0
chevy88

osvjetljenje climatronica

Recommended Posts

znaci radi se o golfu 3 tdi 96

prije nekog vremena mi je riknulo pola osvjetljenja na climatronicu ,a sad neki dan i drugi dio osvjetljenja

skinuo sam plocu climatronica i vidio da se unutra nalaze 4 zakretne lampice od kojih nijedna ne radi

jel moguce da su sve 4 riknule,jel sam gledao i nikakav osigurac nije pregorio,a i climatronic normalno radi,sve osim osvjetljenja

gdje bi mogao kupit te lampice ?

zašto nebi bilo moguče da sve riknu sve žarulje,s tim da nisu sve od jednom???imaš ih u svakoj prodavaoni auto dijelova,sam uzmi jednu za uzorak da ti nebi dali krive... :palacg

zašto nebi bilo moguče da sve riknu sve žarulje,s tim da nisu sve od jednom???imaš ih u svakoj prodavaoni auto dijelova,sam uzmi jednu za uzorak da ti nebi dali krive... :palacg

ma bio sam i u tokicu i chipoteci i jos par ducana,al svi imaju vece one za instrument tablu,ove su neke ful male zakretne

morat cu se boljhe potruditi da ih nadem negdje

vec je bio topic o tome, za instument tablu postoje u tokicu i ostalom, i sa ledicama i bez, ali climatronic samo u ovlastenom.

bice red pravac u ovlasteni..

da brijem da bu tak

i tam ce me ozenit ko papka za to :palacd

Nije uvijek pravilo da je ovlašteni skup,mogu reći iz vlastitog iskustva da su me par puta u ovlaštenom i ugodno iznenadili što se tiče cijena nekih sitnica

evo snasao se bez ovlastenog servisa(i ustedio 144 kn,36 kn kom u auto radu)

skinuo lampice i shvatio da je to najobicnija mala zaruljica sa zicicama zamotanim oko fasunga

skinuo sam zaruljicu,otisao u tratinsku i kupio nove zaruljice za 4 kn po komadu

jest da je malo pimplaviji posao zamijeniti ali uspio sam :bravo

0