1 1
Arrow

24.03.07 meeting

Recommended Posts

1. Nik & Tonchy

2. Fog

3. Shime_16v

3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno!

4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem

5. Venom - samo nek je alkohol

6.Mac X

7.LamaMk1

8. Riwa

9. spoky

10.zihaGT

11.josip

12.BaGy

13.Speedline

14.Jura

15.Blade

16.Paić-Bj

17.Dizel

18. MOTA BOY

19. Dottore ( bilo koje pivo ću zadovoljiti :) )

Guest _Blade_27

Na??alost ni??ta od darivanja krvi,ne mogu doći,jer moram raditi zbog utakmice,tak da ne računate na mene.

:(

:huh: i di ste se na kraju dogovorili za meet?!...sad mi ni?? nije vi??e jasno!! :blink:

Guest Antonio82

I sad mene isto zanima,jel bu kaj or nebu od susreta????Ro??tiljade preciznije. :palacg

mo??e jedan prijedlog??? kako bi bilo da se susret premjesti na sljedeći vikend, mo??da se malo popravi vrijeme!!! jer će ovaj vikends sigurno ki??a padati!!!! :(

Guest Antonio82

Sla??em se sa Jurom,trebalo bi odgoditi ro??tiljadu,ko hoće ići dat krv to mo??e obaviti ujutro. :mah

mo??e jedan prijedlog??? kako bi bilo da se susret premjesti na sljedeći vikend, mo??da se malo popravi vrijeme!!! jer će ovaj vikends sigurno ki??a padati!!!! :(

sljedeci vikend ali u nedelju! :)

Guest Antonio82

Da li se dogvorilo ??to za ro??tiljadu ili otpada? :rotfl

Meni je prioritet dat krv,a poslije meeting-rostilj mislim da bi najbolje bilo na licu mjesta dogovorit...Pogledas u nebo jel dobro-nije,skupimo lovicu kupimo klopicu,odemo na Bundek, dam osobnu za najam resetke i rostiljamo.. :da

Guest Antonio82

Naravno da je prioritet dati krv,akoliko nas sve ide?Da opet napi??emo popis za dati krv? :da

onda ekipa di je zapelo.......

kakvo je vrime kod vas u metropoli, jel se isplati dolaziti ili od tog rostilja nece biti nista???

pustite neki glas da znamo organizirat put za subotu..... :rotfl:zivio

ma kakvo bolje vrijeme.

vrlo jednostavno, kako je lazo rekao.

dodes dadnes krv i vidimo imal li rostilja.

a za ove sa mora, sam dodi.

CORRADOR: znas i sam kakav sam domacin u gradu, te ak je pitanju u rostilju dodi i nebus ostal gladan.

Ljudi dajte se do navećer dogovorite ??ta je. Oče bit kakav meet il ne? Da znam ??ta sutra radim.

??ta sad pričate gluposti?

pa ako bude ru??no vrijeme sjet ćemo negdje na cugu, ne??to popit a mo??da i pojest!

a ako bude vrijeme OK dogovorimo se sve u Petrovoj i pravac Bundek ili Jarun! :palacg

BTW u koliko se nalazimo u Petrovoj???

Guest KOCKA

Dodite u 10 jer i oni koji daruju krv ce se tada okupit. Ako je nekome prerano nek dode kasnije. i onako cemo se dosta zadrzat.

eto sve ste čuli!!!

bez obzira na vremenske (ne)prilike, dođite svi, sigurno neće bit dosadno!!! :palacg

Pa ak če se sjedit u birtiji kao pro??le god. u dugom, onda je moje skromno mi??ljenje j3bo ja to...

Torta je bila odlična itd. al nije bilo nikakve akcije osim ??to je Fog provezo Slaxa i mene.... :(

Ljudi ovi koji idu dat krv do kad če se zadr??at tamo u petrovoj???? jer ja imam ispit u 11 u ??koli pa bi mislio poslje navratit do petrove i vidjet planove za poslje ako ih uhvatim tamo ako ne da mi neko ostavi broj moba. ko ide na vađenje pa da ga nazovem i vidim di idu na bundek ili na jarun. pozdravw :mah

Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1