0
abTT

Golf6 rabbit

Recommended Posts

i onda ti daj njima auto u ruke s nekim povjerenjem... i masno plati njihov posao.... katastrofa !

za ovakvu stvar dobiješ kompenzaciju ko iz pi#ke, bar dva besplatna servisa

To se slažem s tobom :palacg

I nevezano uz to,onda ti ne mijenjaju uložak filtera za ulje i uliju neko "divlje" ulje.

Čuo sam i za takve slučajeve

To se slažem s tobom :palacg

I nevezano uz to,onda ti ne mijenjaju uložak filtera za ulje i uliju neko "divlje" ulje.

Čuo sam i za takve slučajeve

tocno to kao imas besplatni servis bla bla...pa tacke im nebi odvezel!!!!

ma katastrofa su!!! :palacd

tocno to kao imas besplatni servis bla bla...pa tacke im nebi odvezel!!!!

ma katastrofa su!!! :palacd

Ej, kad smo već na ovoj temi:

Dakle kao što sam i napisao prije prve vožnje zamijenjeni su kotači sa zimskima. Obične čelične felge. E sad na njima su šrafovi koji izgledaju kao da su kromirani. Budući da sam vidio na netu (recimo kad se ugoogla golf rabbit test - test autokluba, zadnja slika u galeriji) vidljivo je da su ti vijci posebni (tamniji) i definitivno nisu ovi koje ja imam na zimskima. Slijedom toga pitao sam danas zastupnika da mi daju set šrafova koji pripadaju ljetnim felgama, međutim on kaže da su to isti šrafi. Ja mislim da to nemre biti istina, jer znam da obično idu različiti šrafovi na alu i čelične felge. Jesam li u pravu?

Ne mora biti. Bmw recimo ima iste šarafe. Barem moj.

Edited by zvonimir

Ja isto mislim da mogu bit sve isti sarafi. A ako ne zelis da ti te "pojede" sol, onda kupi lijepo jos jedan set sarafa i miran si. :palacg

Edited by vlaho 2901

Ej, kad smo već na ovoj temi:

Dakle kao što sam i napisao prije prve vožnje zamijenjeni su kotači sa zimskima. Obične čelične felge. E sad na njima su šrafovi koji izgledaju kao da su kromirani. Budući da sam vidio na netu (recimo kad se ugoogla golf rabbit test - test autokluba, zadnja slika u galeriji) vidljivo je da su ti vijci posebni (tamniji) i definitivno nisu ovi koje ja imam na zimskima. Slijedom toga pitao sam danas zastupnika da mi daju set šrafova koji pripadaju ljetnim felgama, međutim on kaže da su to isti šrafi. Ja mislim da to nemre biti istina, jer znam da obično idu različiti šrafovi na alu i čelične felge. Jesam li u pravu?

Mislim da na sve originalne alu felge pašu originalni vijci koji idu i na čelične felge, dok za one felge koje nisu original idu vijci s drukčijim dosjedom glave..

I ja dijelim mišljenje s Dejanom,da origigi alu i čelične felge imaju iste šerafe

originalne felge imaju ovakav dosjed

255601139Ronal.jpg

kugelschr.jpg

isto kao i čelične

meni su čak i na ronal aero odgovarali originalni šarafi

Šarafi dođu isti, i meni su tako rekli kod Zubaka, ali i kasnije kod vulkanizera kod

kojeg sam stavljao gume. U Zubaku mi nisu htjeli prodati set šarafa pa pretpostavljam

da je to i zbilja tako.

Vijci su jednaki, a to što su "tamniji" su crne plastične kape . Pogledaj u prtljažnik da li su ti ih spremili. Te kapice dolaze sa svim alu felgama na kojima su šarafi vidljivi.

001-5018.JPG

mg3133ei1_resizepvd9.jpg

U Zubaku mi nisu htjeli prodati set šarafa pa pretpostavljam da je to i zbilja tako.

Nisu ti htjeli prodat drugi set sarafa?! :blink: A zasto?!

Stvarno svasta.... Da covjek ne povjeruje,sramota za jedan ovlasteni servis. :palacd

Zato ja ne micem od svoga auta dok je na servisu...

Vijci su jednaki, a to što su "tamniji" su crne plastične kape . Pogledaj u prtljažnik da li su ti ih spremili. Te kapice dolaze sa svim alu felgama na kojima su šarafi vidljivi.

DA, u pravu si. I ja sam sam naposlijetku zakljucio da bi mogli biti u prtljazniku kod rezervne gume, ali kad sam 1.puta gledao nisam ih primijetio. Radi se upravo o takvim poklopcima.

Hoes ti nama rec di si ti kupio auto? Vidim da izbjegavas taj odgovor..a par ljudi je vec pitalo.

Hoes ti nama rec di si ti kupio auto? Vidim da izbjegavas taj odgovor..a par ljudi je vec pitalo.

Auto je kupljen u AC Jesenovic, Cakovec.

0