0
Slavwac

Pitanje u vezi farova

Recommended Posts

Znaci, danas sam stajao u ducanu, ispred stalaze za zaruljama i umalo kupio neke "xenon" zarulje. No odustao sam, sto zbog cijene od 30 i kusur kuna, zatim sam ugledao Bosch Xe blue od cca 90 kuna po zarulji. Predpostavljam da je vec bilo rasprava na temu zarulja. Znaci volio bih malo upgrade-at lampe na duji. Para za pravi xenon nemam. Znaci neke cijenovno prihvatljive zaruljice, koje bacaju bijelo ili plavkasto svijetlo. Imam suseda u kvartu, vozi keca, ima te nekakve Xe zarulje al svijetle bas plavo i nekak se lose svijetlost lomi, a cini mi se da nisu kristal farovi. Molio bih za savjet, jer ovo nije normalno, obicni zuti h4 mi nikak ne svijetli.

Edited by Slavwac

a gle nisu nt ove bosheve nekaj posebno ... osobno isprobao sam možda sve moguče žarulje .. i vjeruj mi potrošio sam para i para na te gluposti ... bosh . pa one kaj svijele zeleno pa one x blu vision pa i sam neznaš što sve ne... sav taj novac koji češ bacat na žarulje bolje spremi i kupi si ako možeš rabljeni xsenon .... nema žarulje do xsenona...

Dal imaš složeno da ti žarulje rade preko releja??

Ako nemaš to ti je prvo kaj trebaš napravit jer se tu jaaako puno dobije...na tim autima

0