Chipsy 0 Posted November 22, 2011 Dakle odkad sam se regao na forum, pokušavajući koristiti opciju search , uvjek mi izbacuje error-e, različitih opisa, odnosno nijednom nisam dobio još uspješne rezultate pretrage.... ispričavam se na otvaranju teme ako je več bilo ,ali search ne radi, pa nisam samim time mogo ni trazit U čemu bi mogao biti problem? baš smo komentirali i sa članom slaven st i izgleda da i on ima slične probleme kod pregledavanja svih tema za oglasnik. očistio sam kukije, više puta, ocistio history, probao različite browsere, probao drugo računalo, probal logclean, ali ništa, da rješim prvih nekoliko potencijalnih savjeta šta napravit Share this post Link to post Share on other sites
marin_klc 0 Posted November 22, 2011 i ja imam isti problem.... Share this post Link to post Share on other sites
slaven_st 0 Posted November 22, 2011 i ja imam problem s searchom i nemogu uci ni u opciju od mene samog ili nekog kolege za sve teme kojesam ja ili dotini zapoceo petar 001 mi nesebicno asistira time sto mi posalje link na fb al mislim da bi trebali nesto rjesiti Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 22, 2011 koristite li skin "darkness"? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy TG 0 Posted November 22, 2011 Imam i ja isti problem.....a kad mi i izbaci nešto na search-to uopče nema veze sa tim pojmom koji tražim.... Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted November 22, 2011 koristite li skin "darkness"? da, jel to ok ili...? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 22, 2011 (edited) da, jel to ok ili...? Trebalo bi biti,ja sam sad za probu prebacio na darkness i search radi ko i prije,malo je mušićav ali nađe... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....Bpizda+materina Ak je našo ovo iz linka iznad a vidite koja je bila tema searcha u zadnje dvije riječi onda radi i za ostale stvari E da,ako ste slučajno mislili da vam izbacuje grešku dok tražite svoje ili tuđe TOPICE ili POSTOVE i napiše vam ovo The error returned was: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again. dovoljno je pričekat 20 sec i refreshat stranicu ... Edited November 22, 2011 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
slaven_st 0 Posted November 22, 2011 Trebalo bi biti,ja sam sad za probu prebacio na darkness i search radi ko i prije,malo je mušićav ali nađe... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....Bpizda+materina Ak je našo ovo iz linka iznad a vidite koja je bila tema searcha u zadnje dvije riječi onda radi i za ostale stvari E da,ako ste slučajno mislili da vam izbacuje grešku dok tražite svoje ili tuđe TOPICE ili POSTOVE i napiše vam ovo The error returned was: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again. dovoljno je pričekat 20 sec i refreshat stranicu ... neznam meni kad to izbaci ja sacekam i minutu i nista opet izbaciva jednostavno nece Share this post Link to post Share on other sites
Chipsy 0 Posted November 22, 2011 E da,ako ste slučajno mislili da vam izbacuje grešku dok tražite svoje ili tuđe TOPICE ili POSTOVE i napiše vam ovo The error returned was: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again. dovoljno je pričekat 20 sec i refreshat stranicu ... nope..tih 20 sekundi ne pomaze...cekas i 10 min, pol sata, sat..svejedno..uvjek to izbaci kad idem trazit necije topice Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 23, 2011 nope..tih 20 sekundi ne pomaze...cekas i 10 min, pol sata, sat..svejedno..uvjek to izbaci kad idem trazit necije topice Da,uvijek i meni izbaci,valjda uvijek je i hoće,i sad je ponovo...ali ko što rekoh kad dobiješ to vezano uz " search flood control"... ...ne diraj ništa 20 sec,nemoj ići stranicu unatrag,ponovo ići na profil ili opciju "find member topic's /post's nego samo desni klik i refresh,ponovo učitaj itd itd ili klik na odgovarajući gumbić na alatnoj traci browsera koji koristiš i radi http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....sult_type=posts Evo na primjer su gore svi tvoji postovi...prvo izbaci error,pa refresh i evo ih...žišku?Ako tako neradi onda stvarno neznam Share this post Link to post Share on other sites