2 2
TheFog

VW rally za VukoWar - 19-20.11.2011.

Recommended Posts

zanimljivo... nesto slično smo organizirali s motorima al se kretalo s Prevlake...

Isao sam kroz cijelu hr i dupe mi je otpalo al taj osjecaj kad vidis tablu Vukovar i sami grad i upoznas lokalne ljude i vidis koliko su pozitivni... to se nemoze platit.

Fog jel u organizaciju spada obilazak Vukovarske bolnice,, tropinska cesta... ovčara.. itd itd. Bilo bi dobro da se ima i to u vidu.Nas je "Tromblon" vodio i to je jedno nezaboravno iskustvo.

Spavanje smo imali u obliznjem hotelu (za samce kako kazu) i dogovorena cijena je bila 100kn po osobi... a usput je bila otvorena i sportska dvorana za one koji su mislili spavat u vrecama...

Ako treba mogu ti doć do kontakt broja preko kojeg smo mi organizirali pa da vidis sta kazu. Iako u taj dan dolazi i zimska karavana biker-a Od (Prevlake do Vukovara) pa bi trebalo imat na umu da ce bit u gusto s smjestajem i mislim da nebi bilo lose to rjesavat cak vec sutra.

Odlična ideja i svwaka čast... ja ako mognem (financije i žena) mogao bi preko BiH i docekat vas negdje gore po (dogovoru).

Nadam se da ce se Dubrovwčani stavit i ovaj put..... :bravo

Edited by AUTOFREAK

freak: bolnicu i ovcaru obilazimo obavezno

na trpinskoj cesti je spomen dom Hrvatskim braniteljima... tako da je i to pod mus

Možemo se dogovorit kad svi dođete pa kad završi mimohod prvi il drugi dan, odemo posjetit spomen dom na trpinjskoj, ovčaru i spomen dom, bolnicu, groblje, slikanje kod vodotornja i tako to ;) ... ako treba, ostavim nekom svoj broj pa se možemo dogovorit da vam ja to sve pokažem i još neko ko je odavdje :)

Guest O84GT
Možemo se dogovorit kad svi dođete pa kad završi mimohod prvi il drugi dan, odemo posjetit spomen dom na trpinjskoj, ovčaru i spomen dom, bolnicu, groblje, slikanje kod vodotornja i tako to ;) ... ako treba, ostavim nekom svoj broj pa se možemo dogovorit da vam ja to sve pokažem i još neko ko je odavdje :)

to mi treba... :zivio

fog moja preporuka je podravska :)

jel ima tko iz rijeke da bi isao ?

malo sam daleko ove godine.. al idemo :D

Edited by srki

Idejom sam oduŠevljen :respekt ,svejedno mi odakle će se ići pošto mi je krajnja destinacija blizu pa se prikrpim bilo di

Samo da vrijeme posluži bez onog bijelog govn@ ,grtalice nisu baš nešto u ovom kraju :rolleyes:

Idejom sam oduŠevljen :respekt ,svejedno mi odakle će se ići pošto mi je krajnja destinacija blizu pa se prikrpim bilo di

Samo da vrijeme posluži bez onog bijelog govn@ ,grtalice nisu baš nešto u ovom kraju :rolleyes:

Mrki care vidimo se onda tamo.. ali sljem ostavi kod kuce! :palacg

A kakvo god vrijeme bilo,pokusat cemo se probit do grada! Lopatu u gepek i ajmo..

Zoky099 mi se cujemo i prije susreta!

Edited by vlaho 2901

A kakvo god vrijeme bilo,pokusat cemo se probit do grada! Lopatu u gepek i ajmo..

može kolega ;) .. Petar ima moj br. pa možeš uzet od njega :)

Ako treba dolazim u odijelu,pristojan :palacg

vukowar.jpg

18. studenog 2011. obilježavamo 20 godina od pada grada Vukovara u samom početku Domovinskog rata. Ako dosad niste, suočite se sa tužnom istinom tog grada i poklonite se pred svima kojima dugujemo najviše...

Ujedno, okrenimo novu stranicu i okrenimo se sadašnjim problemima grada i gradnji njegove vedrije budućnosti. Mladima u Vukovaru nedostaje sadržaja i aktivnosti. Pridružite nam se u vikendu 18.-20. studenog u vožnji po cestama Lijepe naše do grada heroja gdje ćemo organizirati VW skup kao poklon gradu!

Ne radi se o natjecateljskom rallyu u smislu utrke, već o "cruisingu"!

Izrazite svoje želje za vremenom polaska i lokacijama koje biste putem željeli proći kako bismo definirali točke okupljanja na putu prema Vukovaru...

Evo ako Fog kaze da mozemo predlozit neku lokaciju za posjetit ili proc samo tuda,onda ja definitivno predlazem Nustar.. Zasto?

Pa eto neki dan sam gledo neke fotke iz razdoblja rata, vecinom iz Nustra su bile, i jednostavno nisam mogo vjerovat ocima! Imo sam 12-13 godina i prezivio sam cijelu okupaciju Dubrovnika 91. i 92., svega sam se nagledo,ali ono sto sam vidio na slikama da je bilo u Nustru,to je stvarno strasno.. To mjesto je bilo doslovno do temelja spaljeno..nije bilo kuce a da nije bila pogodjena ili zapaljena.. Unistenih tenkova je bilo ko u prici..spaljenih auta, ma svega..izgledalo je kao poslije apokalipse!

A eto kako sam vec neko vrijeme "stanovnik" Vinkovaca, upozno sam i par tih branitelja i cuo svakakvih prica iz vremena rata, pogotovo o Nustru..

Pa eto..ako se moze predlozit,ja predlazem da se naidje kroz Nustar..

sve pohvale za ideju.

mislim da je svejedno do nasica, meni iz požege nije problem doci do orahovice pa se prikljuciti, posto cesto putujem prema osijeku preporucam da se ide od nasickog markovca prema cepinu/osijeku preko podgoraca/cepinskih martinaca jer je cesta ok.

ovdje preko koske/bizovca se na 5 mjesta obnavlja cesta vec godinu dana, tesko je prohodno pogotovo za spustene aute i puno se ceka.

Vi koji se mislite otic ili neotic, vjerujte ako ikako mozete to ce biti nezaboravno iskustvo, jednostavno nekakav cudan osjecaj koji se nemoze opisat rjecima, :care :care za ideju

ja sam za...ajmo slavonci necu sam ic :palacg

ja sam za opciju A

Edited by jopa_vr6

Ja cekam razvoj situacije, relaciju po kojoj če se ici kako bi znao lokaciju gdije cu sacekati i prikljuciti se ekipi. Glupo mi je sam se vozati i baniti ko iz vedra neba...

A taman sam si razmišljo o zimskim gumama i podizanju gewindi... nadam se da če nas vrijeme poslužiti

bramba dosao bi ja do djakova pa mozemop zajedno krenut

Steta sto nisam blize..Rado bi se odazvao i pomogao sta treba...Svaka cast momci :)

Dečki dođite ako ste u mogućnosti jer osjećaj je nezaboravan, poseban....Kad stignete možemo vas provesti ( Zoky, ja , mozda nam se još netko prikljući iz Vu ) svim mjestima koje obilježavaju rat i ratna razaranja , ja se isto tako nudim za pomoć oko obilaska mjesta i ostalog u Vukovaru. Već sam u kontaktu s Fogom za vaš dolazak pa ću probati pomoći što više mogu. Pozdravw i vidimo se :bravo

ja bi samo tija ukazati na jednu sitnicu....i najmanji odaziv ovom susretu svjesni ste da kosta novaca, a nista ne donosi ni Vukovaru ni ljudima u njemu, dok neki ljudi npr. http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/...006.html?pos=n0 nemaju ni osnovna sredstva zivota, tili ili ne u planu je potrositi mnogo litara goriva za ovaj susret pa se pitam da li je to zaista ispravno i humano jer postoji puno nacina da se ti novci pametnije i plemeniije iskoriste.....

:palacg

kao sto sam vec rekao, ne mogu prisustvovati jer idem na brod ali ako cete skupljati sredstva za tu obitelj, neka netko da broj racuna da uplatim nesto novca i tako se pridruzim onima koji bi htjeli donirati da cijela ta obitelj ode u zagreb posjetit tog malog borca...

Sve je stvar dogovora i ovisi gdje bi nam se vise ljudi prikljucivalo, a i koju cestu preferirate. Po meni, opcija A: posavska magistrala (Kutina, Novska, Nova Gradiška, Požega, Đakovo, Vinkovci, Vukovar) ili opcija B: podravska magistrala (Koprivnica, Virovitica, Slatina, Našice, Osijek (ili Đakovo, Vinkovci), Vukovar)

oboje zvuci lijepo :wub:

Ako se ide cijelim putam starom cestom (izbjegavanje autoputa) ovo je najkraća ruta, po googleu.

Zagreb - Vukovar

najkraca i dobra je cesta

:palacg

jednom mjesecno idem tom rutom do VT, i cesta je stvarno dobra, bez ikakvih rupa, ostecenja i gluposti...od vt do vu ne bih znao...

a do na je dobro.. onda bi se trebalo prebaciti na drugu rutu od na do os.. ova ruta je cijela u radovima..

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2