gorup 0 Posted December 16, 2011 gdje na području zagreba ili u zagorju ima za kupiti dijelove po povoljnim cijenama? trebam mjenjat remenje komplet s vodenom..pa me zanima ak ima gdje jeftinije nek inače Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted December 16, 2011 a gle ako imaš mehaničara koji recimo kupuje dijelove on ma zasigurno jako dobar popust u nekim dućanima .. mislim da je tokič zasad naj povoljniji .. ili pogledaj da netko tu sa foruma nema te dijelove da radi negdje u takvom dučanu .. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 16, 2011 javi se Raptor6767 ,tu sa foruma ,on ima ducan sa djelovima Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted December 16, 2011 u tokicu su usluzni ko da ih pljackas... bio sa kolegom koji je kupovao diskove za mercedesa, i prodavacu izlista da postoje 2 velicine a kolega nije znao koji su jer je auto kupio nedavno... i prodavac mu je sugerirao da skine kotac i izmjeri! jebote, ko da nije mogao potraziit na netu ili nesto... i jos se mi svadjamo sa njim da on to potrrazi posto je on prodavac a mi kupac ali ne... veli lik da to nije njegov posao i da kad izmjerimo da se slobodno javimo... wtf, kakav je to odnos prema nekome ko ti ostavlja sigurnih 2500kn Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted December 16, 2011 u tokicu su usluzni ko da ih pljackas... bio sa kolegom koji je kupovao diskove za mercedesa, i prodavacu izlista da postoje 2 velicine a kolega nije znao koji su jer je auto kupio nedavno... i prodavac mu je sugerirao da skine kotac i izmjeri! jebote, ko da nije mogao potraziit na netu ili nesto... i jos se mi svadjamo sa njim da on to potrrazi posto je on prodavac a mi kupac ali ne... veli lik da to nije njegov posao i da kad izmjerimo da se slobodno javimo... wtf, kakav je to odnos prema nekome ko ti ostavlja sigurnih 2500kn kad nekoga pljačkaš,taj ti se obično obraća sa 'gospodine' i radi sve sta mu kažeš Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted December 16, 2011 gdje na području zagreba ili u zagorju ima za kupiti dijelove po povoljnim cijenama? trebam mjenjat remenje komplet s vodenom..pa me zanima ak ima gdje jeftinije nek inače ja ti imam prek auto Kantocia 20% popusta a i on ti je najbliže,u zlatar bistrici. ali sigurno ima i jeftinijih Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 16, 2011 moj glas ide rene-u... ponude tokića... kreša...mikra-matik-a pa i lager-os-a su bile vece za cca 300kn... (račun cca 1400kn) Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 16, 2011 www.reneko.hr raptor6767 na forumu Share this post Link to post Share on other sites
lageros-zg 21 Posted December 17, 2011 Da bih napravio ponudu, molio bih točne podatke vozila o kojem se radi. Model, kubikaža, snaga, godina i broj šasije, te da li auto ima klimu i servo. A ukoliko nije neka hića sa promijenom, možeš ući u novi prodajni program koji pokrećem iza nove godine, gdje će biti još bolje cijene (akcijske, odnosno diskontne) da se posao počne vrtjeti. Lijep pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted December 17, 2011 Da bih napravio ponudu, molio bih točne podatke vozila o kojem se radi. Model, kubikaža, snaga, godina i broj šasije, te da li auto ima klimu i servo. A ukoliko nije neka hića sa promijenom, možeš ući u novi prodajni program koji pokrećem iza nove godine, gdje će biti još bolje cijene (akcijske, odnosno diskontne) da se posao počne vrtjeti. Lijep pozdrav! nije hitno pa se zato raspitujem prvo... javit ću se onda u 1. mjesecu Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted December 17, 2011 www.reneko.hr svaka preporuka Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted December 17, 2011 zasad mi je najpovoljnije to izašlo kod autodijelovi Očić u zaboku. ima taj komplet za 970 kuna za gotovinu...jedino neznam ko je proizvođač ali inače oni imaju dobre djelove Share this post Link to post Share on other sites
lageros-zg 21 Posted December 17, 2011 nije hitno pa se zato raspitujem prvo... javit ću se onda u 1. mjesecu Nema problema, ali svakako mi reci o kojem autu se radi da ti mogu uopće dati okvirnu ponudu, jer ovako smo opet na nuli. Ja jedino vidim da imaš POLO 6N, a to mi nije dovoljno da ti provjerim koliko bi te koštalo sve to. Nije bitno jel to sada okvirno, nego kad već tražiš ponude, da vidiš što i po koliko možeš to kupiti kod mene. No, da ne davim previše ni tebe ni sebe ovdje, ti se javi na PM sa podacima auta, a ako ti nije bitno, onda nema veze i sorry na smetnji. Bit će još prilika u auto svijetu Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 17, 2011 zasad mi je najpovoljnije to izašlo kod autodijelovi Očić u zaboku. ima taj komplet za 970 kuna za gotovinu...jedino neznam ko je proizvođač ali inače oni imaju dobre djelove Gledaj marku.. i nemoj da ti uvale nešto bzvz Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted December 17, 2011 uzet ću dijelove kod lageros-zg dobra marka i povoljna cijena Share this post Link to post Share on other sites