0
oficir__G2

Polo SDI , senzor temperature vode

Recommended Posts

Oj ekipa jos jedan mali problemcic, auto ujutro teze pali i trokira, stavljen nepovratni, grijaci ispobani i dizne ispitane ( malo su slabe ali nista strasno) i naso na forumu da moze bit onaj senzor temperature m ja ga odpojio i grijaci se upale i auto ujutro pali ko mina na 1 zub bez verglanja i radi mirno, e sad pitanje dalis e mogu vozit s odkopcanim senzorom dok drugi tj ne kupim, ali da ga ujutro iskljucim pa upalim auto i natrag ustekam ...

:respekt

vidim da je stari topic

napisaću i radi drugih koji će imati taj problem

možeš se voziti, ali to nije rješenje

najbolje takve stvari odmah riješiti, popraviti

zamjena tog ect nije teška, niti skupa

to možete sami

ako imate unutra antifriz, onda pazite kad skidate ect senzor

da stavite ispod nekakvu posudu, :rolleyes:

mozes tako vozit dok neuzmes drugi.... a moja preporuka orginal

davač gumica i opsigurač 250kn....

iscurit ce ti pol litre tekucine.. cam mozda i vise ako nisi brz :) Neznam kako ces ughvatit tu tekucuinu jer se sljeva niz motor i ond se zaprlja... + sta vjerovatno doli imas pvc zastitu motora.... Tako da nebi bilo loše da kupis 1l G12 u ovlastenom..... Osim ako je unutra neka druga tekućina....

Preporuka svakako otic na diagnostiku i pogledat dali je davač greška (bit će jer si ga iskopčavao) pobrisat greske i vidit dali ce davač bit opet greška....

Znam da je staro ali da ozivimo zbog drugih.

Vozio sam se 1 dan bez senzora i skuzio sam da ne pokazuje temp na satu.

Nakraju porijenio senzor i to je to....

Senzor u Tokicu 69 kn i jos na to ja dobio 30% rabata, i gumica 2 kn, nakraju 15 min posla i to je to.....

(prvo mi rekli da je senzor 300 kn pa sam zato pitao ono pitance)

0