0
max300f

Gol3 3 1.6 75 ks injection benzinac ne pali i gasi se

Recommended Posts

ja ti imam cijeli monopoint ali sa 1.8,raspitaj se ako pase,dat cu ti ga za smijesne pare :palacg

prijatelju hvala, ali mislim da ne paše, gotovo sam siguran, na prvi pogled je različito pozicioniran dovod i odvod goriva,a vjerovatno još nešto tu nebi pasalo.

Edited by 0r25357

Promijenio sam kompletni monopoint, i kad sam auto upalio radio je super, a kad se zagrijao počeo se gasit, stavio sam ga na dijagnostiku i nema više grešaka osim hall senzora, tad sam iskopčao senzor temperature rashladne tekućine i auto radi super, kad ga spojim ugasi se, promijenio sam novi (iste žute boje)ali ništa, i dalje nemirno radi i gasi se, čim iskopčam taj senzor radi super.

E sad šta bi mogao bit problem, kakva je povezanost tog senzora i hall senzora, dali može bit greška na hall senzoru pa ovaj senzor krivo radi?

I dali je štetno ako je senzor temperature iskopčan?

da nije to razvodnik paljenja zajedno s tim hall davačem na njemu, grešku pokazuje hall senzor ali zašto auto normalno radi kad iskopčam senzor rashladne tekućine a taj senzor nije u kvaru jer sam stavio nov.

Edited by rrocado

greška hallo senzora ti je normalna dok motor neradi.... Na x trojki sam je imao i svi su radili bez greske...

Sta..kad se ugasi onda upali normalno... Zaljeva li benga.. svječice su crne il bijelkaste..?

Kad iskopcas taj davac onda u motor ide vise benge...

Provjeri fazu na motoru

Bio je problem u katalizatoru, bio je zaštopan lambda je bila u k,uzeo sam fleksu i odrezao cijev i auto počeo raditi normalno,naravno promjenio sam i lambdu odmah.

Edited by 0r25357

0