Mac X 0 Posted December 10, 2011 Još jedan minus u planiranju :riba Ima ko šta pozitivno? Nebrini,dovuci cu ja njega tamo makar ga morao kukom zakaciti i vuc za sobom. Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted December 10, 2011 Jako su male šanse da dođem. EDIT; da se krivo ne shvati, platio sam kaznu . E onda si ko ja kupiš keca sa 4gang getribom i nemreš preko 80.. Share this post Link to post Share on other sites
Boni 0 Posted December 10, 2011 E onda si ko ja kupiš keca sa 4gang getribom i nemreš preko 80.. Priče za malu djecu Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 11, 2011 hoće se slagat kakav polazak iz zg? Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted December 11, 2011 Kako se datum približava, mislim da ću morati preskočiti ovo ...šteta ali i ja preskačem ovaj ... vidimo se naljeto ... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 14, 2011 Nema ni mene ,danas sam se izrokao na sudu a čekam još jednu presudu svaki dan tako da ništa nikako...see ya na ljeto,popijte koju i za mene (znam da Vec hoće ) :mah Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted December 14, 2011 jel ide tko iz rijeke na xmas? trebali bi kolega audicabrio i ja njednu uslugu, da se prebace 4 felge u RI ili Krk još bolje.. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 14, 2011 jel ide tko iz rijeke na xmas? trebali bi kolega audicabrio i ja njednu uslugu, da se prebace 4 felge u RI ili Krk još bolje.. http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=58336 Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted December 15, 2011 eo jos jednom da se oglasim posto se priblizio datum. ekipa BM,OS,NA,DJ,VK,PŽ,NG Bilo ko da se skupi. meni se ide a neam sredstava, moguc je dogovor da se nekog pokupi u zg za kakvu porciju cevapa ili tako nes ak budem iso Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted December 15, 2011 svakim danom sam sve bliže, trenutno sam se iz opatije prebacio u rijeku..polako napredujemo Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 15, 2011 Dodatno najavljujemo premijerno predstavljanje jednog VW modela u HR!!! Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 15, 2011 is.....da vido....vozio..... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted December 16, 2011 e hebat ga, trebao sam danas putovat i iznenadit svoje doma a i drage prijatelje svojim dolaskom na VW x-mas...no danas stigla poruka na emajl i veli da dodjem na razgovor za posao, hebat ga, takve stvari se ne odbijaju u danasnje vrijeme pogotovo u D zao mi je, a tako sam se htio satrat Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 16, 2011 Nema ni mene ,danas sam se izrokao na sudu a čekam još jednu presudu svaki dan tako da ništa nikako...see ya na ljeto,popijte koju i za mene (znam da Vec hoće ) :mah poceo sam jos jucer... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted December 16, 2011 A jel cete imati neke markice, lancuge sa vw logom oko vrata ili nekaj, za nas koji bas nikad nisu imali kontakte s ostalima sa foruma, i koji mooooooooooooooozda navrate? Ima neki tajni pozdrav? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 16, 2011 kafic je rezerviran samo za nas od 19h, ako se bojis da nas neces moc nac Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 16, 2011 Nema ipak ni mene nazalost ove godine, viša sila Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted December 16, 2011 Imo sam namjeru doc al eto nemam sredstava a izgleda da ih niko drugi nema da podjelimo. Volju sam imo al eto, fog i formasi zao mi je. vidimo se drugom prilikom. Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted December 16, 2011 dali tko dolazi gore kad svi pišu da ne dolaze . a dobro barem znam da će roko bit gore ekipa vidimo se sutra... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 16, 2011 mi smo u cca 21h dolje Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 16, 2011 dali tko dolazi gore kad svi pišu da ne dolaze . a dobro barem znam da će roko bit gore ekipa vidimo se sutra... Nema Roka Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted December 16, 2011 Nema Roka a onda nema ni smisla dolazit :palacd Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 16, 2011 a onda nema ni smisla dolazit :palacd Kako nema? Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 16, 2011 Kako nema? u raju (Palmi) je dobro ali u paklu (kod rroca) je ekipa..... Share this post Link to post Share on other sites