2 2
TheFog

VW rally za VukoWar - 19-20.11.2011.

Recommended Posts

:palacg

jednom mjesecno idem tom rutom do VT, i cesta je stvarno dobra, bez ikakvih rupa, ostecenja i gluposti...od vt do vu ne bih znao...

isao sam ja "do kraja", sve je ok osim malog komada kod Našica, a ako bismo išli prema Osijeku (zasad je plan da idemo do Remix-a Osijek), tamo su oko Koške neki radovi ako se ne varam, netko je već prije to spomenuo

isao sam ja "do kraja", sve je ok osim malog komada kod Našica, a ako bismo išli prema Osijeku (zasad je plan da idemo do Remix-a Osijek), tamo su oko Koške neki radovi ako se ne varam, netko je već prije to spomenuo

Onda u nasicama skrecete desno iza benzinske od ine,prema onom privatnom zooloskom vrtu,idete onda na podgorac i dalje prema os..

Potpis za Opciju A :palacg ako nebude ta,onda dodjem do Remixa u Os! :palci

Ova dionica iz opcije A vam je dosta zavojita cesta,buk-kalinic-paka,a ni ostatak nije nesta puno bolji i to kompletno od pleternice preko buka prema djakovu..tu su i neki radovi bili,uglavnom dosta uska dionica puna kamenja po cesti od kamiona jer oni zagaze na bankinu i bacaju kamenje tockovima prema cesti i voze nenatkriveni taj sljunak i kamenje,pa tog bude i po autima i po cjeloj cesti..a zavoja majko mila..

Zatim pola auta ce ostat bez lipova i prednjeg veznog lima,naravno ovi ubijeni u pod, preko pruznog prelaza kad se skrene od pleternice pokraj nekadasnje firme s drvnom industrijom i kad se ide prema Buku.. Ja nisam vidio gori pruzni prelaz nego tamo.. Ovi domaci ce znat o kojem to prelazu govorim..

tak da se zna..a vas kako volja.. :palacg

Edited by dpeic2

Sta fali zavojitoj cesti!? Pa nisu auti napravljeni da se voze samo po ravnome. Kome smetaju zavoji ima autocestu!

Vidim da ce ovdje bit navijanja za dionicu rallya ko u saboru za izglasavanje nekih zakona!

Mislim da je bitnije ZASTO se ide a ne KUD se ide! :palacg

Edited by vlaho 2901

Sta fali zavojitoj cesti!? Pa nisu auti napravljeni da se voze samo po ravnome. Kome smetaju zavoji ima autocestu!

Vidim da ce ovdje bit navijanja za dionicu rallya ko u saboru za izglasavanje nekih zakona!

Mislim da je bitnije ZASTO se ide a ne KUD se ide! :palacg

Nemoj se rajcat kolega.. :palacg Htio sam samo ukazat da ima i boljih ruta nego ova.. Ruta di ces se vozit ko gospodin covjek,stat popit cugu,odmorit uz cestu,nesta i pogledat uzput itd itd.. Ovom rutom nemas di stat,nemas ni faking kafane a kamoli trgovine.. Imas jedino sovski dol di se pola auta nemoze popet..

O toj cesti,pogotovo o njenim nekim djelovima, necu trosit rijeci vise..

A kazem kako vas je volja.. :palacg

Ko ide sretan mu put bez obzira na rutu i neka se ljepo provede i obiljezi svojim prisustvom taj dan

Edited by dpeic2

svaka Vam čast na ideji... nemam riječi... :respekt

nazalost neću moć prisustvovat... :(

provedite se lijepo! :palacg

oce bit kakav popis tko ide ? kao sto rekoh meni pase opcija A...

ja mogu doc do đakova,po brambu i ko jos ima iz tog kraja..ko ide iz pozege moze doc do mene i zajedno idemo iz broda za đakovo ili kako vec...ideja je odlicna!! :respekt

nazalost neću moć prisustvovat... :(

nije receno da nece prestat kisa... :rotfl :rotfl :rotfl

oce bit kakav popis tko ide ? kao sto rekoh meni pase opcija A...

ja mogu doc do đakova,po brambu i ko jos ima iz tog kraja..ko ide iz pozege moze doc do mene i zajedno idemo iz broda za đakovo ili kako vec...ideja je odlicna!! :respekt

Jopa druze cut cemo se jos kad celnistvo kluba odredi rutu.

Ja se nadam da cu doc s broda navrijeme,pa cu vidit s ekipom iz Vk ako neko hoce ic,i onda se dogovorimo di da se nadjemo! :palacg

Meni nije problem doc ni u Djakovo.. rezervar je dovoljno velik! :palci

ja bi samo tija ukazati na jednu sitnicu....i najmanji odaziv ovom susretu svjesni ste da kosta novaca, a nista ne donosi ni Vukovaru ni ljudima u njemu, dok neki ljudi npr. http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/...006.html?pos=n0 nemaju ni osnovna sredstva zivota, tili ili ne u planu je potrositi mnogo litara goriva za ovaj susret pa se pitam da li je to zaista ispravno i humano jer postoji puno nacina da se ti novci pametnije i plemeniije iskoriste.....

:palacg

vidim da vam je veca briga kojom rutom ici nego osvrt na moj komentar........ :palacd

vidim da vam je veca briga kojom rutom ici nego osvrt na moj komentar........ :palacd

Sto se tice tvog komentara.. Jutros kad sam cito 24sata na brodu,vidio sam clanak o toj obitelji i odma sam uplatio nes love

na racun koji je bio naveden u clanku. I bez da sam vidio tvoj post o tome ovdje! Zao mi bude kad vidim da se takve stvari dogadjaju jadnoj djecici :(

Ali mislim da nema potrebe prozivat ljude ako zele vozit,potrosit gorivo i otic odat pocast u Vukovar.

Obje stvari su posebne i plemenite na svoj nacin ;)

Edited by vlaho 2901

Da li ima kakav plan i program? Di će biti riješeno spavanje?

Da li ima kakav plan i program? Di će biti riješeno spavanje?

Ovako, krećemo u subotu rano ujutro (iz svih krajeva) i dogovaramo checkpointove ovisno od vaseg odaziva, tj. gdje se budete skupljali. Putem vas skupljamo i planirano je jos prije podneva doci do Vukovara.

Tamo cemo posjetiti Gradsku bolnicu, Trpinjsku cestu, Ovčaru, te druga mjesta prema dogovoru (groblje, vodotoranj,...).

Navecer bismo krenuli prema natrag i stali u Đakovu gdje ćemo izaći u "Šokački disko", a odmah preko puta su i prenoćišta (120kn/osobi). U nedjelju možemo razgledati Đakovo i krenuti prema natrag.

Znaci da navrijeme javimo di bi se i koliko ekipe skupilo?

Edited by vlaho 2901

Da, krenite sastavljat popis sa brojem osoba i mjestom gdje biste se sastajali (tome ćemo i prilagodit rutu), te svakako naznačite tko treba noćenje u Đakovu, tako da mogu rezervirati točan broj!

koji je krajnji rok za rezervaciju soba? svidja mi se plan i program, svakako to ne bi htio propustiti... :palacg

1. vlaho 2901 - Vinkovci

2. sarmaguru - Vinkovci

3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama...

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2