vwrudi 1 Posted December 13, 2011 (edited) Subota u (oko) 16:30 Benziska Ina Grobnik prije naplatnih. Svima odgovara??? 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia 4. Boni 5.-6.vw bubi i maria 7. Ivica (koji je ovo??) 8.safe1 9. vrvoje_sb + brat 10. srki + cimer(?) Edited December 13, 2011 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 13, 2011 Subota u (oko) 16:30 Benziska Ina Grobnik prije naplatnih. Svima odgovara??? 1. Speedy-Ri 2-3. vwrudi i Silvwia 4. Boni 5.-6.vw bubi i maria 7. Ivica (koji je ovo??) 8.safe1 9. vrvoje_sb + brat 10. srki + cimer(?) vidimo se onda u ka malo mi rano to za ici .. radim do popodne.. pa cemo nas zadnja 4 na popisu kasnije doci .. zvat cemo jer naravno neznam di je palma Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted December 13, 2011 7. Ivica (koji je ovo??) Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 13, 2011 (edited) vidimo se onda u ka cheers.gif malo mi rano to za ici .. radim do popodne.. pa cemo nas zadnja 4 na popisu kasnije doci smile.gif.. zvat cemo jer naravno neznam di je palma ja sam samo predlozio 16:30... lol.gif lol.gif lol.gif Pa da... ja ne poznam nikoga tu na forumu :D Edited December 13, 2011 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 13, 2011 ja sam samo predlozio 16:30... aha.. svejedno sumnjam da cete ici tako kasno.. mi smo razmisljali krenuti tamo oko 20h recimo.. al posto necemo prespavati u ka nemoramo ici do smjestaja kao vi.. tako da cemo se opet vjerovatno vidjeti u palmi Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 13, 2011 7. Ivica (koji je ovo??) Jedan kosmati dečko Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted December 13, 2011 onaj sa savrsenom frizurom :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 14, 2011 Od mene nažalost ove godine ništa. Nešto je iskrslo što se ne da odgodit..... Vidimo se u Rijeci za karnevwal.. Uživajte Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted December 14, 2011 jel ide tko iz rijeke na xmas? trebali bi kolega audicabrio i ja njednu uslugu, da se prebace 4 felge u RI ili Krk još bolje.. Placam pice Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 14, 2011 baš sam htio napisat... ajde dobre duše, znam da ih ima Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted December 15, 2011 ludnica, znam znam, lakše je pit bez zvona na leđima ali stvarno sam zauzet, pomalo gore i uživajte! Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 17, 2011 jel ide tko iz rijeke na xmas? trebali bi kolega audicabrio i ja njednu uslugu, da se prebace 4 felge u RI ili Krk još bolje.. Placam pice Ja dolazim sa sluzbenim autom i MORAM imati mjesta u prtljazniku zg-ri Mi krecemo 17:30 Sa INA-e na Grobniku na autocesti Share this post Link to post Share on other sites