Guest vwneon Posted March 23, 2007 (edited) nazalost pjeska finog imam jako malo kad nabavim javim pa cemo rijesiti, usput to sam si ubo zato kaj volim alat a pjeskarim samo za sebe nekaj onak kaj mi treba jel s ovakvim pistoljem mozes jednu felnu ispjeskariti za 2 -3 sata da kad das liku da pjeskari pogledajte pijesak s kojim radi ak vidite zrna pjesaka to je GRUBI obicno je bijeli ili smedi a fini je zelenoplavi i nevidis zrnca Edited March 23, 2007 by vwneon Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted March 23, 2007 Pjeskariti se nemora iskljucivo sa kvarcnim pjeskom. Vidio sam (doduse na TV-u) amere kako skidaju staru boju s limarije sodom bikarbonom (umjesto pjeska) . Teoretski, mozes "pjeskariti" sa svime sta je u prahu. Razlika u velicini, tvrdoci i brzini medija s kojim pjeskaris ti je ista kao i razlika u gradaciji brusnog papira. A sacmarenje (postupak sa metalnom sacmom i nemora biti uvijek celicna) je postupak kojemu je primarna uloga povrsinski otvrdnuti materijal, skinuti srh sa odljevka a sekundarno je pojava povsinske glatkoce. Osobno bih radje odradio felge pjeskarenjem, nego rucno ali oprez sa gradacijom medija. Share this post Link to post Share on other sites
.:stingray:. 0 Posted March 24, 2007 Postoji i nacin tretiranja smrznutim CO2, tzv. "suhi led". Ne osteti materijal. Poput pjeskarenja. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 24, 2007 Dobio sam ponudu: 400kn 4felne samo poliranje. Ja sredim pjeskarenje. Nesto mi izgleda full jeftino Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 24, 2007 Dobio sam ponudu: 400kn 4felne samo poliranje. Ja sredim pjeskarenje. Nesto mi izgleda full jeftino Jos se zalis! Share this post Link to post Share on other sites
.:stingray:. 0 Posted March 24, 2007 Dobio sam ponudu: 400kn 4felne samo poliranje. Ja sredim pjeskarenje. Nesto mi izgleda full jeftino Prvo provjeri kvalitetu posla da nebi bilo neugodnih iznenadjenja.. Poliranje je stvarno shit posao i neznam zbilja ko bi to za tak sitne pare napravio! Poliranje i Poliranje nisu iste stvari.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 24, 2007 eto da nebi bilo srackanja: JA CU TO NAPRAVIT! I radim mu po 100 kn za felgu zato sto su prvenstveno jednostavne, a druga stvar jer zivi u f... Dubrovniku! Share this post Link to post Share on other sites
beduin 0 Posted March 25, 2007 eh da sam prije znao da si to ti reko bi ti da ti golf nevalja nista...:D:D brate djesi ti bola, ja sam 402 onaj sa auto.ba... vidim kristali jos sluze i slusaju. koliko sam te trazio na zadnjem mostaru da se konacno vidimo al nisam te mogao naci. sjecas se kad je buraz donio farove. POZZ druze stari........ Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 25, 2007 Kao prvo ne??alim se nego nemogu vjerovat da je to tako jeftino.... polirao bi onda cjelo auto ? ala naravno. Kockice nisam te htjeo reklamirat bez da pitam pa evo vidim javila si se sama. Cjena mi odgovara naravno.... Samo da ih ispjeskarim il sto god pa ti se javim. Beduineeeeeeee Hebate,tko bi se ebi nadao. Da,farovi su jos u komadu,nepu??taju vlagu a ja sam ih jos dodatno predihtao... hehe samo onaj dan sam kupio jos jedan par jer ako ti nevidim buraza ostadoh bez farova tako da sad imam komplet za rezervu Vidimo se na SR ove godine samo neznam kad je,javiiii. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 25, 2007 kocka, oces one moje? vidila si ih u garazi i ne salim se (ovaj put) Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 25, 2007 Tebi 400 po felgi. Pa kaj ih ti nisi sredio? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 25, 2007 Tebi 400 po felgi. Pa kaj ih ti nisi sredio? a ma 400 puta te ja... nisam jos, nemam kad, jedna je pri kraju, ajmo rec. dodjite koju vecer ti i dragi pa cemo se zabavljat Share this post Link to post Share on other sites
Guest KOCKA Posted March 25, 2007 a ma 400 puta te ja... nisam jos, nemam kad, jedna je pri kraju, ajmo rec. dodjite koju vecer ti i dragi pa cemo se zabavljat 400 x te nabijem nogom u dupe Neznam, moram vidit koliko tu posla ima. Navratit cemo ,dragi i ja, jednu vecer do garaze. Cut cemo se vec. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 25, 2007 400 x te nabijem nogom u dupe Neznam, moram vidit koliko tu posla ima. Navratit cemo ,dragi i ja, jednu vecer do garaze. Cut cemo se vec. Share this post Link to post Share on other sites
beduin 0 Posted March 26, 2007 28.04.2007. Mostar... jos mjesec dana i vidimoooooooo se Share this post Link to post Share on other sites