0
Davorr

nestao signal

Recommended Posts

imam problem s antenom u autu..odjednom mi se izgubio signal na svim stanicama i cijelo vrijeme sumi..to mi se dogadalo u pocetku kad je postalo naglo hladno ali kad se zagrijala sajba i radio onda je bilo oke,al danas nista,samo sumi a jos je bilo toplo vani

jel zna netko di bi mogao biti problem, antena je ona unutarnja kaj se lijepi na sajbu

Edited by Davorr

Nagađam napamet,ali možda je "riknula" elektronika u anteni zbog kondenzata (toplo,hladno).

Neznam kako antenu imaš spojenu,preko remot-a od autoradija ili direkt na neki plus,provjeri osigurače

moguce da je to,ali opet valjda su i na to razmisljali dok su ih radili pa ne bi smijelo to radit :S

budem danas poslikao osigurace jer se bas ne kuzim u to kaj si rekao

Trebao bi provjeriti dali dolazi napon na antensko pojačalo (12V) kada ti je radio upaljen,ako imaš napon,onda ti je problem u anteni,odnosno antenskom pojačalu,to se ti ne isplati popravljat,najbolje je cijelu antenu promjeniti,nisu skupe.

Još jedna mogućnost je da ti se u antenskom pojačalu napravio tzv."hladni lem",od vibracija,pa bi možda i kontakte i spojeve trebalo provjeriti.Ako se ne razumiješ u elektroniku,rađe pronađi nekog auto-električara ili nekog ko se bavi sa autoakustikom da ti to sredi

jesi prtlj'o mozda oko radia,stalno ga cup'o van 'nutra... ja sam sebi tako bio iscup'o antenu pa mi zicica pukla pa mi je sumilo...

nisam..otkad je stavljen stoji unutra

@Galaxy - budem otfurao ovima kaj su stavljali to je najbolje pa nek oni vide

eto kad radi neki klinac na ugradivanju..ugl,bio je zeznut dzek antene koji ide u radio,sad je oke

0