TheFog 1 Posted October 25, 2011 jednom mjesecno idem tom rutom do VT, i cesta je stvarno dobra, bez ikakvih rupa, ostecenja i gluposti...od vt do vu ne bih znao... isao sam ja "do kraja", sve je ok osim malog komada kod Našica, a ako bismo išli prema Osijeku (zasad je plan da idemo do Remix-a Osijek), tamo su oko Koške neki radovi ako se ne varam, netko je već prije to spomenuo Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted October 25, 2011 isao sam ja "do kraja", sve je ok osim malog komada kod Našica, a ako bismo išli prema Osijeku (zasad je plan da idemo do Remix-a Osijek), tamo su oko Koške neki radovi ako se ne varam, netko je već prije to spomenuo Onda u nasicama skrecete desno iza benzinske od ine,prema onom privatnom zooloskom vrtu,idete onda na podgorac i dalje prema os.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 25, 2011 Opcija a, ako bude sve ok na faksu. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted October 25, 2011 Nije ni Opcija A loša. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 25, 2011 Nije ni Opcija A loša. Potpis za Opciju A ako nebude ta,onda dodjem do Remixa u Os! Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted October 25, 2011 (edited) Potpis za Opciju A ako nebude ta,onda dodjem do Remixa u Os! Ova dionica iz opcije A vam je dosta zavojita cesta,buk-kalinic-paka,a ni ostatak nije nesta puno bolji i to kompletno od pleternice preko buka prema djakovu..tu su i neki radovi bili,uglavnom dosta uska dionica puna kamenja po cesti od kamiona jer oni zagaze na bankinu i bacaju kamenje tockovima prema cesti i voze nenatkriveni taj sljunak i kamenje,pa tog bude i po autima i po cjeloj cesti..a zavoja majko mila.. Zatim pola auta ce ostat bez lipova i prednjeg veznog lima,naravno ovi ubijeni u pod, preko pruznog prelaza kad se skrene od pleternice pokraj nekadasnje firme s drvnom industrijom i kad se ide prema Buku.. Ja nisam vidio gori pruzni prelaz nego tamo.. Ovi domaci ce znat o kojem to prelazu govorim.. tak da se zna..a vas kako volja.. Edited October 25, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 25, 2011 (edited) Sta fali zavojitoj cesti!? Pa nisu auti napravljeni da se voze samo po ravnome. Kome smetaju zavoji ima autocestu! Vidim da ce ovdje bit navijanja za dionicu rallya ko u saboru za izglasavanje nekih zakona! Mislim da je bitnije ZASTO se ide a ne KUD se ide! Edited October 25, 2011 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted October 25, 2011 (edited) Sta fali zavojitoj cesti!? Pa nisu auti napravljeni da se voze samo po ravnome. Kome smetaju zavoji ima autocestu! Vidim da ce ovdje bit navijanja za dionicu rallya ko u saboru za izglasavanje nekih zakona! Mislim da je bitnije ZASTO se ide a ne KUD se ide! Nemoj se rajcat kolega.. Htio sam samo ukazat da ima i boljih ruta nego ova.. Ruta di ces se vozit ko gospodin covjek,stat popit cugu,odmorit uz cestu,nesta i pogledat uzput itd itd.. Ovom rutom nemas di stat,nemas ni faking kafane a kamoli trgovine.. Imas jedino sovski dol di se pola auta nemoze popet.. O toj cesti,pogotovo o njenim nekim djelovima, necu trosit rijeci vise.. A kazem kako vas je volja.. Ko ide sretan mu put bez obzira na rutu i neka se ljepo provede i obiljezi svojim prisustvom taj dan Edited October 25, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted October 25, 2011 svaka Vam čast na ideji... nemam riječi... nazalost neću moć prisustvovat... provedite se lijepo! Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted October 25, 2011 oce bit kakav popis tko ide ? kao sto rekoh meni pase opcija A... ja mogu doc do đakova,po brambu i ko jos ima iz tog kraja..ko ide iz pozege moze doc do mene i zajedno idemo iz broda za đakovo ili kako vec...ideja je odlicna!! Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 25, 2011 nazalost neću moć prisustvovat... nije receno da nece prestat kisa... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 25, 2011 oce bit kakav popis tko ide ? kao sto rekoh meni pase opcija A... ja mogu doc do đakova,po brambu i ko jos ima iz tog kraja..ko ide iz pozege moze doc do mene i zajedno idemo iz broda za đakovo ili kako vec...ideja je odlicna!! Jopa druze cut cemo se jos kad celnistvo kluba odredi rutu. Ja se nadam da cu doc s broda navrijeme,pa cu vidit s ekipom iz Vk ako neko hoce ic,i onda se dogovorimo di da se nadjemo! Meni nije problem doc ni u Djakovo.. rezervar je dovoljno velik! Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted October 25, 2011 ja bi samo tija ukazati na jednu sitnicu....i najmanji odaziv ovom susretu svjesni ste da kosta novaca, a nista ne donosi ni Vukovaru ni ljudima u njemu, dok neki ljudi npr. http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/...006.html?pos=n0 nemaju ni osnovna sredstva zivota, tili ili ne u planu je potrositi mnogo litara goriva za ovaj susret pa se pitam da li je to zaista ispravno i humano jer postoji puno nacina da se ti novci pametnije i plemeniije iskoriste..... vidim da vam je veca briga kojom rutom ici nego osvrt na moj komentar........ Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 25, 2011 vidim da vam je veca briga kojom rutom ici nego osvrt na moj komentar........ http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....st&p=604515 Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 25, 2011 (edited) vidim da vam je veca briga kojom rutom ici nego osvrt na moj komentar........ Sto se tice tvog komentara.. Jutros kad sam cito 24sata na brodu,vidio sam clanak o toj obitelji i odma sam uplatio nes love na racun koji je bio naveden u clanku. I bez da sam vidio tvoj post o tome ovdje! Zao mi bude kad vidim da se takve stvari dogadjaju jadnoj djecici Ali mislim da nema potrebe prozivat ljude ako zele vozit,potrosit gorivo i otic odat pocast u Vukovar. Obje stvari su posebne i plemenite na svoj nacin Edited October 25, 2011 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
GAY 0 Posted October 26, 2011 Da li ima kakav plan i program? Di će biti riješeno spavanje? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 26, 2011 Da li ima kakav plan i program? Di će biti riješeno spavanje? Ovako, krećemo u subotu rano ujutro (iz svih krajeva) i dogovaramo checkpointove ovisno od vaseg odaziva, tj. gdje se budete skupljali. Putem vas skupljamo i planirano je jos prije podneva doci do Vukovara. Tamo cemo posjetiti Gradsku bolnicu, Trpinjsku cestu, Ovčaru, te druga mjesta prema dogovoru (groblje, vodotoranj,...). Navecer bismo krenuli prema natrag i stali u Đakovu gdje ćemo izaći u "Šokački disko", a odmah preko puta su i prenoćišta (120kn/osobi). U nedjelju možemo razgledati Đakovo i krenuti prema natrag. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 26, 2011 (edited) Znaci da navrijeme javimo di bi se i koliko ekipe skupilo? Edited October 26, 2011 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 26, 2011 Da, krenite sastavljat popis sa brojem osoba i mjestom gdje biste se sastajali (tome ćemo i prilagodit rutu), te svakako naznačite tko treba noćenje u Đakovu, tako da mogu rezervirati točan broj! Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted October 26, 2011 koji je krajnji rok za rezervaciju soba? svidja mi se plan i program, svakako to ne bi htio propustiti... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted October 26, 2011 Onda je to 19-20.11. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 26, 2011 Evo moze popis ljudi ovdje.. 1. vlaho 2901 - Vinkovci Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted October 26, 2011 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted October 26, 2011 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... Share this post Link to post Share on other sites