vlaho 2901 1 Posted November 2, 2011 Kako zasad stvari stoje.. vidimo se gore u Vu il negdje prije... ovisi gdje izadjem iz BiH u HR P.S Dali možete kontaktirat seatclub skoda club i audi club...? Prijatelju ajde javi se ako budes dolazio, mozda ce mi trebat jedna mala usluga Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted November 2, 2011 (edited) Znači opcija B otpada. Za sav promet zatvorene su državne ceste: - D1 u Lučkom, - D22 Novi Marof-Sudovec, - D34 Slatina-Čađavica, - D38 Ruševo-Đakovo i Pleternica-Vesela, - D45 Veliki Zdenci-Hercegovac, - D50 čvor Sveti Rok - Ličko Cerje, - D59 Kapela-Dazlina, - D212 Zmajevac-Batina i - D523 Križišće-skretanje za Kraljevicu. Obilazak je D501 Križišće-Jadranovo. I danas izvjesce sa dodanim zatvorenim cestama za sav promet u HAK- u Znaci cesta D38 je ta opcija B od Ruseva do Djakova.. Vec je i bilo vreme da se ta cesta prosiruje i sanira,gdje je god to moguce, a kamioni su napravili kolotraze da kad uletis u njih imas osjecaj da te bura dere u ceradu valda 120 km-h,kolko te zna zavuc.. Edited November 2, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 2, 2011 cujem da i honda club ide...isto u subotu..sve vise razmisljam o vojinoj ideji... zato sta sad idu i hondasi.. eh zar moramo bit jedini? Tko nemoze ic moze uplatit lovu (nisam citao detalno ove sve postove) a ja idem gore da se jos jednom prisjetim svega toga sto su Vukovarci prošli i da odam počast svima njima koji su poginuli a i preživjeli za Hrvatsku.... Obavezno sudjelijem u mimohodu i palijenju svijeća... Ekipa vidimo se gore... Evo jedan prigodni video uradak za 20esetu obljetnicu... Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted November 2, 2011 Ajmo, tko ide s mog kraja, Požega i okolica? Share this post Link to post Share on other sites
vr-u-dusi 0 Posted November 3, 2011 mi Vas čekamo!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted November 3, 2011 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... 4. Vlado - Vinkovci 5. fog - Karlovac 6. miro - Karlovac 7. vk009dd - Vinkovci 8. pikzibner - Dugo Selo (spavanje) 9. Gay - Dugo Selo (spavanje) 10. jopa - Dugo Selo (spavanje) 11.084GT+2-Zadar(spavanje) Share this post Link to post Share on other sites
vr-u-dusi 0 Posted November 4, 2011 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... 4. Vlado - Vinkovci 5. fog - Karlovac 6. miro - Karlovac 7. vk009dd - Vinkovci 8. pikzibner - Dugo Selo (spavanje) 9. Gay - Dugo Selo (spavanje) 10. jopa - Dugo Selo (spavanje) 11.084GT+2-Zadar(spavanje) 12. vr-u-dusi - Vinkovci Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted November 4, 2011 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... 4. Vlado - Vinkovci 5. fog - Karlovac (spavanje) 6. miro - Karlovac (spavanje) 7. vk009dd - Vinkovci 8. pikzibner - Dugo Selo (spavanje) 9. Gay - Dugo Selo (spavanje) 10. jopa - Dugo Selo (spavanje) 11.084GT+2-Zadar (spavanje) 12. vr-u-dusi - Vinkovci 13. Zlatko (Đis)+1 - Karlovac (spavanje) Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 4, 2011 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... 4. Vlado - Vinkovci 5. fog - Karlovac (spavanje) 6. miro - Karlovac (spavanje) 7. vk009dd - Vinkovci 8. pikzibner - Dugo Selo (spavanje) 9. Gay - Dugo Selo (spavanje) 10. jopa - Dugo Selo (spavanje) 11-13. 084GT+2-Zadar (spavanje) 14. vr-u-dusi - Vinkovci 15-16. Zlatko (Đis)+1 - Karlovac (spavanje) 17. Karlo - Karlovac (spavanje) Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2011 (edited) ]1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... 4. Vlado - Vinkovci 5. fog - Karlovac (spavanje) 6. miro - Karlovac (spavanje) 7. vk009dd - Vinkovci 8. pikzibner - Dugo Selo (spavanje) 9. Gay - Dugo Selo (spavanje) 10. jopa - Dugo Selo (spavanje) 11-13. 084GT+2-Zadar (spavanje) 14. vr-u-dusi - Vinkovci 15-16. Zlatko (Đis)+1 - Karlovac (spavanje) 17. Karlo - Karlovac (spavanje) 18-19 Auutofreak + frend (Spavanje u Vinkovcima u Gem-u) Edited November 4, 2011 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
CROSKULLS 0 Posted November 8, 2011 (edited) 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... 4. Vlado - Vinkovci 5. fog - Karlovac (spavanje) 6. miro - Karlovac (spavanje) 7. vk009dd - Vinkovci 8. pikzibner - Dugo Selo (spavanje) 9. Gay - Dugo Selo (spavanje) 10. jopa - Dugo Selo (spavanje) 11-13. 084GT+2-Zadar (spavanje) 14. vr-u-dusi - Vinkovci 15-16. Zlatko (Đis)+1 - Karlovac (spavanje) 17. Karlo - Karlovac (spavanje) 18-19 Auutofreak + frend (Spavanje u Vinkovcima u Gem-u) 20.CROSKULLS - Rijeka (Spavanje) Edited November 8, 2011 by CROSKULLS Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 8, 2011 1. vlaho 2901 - Vinkovci 2. sarmaguru - Vinkovci 3. Jopa_vr6 -Sl. Brod - samo u subotu se mogu druzit s vama... 4. Vlado - Vinkovci 5. fog - Karlovac (spavanje) 6. miro - Karlovac (spavanje) 7. vk009dd - Vinkovci 8. pikzibner - Dugo Selo (spavanje) 9. Gay - Dugo Selo (spavanje) 10. jopa - Dugo Selo (spavanje) 11-13. 084GT+2-Zadar (spavanje) 14. vr-u-dusi - Vinkovci 15-16. Zlatko (Đis)+1 - Karlovac (spavanje) 17. Karlo - Karlovac (spavanje) 18-19 Auutofreak + frend (Spavanje u Vinkovcima u Gem-u) 20.CROSKULLS - Rijeka (Spavanje) 21. vrvoje_sb - Rijeka 22. srki - Rijeka Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted November 8, 2011 (edited) na zalost ja otpadam, saznao jos prije tjedan dana da imam kolokvij tocno 19.11., pokusao sam nest kemijat da to prebacim al nije islo lijep provod svima! Edited November 8, 2011 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 8, 2011 ja sam gore po rasporedu al kako čujembit c hebeno nac parking u VU tako da od smjestaja do Vu idem busom s ovom udrugom branitelja iz Dubrovnika.... Subota je plan krenut natrag oko 14h pa prenoćit u Sarajevu.... Fog kad stignete zazovi pa se nađemo Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 8, 2011 na zalost ja otpadam, saznao jos prije tjedan dana da imam kolokvij tocno 19.11., pokusao sam nest kemijat da to prebacim al nije islo lijep provod svima! +1 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 8, 2011 Ako otpadate vi šta ste blizu,kako onda mi daleki da se posložimo Ima nekih naznaka,malo pipamo teren,al nema ništa konkretno Jel ide ko sa ST područja Ima li interesa ? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 8, 2011 tonci ide iz zd pritisni malo petra, on bi morao ic Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 11, 2011 ajde fože napisi kakav je plan.. pokret i sve ostalo.. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 12, 2011 De ajd stvarno,di da vas čekam,sad je datum blizu ... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 13, 2011 Itinerer; subota, 19.11.2011.: 6:00 Karlovac, polazak sa benzinske postaje Petrol kod naplatnih postaja 7:00 Odmorište Luka, Vrbovec, rendezvous sa ekipom iz Dugog Sela/Zeline 11:00 Osijek, AK Remix 12:00 Vinkovci, AK Šimun 13:00 Vukovar, početak obilaska Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 13, 2011 Ja sam se prošli tjedan spustio po ovoj ruti; Đurđevac - Našice. Cesta baš optimalna za cuising, U Virovitici i na još 2-3 mjesta neki građevinski radovi, nisu ni vrijedni spomena, pružni prijelazi katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 13, 2011 uff fog al si ga zguzvao .. nema ni minute slobodnog Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 13, 2011 Odlican raspored! Vidimo se onda u Vinkovcima ispred Simuna. Ali samo da znate,tamo i bas nema mjesta za parking,a parking od Konzuma je 200m dalje. Pa ko ne nadje parking tamo,moze u Konzum na parking. Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted November 13, 2011 raspored odlican..vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 13, 2011 nazalost, rano pada mrak, a ako zelimo sve vidjeti u subotu, tako da se u nedjelju moze ranije krenuti natrag radi onih koji su iz drugih krajeva, ovo je jedini nacin slavonci, molio bih vas u sto vecem broju u AK Remix, Osijek Share this post Link to post Share on other sites