0
gorup

autodijelovi

Recommended Posts

gdje na području zagreba ili u zagorju ima za kupiti dijelove po povoljnim cijenama?

trebam mjenjat remenje komplet s vodenom..pa me zanima ak ima gdje jeftinije nek inače

:)

a gle ako imaš mehaničara koji recimo kupuje dijelove on ma zasigurno jako dobar popust u nekim dućanima .. mislim da je tokič zasad naj povoljniji .. ili pogledaj da netko tu sa foruma nema te dijelove da radi negdje u takvom dučanu ..

u tokicu su usluzni ko da ih pljackas...

bio sa kolegom koji je kupovao diskove za mercedesa, i prodavacu izlista da postoje 2 velicine a kolega nije znao koji su jer je auto kupio nedavno...

i prodavac mu je sugerirao da skine kotac i izmjeri! jebote, ko da nije mogao potraziit na netu ili nesto... i jos se mi svadjamo sa njim da on to potrrazi posto je on prodavac a mi kupac ali ne... veli lik da to nije njegov posao i da kad izmjerimo da se slobodno javimo...

wtf, kakav je to odnos prema nekome ko ti ostavlja sigurnih 2500kn :palacd

u tokicu su usluzni ko da ih pljackas...

bio sa kolegom koji je kupovao diskove za mercedesa, i prodavacu izlista da postoje 2 velicine a kolega nije znao koji su jer je auto kupio nedavno...

i prodavac mu je sugerirao da skine kotac i izmjeri! jebote, ko da nije mogao potraziit na netu ili nesto... i jos se mi svadjamo sa njim da on to potrrazi posto je on prodavac a mi kupac ali ne... veli lik da to nije njegov posao i da kad izmjerimo da se slobodno javimo...

wtf, kakav je to odnos prema nekome ko ti ostavlja sigurnih 2500kn :palacd

kad nekoga pljačkaš,taj ti se obično obraća sa 'gospodine' i radi sve sta mu kažeš :lol2

gdje na području zagreba ili u zagorju ima za kupiti dijelove po povoljnim cijenama?

trebam mjenjat remenje komplet s vodenom..pa me zanima ak ima gdje jeftinije nek inače

:)

ja ti imam prek auto Kantocia 20% popusta a i on ti je najbliže,u zlatar bistrici.

ali sigurno ima i jeftinijih

moj glas ide rene-u...

ponude tokića... kreša...mikra-matik-a pa i lager-os-a su bile vece za cca 300kn...

(račun cca 1400kn)

Da bih napravio ponudu, molio bih točne podatke vozila o kojem se radi.

Model, kubikaža, snaga, godina i broj šasije, te da li auto ima klimu i servo.

A ukoliko nije neka hića sa promijenom, možeš ući u novi prodajni program koji pokrećem iza nove godine, gdje će biti još bolje cijene (akcijske, odnosno diskontne) da se posao počne vrtjeti.

Lijep pozdrav!

Da bih napravio ponudu, molio bih točne podatke vozila o kojem se radi.

Model, kubikaža, snaga, godina i broj šasije, te da li auto ima klimu i servo.

A ukoliko nije neka hića sa promijenom, možeš ući u novi prodajni program koji pokrećem iza nove godine, gdje će biti još bolje cijene (akcijske, odnosno diskontne) da se posao počne vrtjeti.

Lijep pozdrav!

nije hitno pa se zato raspitujem prvo...

javit ću se onda u 1. mjesecu

:D

zasad mi je najpovoljnije to izašlo kod autodijelovi Očić u zaboku. ima taj komplet za 970 kuna za gotovinu...jedino neznam ko je proizvođač ali inače oni imaju dobre djelove

nije hitno pa se zato raspitujem prvo...

javit ću se onda u 1. mjesecu

:D

Nema problema, ali svakako mi reci o kojem autu se radi da ti mogu uopće dati okvirnu ponudu, jer ovako smo opet na nuli. Ja jedino vidim da imaš POLO 6N, a to mi nije dovoljno da ti provjerim koliko bi te koštalo sve to. Nije bitno jel to sada okvirno, nego kad već tražiš ponude, da vidiš što i po koliko možeš to kupiti kod mene.

No, da ne davim previše ni tebe ni sebe ovdje, ti se javi na PM sa podacima auta, a ako ti nije bitno, onda nema veze i sorry na smetnji. Bit će još prilika u auto svijetu :palacg

Pozdrav! :mah

zasad mi je najpovoljnije to izašlo kod autodijelovi Očić u zaboku. ima taj komplet za 970 kuna za gotovinu...jedino neznam ko je proizvođač ali inače oni imaju dobre djelove

Gledaj marku.. i nemoj da ti uvale nešto bzvz

uzet ću dijelove kod lageros-zg :) dobra marka i povoljna cijena :palacg

0