Guest gti-p?? Posted March 16, 2007 imam problema sa lerom na g3 2.0 gti 85kw god 96. kad ga hladnog upalim, krepa ak ga ne dr??im malo na gasu- čim se zagrije, radi normalno. dali zna netko ??ta je uzrok tomu, ??ta nevalja? unaprijed hvala na pomoći Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted March 16, 2007 mozda temperatursenzor ???automatski choke??? Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-p?? Posted March 17, 2007 imam problema sa lerom na g3 2.0 gti 85kw god 96. kad ga hladnog upalim, krepa ak ga ne dr??im malo na gasu- čim se zagrije, radi normalno. dali zna netko ??ta je uzrok tomu, ??ta nevalja? unaprijed hvala na pomoći mozda temperatursenzor ???automatski choke??? mijenjao sam taj temperatursenzor a ni??ta nije bilo bolje.. Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted March 23, 2007 potrazi po forumu pislo se o tom vec Share this post Link to post Share on other sites
Goertosing 0 Posted April 2, 2007 ako ima?? para za benzin pojačaj ler gas pa ti se neće nikako gasiti;)) ako je to samo dok je hladan onda je valjda pitanje sauga, ma zapravo ja ti nemam pojma ali mi je djed u kecu ne??to radio u vezi tog ga??enja, pa je pričao o tome a meni bilo dosadno slu??at ga pa i dalje nemam pojma Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted April 2, 2007 (edited) imam problema sa lerom na g3 2.0 gti 85kw god 96. kad ga hladnog upalim, krepa ak ga ne dr??im malo na gasu- čim se zagrije, radi normalno. dali zna netko ??ta je uzrok tomu, ??ta nevalja? unaprijed hvala na pomoći To se i meni de??avalo.......Kad sam zamjenio cijev od odu??ka uljnih para (ili tako nekako) radi ko urica...inače bila mi je pukla pa se zato i vjerovatno gasio.....To ti je ona cijev ??ta ti ide s poklopca glave u blok dolje......tu ti je slika te cijevi... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4561 Edited April 2, 2007 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
Renata 0 Posted April 2, 2007 ako ima?? para za benzin pojačaj ler gas pa ti se neće nikako gasiti;)) ako je to samo dok je hladan onda je valjda pitanje sauga, ma zapravo ja ti nemam pojma ali mi je djed u kecu ne??to radio u vezi tog ga??enja, pa je pričao o tome a meni bilo dosadno slu??at ga pa i dalje nemam pojma ak se ne varam kec je imao fergazer a g3 ga nema Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-p?? Posted April 2, 2007 To se i meni de??avalo.......Kad sam zamjenio cijev od odu??ka uljnih para (ili tako nekako) radi ko urica...inače bila mi je pukla pa se zato i vjerovatno gasio.....To ti je ona cijev ??ta ti ide s poklopca glave u blok dolje......tu ti je slika te cijevi... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4561 Meni je ono crijevo u nastavku te cijevi poderano, mo??da je to to... probat ću to rije??it, hvala na savjetu Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-p?? Posted April 4, 2007 Prijatelju, zakrpo sam to crijevo s nekim jakim ljepilom i komadom gume, super je ispalo, ali nije u tom gre??ka opet me pati..hm Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted April 4, 2007 probaj zamijeniti ler lauf ventil.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-p?? Posted April 5, 2007 gdje se nalazi taj ler lauf ventil i kako izgleda?? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted April 5, 2007 neda mi se sad obiljezavati, ali taj ventil ti je tamo odmah do razvodne kape (onaj mali okrugli aluminijski dio) s kojeg ide ona crvena cijev Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-p?? Posted April 6, 2007 neda mi se sad obiljezavati, ali taj ventil ti je tamo odmah do razvodne kape (onaj mali okrugli aluminijski dio) s kojeg ide ona crvena cijev Prijatelju nemam ja 2.0 16v već 2.0 8v i nisam primjetio tak ne??t slično, kak to kod mene izgleda ak imam to?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest ju??njak Posted April 6, 2007 I ja imam isti problem.Ja sam na??ao rje??enje ali nisam dio Mislim da ti je ba?? kao i kod mene,problem u regulatoru čoka/??tangasa. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-p?? Posted April 7, 2007 kak izgleda taj ??tangas i gdje se nalazi?? jel to mo??da onaj motorić ??to ??tela ler, ona crna kutijica iza na usisnoj grani?? Koliko to ko??ta? Share this post Link to post Share on other sites