tomek2203 0 Posted December 14, 2011 ovako zanima me sve što mi treba za farove ili ti leče da mi se spuštaju gore dolje i lijevo dosno kad upalim auto kao što ima recimo škoda octavia superb. itd. ... znači netrebaju se okretat u vožnji .... Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted February 15, 2012 i dalje u potrazi za ovim .. Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted February 15, 2012 to ti se zove nivelacija xenona Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 15, 2012 mislim da trebas novi auto trebas farove koji to podrzavaju, trebas svu potrebnu instalaciju sa senzorom na zadnjoj osovini pa ce ti se to stelat gore dolje i lijevo desno. ako sam u krivu nek netko ispravi/nadoda Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted February 15, 2012 Ajde kao da to svaki dan koristišodi na teh. stanicu da ti podese snop i gasss ionako imaš gewinde pa kada se auto iza i optereti ne potone toliko da je potrebno spuštati snom svijetala Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted February 15, 2012 hahhahah ... senzore bih uzeo sa octavie , a na farovima imam taman toliko mjesta da mi se leče podigne gore dolje te lijevo desno .. ex moram nešto stavit nebi bio ja ja .. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted January 7, 2013 Evo nakon puno traženja i j.... sa tom nivalacijom uspio sam nešto nač ali da nije tako skupa ako orginal nivalcija . Dali se je netko susretao sa ovim i ako jest iskustva. Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 7, 2013 Imaš na tim tuning shop trgovinama simulator za bilo koji auto i to je to. Share this post Link to post Share on other sites