*Doktor 0 Posted December 2, 2011 (edited) vidim da nema slične teme,pa ovdje stavljajte slike vw sa drugim mašinama... jedan kec sa VTI mašinom(1.6 160ks) Edited December 2, 2011 by *Doktor Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 2, 2011 (edited) Ne vjerujem da ce ovaj topic bas zazivjet Edited December 3, 2011 by Denis_TDI Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 2, 2011 ili jos bolje, ne vw-i sa vw masinom Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 2, 2011 bolje mi pase ova druga kombinacija a ni ovoj nista nefali stoga spojite teme u jedan topic Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted December 3, 2011 Koliko se sjecam dolazio na bilu zuti polo 6n sa hondinom masinom. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 3, 2011 Kao i onaj topic sa 'motivation pictures' Predugo več postoji forum i predugo se več takve slike isprepliču po ostalim topicima u binariesu,slike mk2,mk3,ostali....itd itd Sad če se samo duplirat slike iz tih topica,koje su več viđene i opjevane Moje mišljenje Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 3, 2011 ili jos bolje, ne vw-i sa vw masinom Da sam prije vidio ovo uslikao bi dvije lade nive, jedna 1.6D druga 1.9D, i jednog suzuki samuraja 1.9D prije mjesec i pol sam prodao motor 1.6 TD koji ide u još jednog suzuki samuraja Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 3, 2011 vwlaho metni slike pola s 2.0 16v opel motorom... a kako si ga vozio fino reci da ide bolje neg da ima vw-ov abf cak i ja za keca imam to u kombinaciji Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted December 3, 2011 Koliko se sjecam dolazio na bilu zuti polo 6n sa hondinom masinom. ja mislim da to nikad nije zaživjelo..onda je još bio 1.8t Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted December 3, 2011 ja mislim da to nikad nije zaživjelo..onda je još bio 1.8t dobro misliš Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted December 3, 2011 Meni dosad najbolje viđeno,dvojka sa v8 od Cadillaca ali na prednji pogon(jer mi je debilana kad se ispila pola karoserije da bi bio rwd) Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 3, 2011 (edited) vwlaho metni slike pola s 2.0 16v opel motorom... a kako si ga vozio fino reci da ide bolje neg da ima vw-ov abf cak i ja za keca imam to u kombinaciji slike idu uskoro,a posto je umene bio koji dan abf neide ni upola ko gsi 16v,kako frik kaze to je tocno,a ja sam vozio probo i jedno i drugo tako da me unaprijed nezanimaju prepirke s strane obrane vw-a:palacg Edited December 3, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted December 4, 2011 slike idu uskoro,a posto je umene bio koji dan abf neide ni upola ko gsi 16v,kako frik kaze to je tocno,a ja sam vozio probo i jedno i drugo tako da me unaprijed nezanimaju prepirke s strane obrane vw-a:palacg Mislim da nema smisla pocinjati tu temu jer zna se da je kadett i astra bili brzi od mk2 i mk3. Ovo je truga tema i nemojmo ici u off topic Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted December 4, 2011 getriba je orginal od dvojke 1,3 Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 4, 2011 Da sam prije vidio ovo uslikao bi dvije lade nive, jedna 1.6D druga 1.9D, i jednog suzuki samuraja 1.9D prije mjesec i pol sam prodao motor 1.6 TD koji ide u još jednog suzuki samuraja Ima tu u rijeci isto samuraj 1.6TD, i na krku samuraj 1.9TDi Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted December 4, 2011 sta ovo vozi na VW getribi To je iz Cadillaca Eldorado,veliki americki coupe sa v8 i prednjim pogonom,pa reci da ameri nisu glup narod http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Eldorado Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted December 9, 2011 sinke vidi sto je makina,a! Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted December 9, 2011 sinke vidi sto je makina,a! takav če i moj bit za koju godinu MOŠ MISLIT Share this post Link to post Share on other sites