Dottore 0 Posted March 20, 2007 1. Nik & Tonchy 2. Fog 3. Shime_16v 3. Lazo-ozujsko ce biti dovoljno! 4. daltonix - meni nes bez secera prosim..i alkohola ..ja to nesmijem 5. Venom - samo nek je alkohol 6.Mac X 7.LamaMk1 8. Riwa 9. spoky 10.zihaGT 11.josip 12.BaGy 13.Speedline 14.Jura 15.Blade 16.Paić-Bj 17.Dizel 18. MOTA BOY 19. Dottore ( bilo koje pivo ću zadovoljiti ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest _Blade_27 Posted March 21, 2007 Na??alost ni??ta od darivanja krvi,ne mogu doći,jer moram raditi zbog utakmice,tak da ne računate na mene. Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted March 21, 2007 i di ste se na kraju dogovorili za meet?!...sad mi ni?? nije vi??e jasno!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Antonio82 Posted March 21, 2007 I sad mene isto zanima,jel bu kaj or nebu od susreta????Ro??tiljade preciznije. Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted March 21, 2007 mo??e jedan prijedlog??? kako bi bilo da se susret premjesti na sljedeći vikend, mo??da se malo popravi vrijeme!!! jer će ovaj vikends sigurno ki??a padati!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Antonio82 Posted March 21, 2007 Sla??em se sa Jurom,trebalo bi odgoditi ro??tiljadu,ko hoće ići dat krv to mo??e obaviti ujutro. Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted March 21, 2007 mo??e jedan prijedlog??? kako bi bilo da se susret premjesti na sljedeći vikend, mo??da se malo popravi vrijeme!!! jer će ovaj vikends sigurno ki??a padati!!!! sljedeci vikend ali u nedelju! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Antonio82 Posted March 22, 2007 Da li se dogvorilo ??to za ro??tiljadu ili otpada? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 22, 2007 Meni je prioritet dat krv,a poslije meeting-rostilj mislim da bi najbolje bilo na licu mjesta dogovorit...Pogledas u nebo jel dobro-nije,skupimo lovicu kupimo klopicu,odemo na Bundek, dam osobnu za najam resetke i rostiljamo.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Antonio82 Posted March 22, 2007 Naravno da je prioritet dati krv,akoliko nas sve ide?Da opet napi??emo popis za dati krv? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 22, 2007 tko misli ic valjda se je vec dopisao http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=5214 Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted March 22, 2007 onda ekipa di je zapelo....... kakvo je vrime kod vas u metropoli, jel se isplati dolaziti ili od tog rostilja nece biti nista??? pustite neki glas da znamo organizirat put za subotu..... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 22, 2007 A mi koji smo dalje od Zg. kak ćmo znat jel će bit meet il ne?? Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted March 22, 2007 mene brisite sa popisa jer necu moci ovu subotu Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 22, 2007 Onda ni??t ni od mene, čekamo bojle vrijeme.... Share this post Link to post Share on other sites
Renata 0 Posted March 23, 2007 ma kakvo bolje vrijeme. vrlo jednostavno, kako je lazo rekao. dodes dadnes krv i vidimo imal li rostilja. a za ove sa mora, sam dodi. CORRADOR: znas i sam kakav sam domacin u gradu, te ak je pitanju u rostilju dodi i nebus ostal gladan. Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted March 23, 2007 Ljudi dajte se do navećer dogovorite ??ta je. Oče bit kakav meet il ne? Da znam ??ta sutra radim. Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted March 23, 2007 ....tko moze neka sutra dodje Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted March 23, 2007 ??ta sad pričate gluposti? pa ako bude ru??no vrijeme sjet ćemo negdje na cugu, ne??to popit a mo??da i pojest! a ako bude vrijeme OK dogovorimo se sve u Petrovoj i pravac Bundek ili Jarun! BTW u koliko se nalazimo u Petrovoj??? Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted March 23, 2007 u koliko da ne bude zabune??? Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 23, 2007 Dodite u 10 jer i oni koji daruju krv ce se tada okupit. Ako je nekome prerano nek dode kasnije. i onako cemo se dosta zadrzat. Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted March 23, 2007 eto sve ste čuli!!! bez obzira na vremenske (ne)prilike, dođite svi, sigurno neće bit dosadno!!! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 23, 2007 Pa ak če se sjedit u birtiji kao pro??le god. u dugom, onda je moje skromno mi??ljenje j3bo ja to... Torta je bila odlična itd. al nije bilo nikakve akcije osim ??to je Fog provezo Slaxa i mene.... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted March 23, 2007 Ljudi ovi koji idu dat krv do kad če se zadr??at tamo u petrovoj???? jer ja imam ispit u 11 u ??koli pa bi mislio poslje navratit do petrove i vidjet planove za poslje ako ih uhvatim tamo ako ne da mi neko ostavi broj moba. ko ide na vađenje pa da ga nazovem i vidim di idu na bundek ili na jarun. pozdravw Share this post Link to post Share on other sites