Dottore 0 Posted March 16, 2007 eee da je barem to segretarica napravila od mene.......nego idiot nego idiot sto radi samnom je trebo nategnut jednu stangu ali ne toliko da mu mamu nabijem::::::::i ako ona nije kriva.... a ja trebo zategnut od ispod i stanga iskocila van i meni u facu tako da imam nos sivan usta itd.....a srce mi place sto nemogu doci.....(glavno da sam zube spasio) puno hvala jos svima nemogu niti niti katastrofa!!!!! ma dođi ovamo.. nije bitan izgled nego dru??enje. gle čak i invalidi idu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Venom Posted March 16, 2007 E jebiga, bas nemas srece... Neznam sta je gore ne moći ili ne moći a ti nemozes ni jedno... Share this post Link to post Share on other sites
cleanboy 0 Posted March 16, 2007 joj drage volje bi doso vjeruj te mi ali imam svako malo ici u bolnicu i te pizdarije a u zadnje vrijeme nemam srece nikako ali jebiga proci ce i to.....dvije stvari naj draze u zivotu i nemogu radit.....nista ostjemi se igrat sa curom i to polako jer me sve boli Share this post Link to post Share on other sites
Guest Venom Posted March 16, 2007 .....nista ostjemi se igrat sa curom i to polako jer me sve boli Hebote pa sta hoces, bar ti je "mali" ostao čitav, igraj se s njim dok ne ozdravis... Share this post Link to post Share on other sites
cleanboy 0 Posted March 16, 2007 joj sad si me nasmio da mislim da ce mi puknut ovi konci svaka cast malo trebam trenirat dok ne ozdravim Share this post Link to post Share on other sites
Guest Venom Posted March 16, 2007 (edited) E jebote, aj stavi sliku da vidimo kako izgledas... Odo??mo offtopic, moja isprika.... Ajmo ekipa, tko jos ide na rostiljadu ????? Edited March 16, 2007 by Venom Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 16, 2007 Najvjerojatnije dolazimo i Tommy i ja... Pitanjce: a zasto se vi u Petrovoj nebi dogovorili tko sta hoce pit i zderat, date nekom pare i taj netko se sleti u billu po klopu. (tamo ima za kupit vec nasoljenog mesa) Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted March 16, 2007 ljudi, ja sam za...samo, nisam bas jak sa lovom...koliko para bi trebao dati...cirka... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Venom Posted March 16, 2007 (edited) ljudi, ja sam za...samo, nisam bas jak sa lovom...koliko para bi trebao dati...cirka... Ma daj nebrini za lovu, samo ti dođi, to je bitno... Edited March 16, 2007 by Venom Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 16, 2007 Vele pogor??anje vremena sljedeči tjedan, ki??u, snjeg.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Venom Posted March 16, 2007 Jebiga...cuo sam i ja za to, onda imamo jos jedan razlog za to da lovu za rostilj skupimo kod bolnice kad vidimo kakvo je vrijeme. btw. popravit ce se vrijeme do vikenda.... valjda Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted March 16, 2007 Cim je hrana i pice u pitanju odmah dolazim :zder :zder 1. Nik & Tonchy 2. Fog 3. Shime_16v 3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno! 4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem 5. Venom - samo nek je alkohol 6.Mac X 7.LamaMk1 8. Riwa 9. spoky 10.zihaGT 11.josip 12.BaGy Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted March 16, 2007 1. Nik & Tonchy 2. Fog 3. Shime_16v 3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno! 4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem 5. Venom - samo nek je alkohol 6.Mac X 7.LamaMk1 8. Riwa 9. spoky 10.zihaGT 11.josip 12.BaGy 13.Speedline Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted March 17, 2007 1. Nik & Tonchy 2. Fog 3. Shime_16v 3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno! 4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem 5. Venom - samo nek je alkohol 6.Mac X 7.LamaMk1 8. Riwa 9. spoky 10.zihaGT 11.josip 12.BaGy 13.Speedline 14.Jura Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted March 18, 2007 ljudi, izgleda da nebu ni?? od susreta....prognoza nikako ne govori na dobro... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted March 18, 2007 ljudi...zao mi je sta opet necu vidjeti zgodne purgerice... imam nekog posla u subotu tako da nista... vidimo se na sljedecem meetu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Blade Posted March 18, 2007 1. Nik & Tonchy 2. Fog 3. Shime_16v 3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno! 4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem 5. Venom - samo nek je alkohol 6.Mac X 7.LamaMk1 8. Riwa 9. spoky 10.zihaGT 11.josip 12.BaGy 13.Speedline 14.Jura 15.Blade Taman dobra vijest kad sam se vratio hehehheheh Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 20, 2007 izgleda da cemo ovo morat preselit u neki zatvoreni prostor http://prognoza.hr/hrvatska.html Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted March 20, 2007 A je3i ga... zaro??tiljat ćemo na hodniku u petrovoj!!! Share this post Link to post Share on other sites
daltonix 0 Posted March 20, 2007 hahah...da...treba nam malo mesa..rize..i crvene paprike..krvi tamo ima..mozemo i krvavice radit Share this post Link to post Share on other sites
Paic-Bj 0 Posted March 20, 2007 (edited) 1. Nik & Tonchy 2. Fog 3. Shime_16v 3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno! 4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem 5. Venom - samo nek je alkohol 6.Mac X 7.LamaMk1 8. Riwa 9. spoky 10.zihaGT 11.josip 12.BaGy 13.Speedline 14.Jura 15.Blade 16.Paić-Bj 17.Dizel Ma popravit će se vrijeme do vikenda Ako ne neka se organizira negdje u zatvoreni prostor Edited March 20, 2007 by Paic-Bj Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted March 20, 2007 vajda će se popravit vrijeme,ja dolazim Share this post Link to post Share on other sites
Guest Antonio82 Posted March 20, 2007 Padat će ki??a po prognozi Dhmz-a!!!Tak da ne znam kaj će se napravit. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 20, 2007 1. Nik & Tonchy 2. Fog 3. Shime_16v 3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno! 4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem 5. Venom - samo nek je alkohol 6.Mac X 7.LamaMk1 8. Riwa 9. spoky 10.zihaGT 11.josip 12.BaGy 13.Speedline 14.Jura 15.Blade 16.Paić-Bj 17.Dizel 18. MOTA BOY Valjda će se popravit vrijeme.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest alenp Posted March 20, 2007 Fog ja cu morat otkazat uvalili mi smjenu na poslu radim od 15-24 Share this post Link to post Share on other sites