-vrh- 0 Posted December 6, 2011 i onda ti daj njima auto u ruke s nekim povjerenjem... i masno plati njihov posao.... katastrofa ! Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted December 6, 2011 za ovakvu stvar dobiješ kompenzaciju ko iz pi#ke, bar dva besplatna servisa Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted December 6, 2011 To se slažem s tobom I nevezano uz to,onda ti ne mijenjaju uložak filtera za ulje i uliju neko "divlje" ulje. Čuo sam i za takve slučajeve Share this post Link to post Share on other sites
vw-polo 0 Posted December 6, 2011 To se slažem s tobom I nevezano uz to,onda ti ne mijenjaju uložak filtera za ulje i uliju neko "divlje" ulje. Čuo sam i za takve slučajeve tocno to kao imas besplatni servis bla bla...pa tacke im nebi odvezel!!!! ma katastrofa su!!! Share this post Link to post Share on other sites
abTT 0 Posted December 7, 2011 tocno to kao imas besplatni servis bla bla...pa tacke im nebi odvezel!!!! ma katastrofa su!!! Ej, kad smo već na ovoj temi: Dakle kao što sam i napisao prije prve vožnje zamijenjeni su kotači sa zimskima. Obične čelične felge. E sad na njima su šrafovi koji izgledaju kao da su kromirani. Budući da sam vidio na netu (recimo kad se ugoogla golf rabbit test - test autokluba, zadnja slika u galeriji) vidljivo je da su ti vijci posebni (tamniji) i definitivno nisu ovi koje ja imam na zimskima. Slijedom toga pitao sam danas zastupnika da mi daju set šrafova koji pripadaju ljetnim felgama, međutim on kaže da su to isti šrafi. Ja mislim da to nemre biti istina, jer znam da obično idu različiti šrafovi na alu i čelične felge. Jesam li u pravu? Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir 9 Posted December 7, 2011 (edited) Ne mora biti. Bmw recimo ima iste šarafe. Barem moj. Edited December 7, 2011 by zvonimir Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 7, 2011 (edited) Ja isto mislim da mogu bit sve isti sarafi. A ako ne zelis da ti te "pojede" sol, onda kupi lijepo jos jedan set sarafa i miran si. Edited December 7, 2011 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted December 7, 2011 Ej, kad smo već na ovoj temi: Dakle kao što sam i napisao prije prve vožnje zamijenjeni su kotači sa zimskima. Obične čelične felge. E sad na njima su šrafovi koji izgledaju kao da su kromirani. Budući da sam vidio na netu (recimo kad se ugoogla golf rabbit test - test autokluba, zadnja slika u galeriji) vidljivo je da su ti vijci posebni (tamniji) i definitivno nisu ovi koje ja imam na zimskima. Slijedom toga pitao sam danas zastupnika da mi daju set šrafova koji pripadaju ljetnim felgama, međutim on kaže da su to isti šrafi. Ja mislim da to nemre biti istina, jer znam da obično idu različiti šrafovi na alu i čelične felge. Jesam li u pravu? Mislim da na sve originalne alu felge pašu originalni vijci koji idu i na čelične felge, dok za one felge koje nisu original idu vijci s drukčijim dosjedom glave.. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted December 7, 2011 I ja dijelim mišljenje s Dejanom,da origigi alu i čelične felge imaju iste šerafe Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted December 7, 2011 originalne felge imaju ovakav dosjed isto kao i čelične meni su čak i na ronal aero odgovarali originalni šarafi Share this post Link to post Share on other sites
himzo 0 Posted December 7, 2011 Šarafi dođu isti, i meni su tako rekli kod Zubaka, ali i kasnije kod vulkanizera kod kojeg sam stavljao gume. U Zubaku mi nisu htjeli prodati set šarafa pa pretpostavljam da je to i zbilja tako. Share this post Link to post Share on other sites
Ivo_022 1 Posted December 7, 2011 Vijci su jednaki, a to što su "tamniji" su crne plastične kape . Pogledaj u prtljažnik da li su ti ih spremili. Te kapice dolaze sa svim alu felgama na kojima su šarafi vidljivi. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 8, 2011 U Zubaku mi nisu htjeli prodati set šarafa pa pretpostavljam da je to i zbilja tako. Nisu ti htjeli prodat drugi set sarafa?! A zasto?! Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted December 8, 2011 @abTT: gdi si ti to naručil auto??? Share this post Link to post Share on other sites
Kublach 0 Posted December 8, 2011 @abTT: gdi si ti to naručil auto??? To i mene zanima, koji je to servis ? Share this post Link to post Share on other sites
Boris 0 Posted December 9, 2011 Stvarno svasta.... Da covjek ne povjeruje,sramota za jedan ovlasteni servis. Zato ja ne micem od svoga auta dok je na servisu... Share this post Link to post Share on other sites
abTT 0 Posted December 10, 2011 Vijci su jednaki, a to što su "tamniji" su crne plastične kape . Pogledaj u prtljažnik da li su ti ih spremili. Te kapice dolaze sa svim alu felgama na kojima su šarafi vidljivi. DA, u pravu si. I ja sam sam naposlijetku zakljucio da bi mogli biti u prtljazniku kod rezervne gume, ali kad sam 1.puta gledao nisam ih primijetio. Radi se upravo o takvim poklopcima. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 10, 2011 Hoes ti nama rec di si ti kupio auto? Vidim da izbjegavas taj odgovor..a par ljudi je vec pitalo. Share this post Link to post Share on other sites
abTT 0 Posted December 11, 2011 Hoes ti nama rec di si ti kupio auto? Vidim da izbjegavas taj odgovor..a par ljudi je vec pitalo. Auto je kupljen u AC Jesenovic, Cakovec. Share this post Link to post Share on other sites