0
safe1

Ručni Podizač prednjih siceva

Recommended Posts

Problem je sta imam siceve u svom golfu iz T2 jke i nemaju napravljenu onu ručku za podić sic nego se trrba podizat ona dva graničnika da bi podiguao sic..

e sad kad bi htio to promjenit dali trebam otvarat komplet siceve i opet ih dat tapecirat ili mogu nekako drukčije,bužir u sjedalima postoji i ona priprema za ručkicu samo nema sajle ni te ručkice

svaki savjet dobrodosao :bravo :bravo

Izvadi sic i odozdno ottkopčaš tepecirung i onda vadiš spužvu ili radiš šta trebaš..ne treba ponovno tapecirat

Izvadi sic i odozdno ottkopčaš tepecirung i onda vadiš spužvu ili radiš šta trebaš..ne treba ponovno tapecirat

kako da ga otkopčam kad je zašiveno...?? :mellow: :mellow:

Ja sam radio na nekoliko siceva od golfa 1,2,3 i odozdno je tapecirung bio zakopčan špičastim limićima na postolje..neznam kak je kod tebe..

Ja sam radio na nekoliko siceva od golfa 1,2,3 i odozdno je tapecirung bio zakopčan špičastim limićima na postolje..neznam kak je kod tebe..

idem jos detaljnije pogledat pa javim!

Istina je,ispod tog zašivenog su neka tri limića skrivena onako zabodena unutra..

znači njis skinem i izvučem tapecirung?

Tako je, te limiće sa šarafcigerom malo savineš i otkopčaš tapecirung..dalje radiš šta trebaš

0