Speedy-RI 0 Posted December 5, 2011 Posto svi znamo da nam je Xmass u karlovcu sljedeci vikend, bilo bi ok da krenemo svi skupa prema karlovcu... Pa eto tko zeli ici neka se stavi na popis, i neka netko da prijedlog kada bi se kretalo... Sto se tice mjesta kretanja, standardno ko i svaki put INA prije naplatnih na grobniku 1. Speedy Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 5, 2011 Ma samo san te čeka Bilo je danas u vijestima da je neki lik u golfu vozio iz smjera Rijeke za Karlovac i imao je 4 i nešto promila alkohola u krvi........ Prvo šta mi je prošlo kroz glavu: Ovo je Speedy krenia na x-mas Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 5, 2011 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 5, 2011 Ma samo san te čeka Bilo je danas u vijestima da je neki lik u golfu vozio iz smjera Rijeke za Karlovac i imao je 4 i nešto promila alkohola u krvi........ Prvo šta mi je prošlo kroz glavu: Ovo je Speedy krenia na x-mas Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 5, 2011 Ma samo san te čeka Bilo je danas u vijestima da je neki lik u golfu vozio iz smjera Rijeke za Karlovac i imao je 4 i nešto promila alkohola u krvi........ Prvo šta mi je prošlo kroz glavu: Ovo je Speedy krenia na x-mas roko legendo :rotfl :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Boni 0 Posted December 5, 2011 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia 4. Boni Share this post Link to post Share on other sites
Boni 0 Posted December 5, 2011 Najveći jeb*č u gradu Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted December 5, 2011 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia 4. Boni 5.-6.vw bubi i maria :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 5, 2011 woooooooooooooooooooohooooooooooooooooo ajd svi do mene na pivooooo!!!! Bas sam nabrijan-a....sedam jegeraa Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 5, 2011 Pripremi 7 jegera umjesto piva Share this post Link to post Share on other sites
Boni 0 Posted December 5, 2011 woooooooooooooooooooohooooooooooooooooo ajd svi do mene na pivooooo!!!! Bas sam nabrijan-a....sedam jegeraa Divljanje uviek dobrodošlo ! Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted December 6, 2011 arrow ajd na pipis i ti. rekao si da ove godine ideš Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 6, 2011 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia 4. Boni 5.-6.vw bubi i maria 7. Ivica Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 6, 2011 Pripremi 7 jegera umjesto piva Dragi Djede Mraze Pošto je sv. Nikola otišao,ja bih te zamolio da mi pod bor ostaviš litru Jegera i 7 čašica! tako da me ... vidi babo Share this post Link to post Share on other sites
Boni 0 Posted December 8, 2011 Tko bi me bio voljan vozikat do gore ? Unapred se zahvaljujem . Share this post Link to post Share on other sites
safe1 0 Posted December 8, 2011 Pozdrav još do sad nisam dolazio na ove evente vaše nego sam samo prčkao po stranici a sad razmisljam da bih mogao i ja ić do karlovca s vama čini se zanimljivo.. malo upoznat rijčke vw ovce tako da se stavljam na popis makar ništa nije sigurno 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia 4. Boni 5.-6.vw bubi i maria 7. Ivica smile.gif 8.safe1 Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted December 9, 2011 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia 4. Boni 5.-6.vw bubi i maria 7. Ivica smile.gif 8.safe1 9. vrvoje_sb + brat 10. srki + cimer(?) Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 11, 2011 Ima li tko kakav prijedlog u kolko sati da se krene? Share this post Link to post Share on other sites
Boni 0 Posted December 11, 2011 Onako poslije ručka bi bilo taman Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted December 12, 2011 nažalost neću moć radi posla! poklopilo mi se isti datum. UžiVWajte! Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted December 12, 2011 robi, pa znali smo mi da ti nejdeš samo mi sad nije jasno jer ne treba zvonce nosit još i dondolat a baš si mogao sa nama Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted December 12, 2011 nažalost neću moć radi posla! poklopilo mi se isti datum. UžiVWajte! Također... Share this post Link to post Share on other sites