tehničar 0 Posted November 30, 2011 danas stavljene zimulje,a s obzirom kakvo je vrime možda neće ni tribati ali nek se nađu... vwidimo se ekipa Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted November 30, 2011 Kao sto sam rekao fogu volio bih doći ali takav put nemogu podnjet sam financijski. Dakle ekipa iz OS,VK,DJ,VU da se skupi bar troje pa da se podjele troskovi, moj ili vas auto tako svejedno. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 30, 2011 Kao sto sam rekao fogu volio bih doći ali takav put nemogu podnjet sam financijski. Dakle ekipa iz OS,VK,DJ,VU da se skupi bar troje pa da se podjele troskovi, moj ili vas auto tako svejedno. Ja sam upravo friško popušio na prekršajnom pa mi plan debelo propada...možda ali samo možda se dovučem vlakom,ak me žena pusti Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 30, 2011 ocekujem kvalitetan report,nazalost ove godine se ne vidimo Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 1, 2011 Ja sam upravo friško popušio na prekršajnom pa mi plan debelo propada...možda ali samo možda se dovučem vlakom,ak me žena pusti Dodji vlakom do Dugog Sela. Dalje možeš samnom Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 1, 2011 Dodji vlakom do Dugog Sela. Dalje možeš samnom Ma vlak mi je besple a u KA sam služio "armiju" pa bi se valjda snašao nekako ali hvala na ponudi Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 1, 2011 ocekujem kvalitetan report,nazalost ove godine se ne vidimo dusa pa sto nema vas ove godine???? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 1, 2011 dusa pa sto nema vas ove godine???? recesija druze...... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted December 1, 2011 ako se na vrijeme vratim iz švabije, dolazim se uništiti Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 2, 2011 A na vrijeme se buš vrnil makar te dpd paketom poslali Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 2, 2011 dusa pa sto nema vas ove godine???? A vas? Ima li vas,pa tako i nas Share this post Link to post Share on other sites
karabaja16v 0 Posted December 2, 2011 Baš sam neki dan otvorio topic starog xmass-a da pitam kad je i evo dobio odgovor Nastojat ću nepropustit :palacg mmmmmmmmmmmmmmmmmm a jel se ide s VR passom Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 3, 2011 mmmmmmmmmmmmmmmmmm a jel se ide s VR passom ako vrijeme dozvoli naravno čak i ako bude kišno samo da nema leda i snijega jel to je neprocjenjivo za sve ostalo tu je karawagen Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted December 3, 2011 Lepo se zabavite...............nema niti mene ove godine Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 3, 2011 Lepo se zabavite...............nema niti mene ove godine Još jedan minus u planiranju :riba Ima ko šta pozitivno? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted December 3, 2011 A na vrijeme se buš vrnil makar te dpd paketom poslali planiro sam kuci 20.12. vidit cemo :S Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 4, 2011 Nemoj da te poštom moraju slat Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted December 4, 2011 Nemoj da te poštom moraju slat Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 5, 2011 dusa pa sto nema vas ove godine???? OŽENIJA SE Nema ni mene... Ante je prešniji jebiga... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 5, 2011 Dobro je njima i bez nas Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 9, 2011 Kako se datum približava, mislim da ću morati preskočiti ovo Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted December 9, 2011 Kako se datum približava, mislim da ću morati preskočiti ovo zakaj? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 9, 2011 (edited) Najviše zbog ovog; Jako su male šanse da dođem. EDIT; da se krivo ne shvati, platio sam kaznu . Edited December 9, 2011 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted December 9, 2011 ajmo rajko,misli pozitivno...kaj bi tek ja moral reči... Share this post Link to post Share on other sites