0
mali_vw-ovac

Kuplung sajla

Recommended Posts

Ovako,imam mali problem.Bio sam mjenjao kuplung sajlu i nikako je sad ne mogu ubacit da mi ona plastika na sajli sjedne u utor na pedali.Sad me muci da nebi bilo da postoji mozda vise tipova sajle ili je za sve golf 2 ista?.Samo da napomenem da nije samospanajuca nego obicna.Probao sam cak zakvacit sajlu na getribi i onda nekako povuc sa pedalom i onda skroz naspanat sajlu,mislio sam mozda ce sama sjest,al cim bi pustio kuplung iskocila bi van iz sjedista pedale.Lud sam vec...djeluje mi kao da je ta kvacica na sajli presiroka za utor na pedali,a mozda se i varam.

Zato Vas molim za pomoc.Hvala

vjezbaj,vjezbaj....uc ce,,,,,svi g2 imaju istu kopcu.... :D

vjezbaj,vjezbaj....uc ce,,,,,svi g2 imaju istu kopcu.... :D

Mogu je samo izglodat da izgleda kao ova sta je bila gore i onda ce uc,ovako original sumnjamm.Budemo vidjeli kad se zivci smire.

A jel postoji koja fora kako da ude?Ja je zakvacim i skljocne ona,al kad pustim kvacilo plastika se stisne u granicnik od pedale i opet ispadne,a i tad kad sam je stavio i kad je skljocnula opet mi nije djelovalo kao da je usla do kraja.Neznam kako da na onako uskom prostoru muski stisnem nesto sto je malo vece nego sto bi trebalo da bi uslo kako treba.Dam se kladit da neki ku..c ne valja sa plastikom od sajle

svima se prvi put desavalo da ne udje odmah..... :D ... primi vrh sajle,malo nakreni i probaj zakvacit ,mora uc.....dole je kopcas kad si gotov s pedalom..

Edited by ivanmk1

0