Typ 53 0 Posted December 18, 2011 Na prodaju je moj golfić,znači 1.9D,47kw,iz 1994 godine sa ukupno pređenih 239000 km..drugi sam vlasnik automobila,prvi je bila jedna firma..na autu dosta novaca uloženo, u zadnjih godinu dana kak je kod mene, promijenio sam prednji trap, amortizeri prednji i zadnji, komplet kvačilo, servis napravljen, remenje,filteri,ulje,antifriz,prednje gume su nove,diskovi, pločice pakne i sajle,motor čist,ne troši ulje,nit baca vodu,nit piri na iber....auto nije nigdje trul, bio je lupan od napred, ima servo, radio s cd-om, nove zvučnike, ledice i ventilaciju ,haha...centralno ne radi jer je neki biser izvadio kompresor za zaključavanje.. ...lijep je za oko iz daljeg, trebalo bi ga polirat,krovni tapacirung je pokidan,šajba je druga..auto ne leti al 100km/h navuče bez problema i troši oko 5 litara a nekad i manje..Imam još za reć da je regustriran do 20.10.2012god, i cijenim ga 1899 eurića..mislim da je to ok cijena s obzirom što se dobije za te pare...pozdrav! slika ima na njškalu više info(ak se ima šta više reć) na 091/897-4831...il ako taj crkne onda na 097/7999-586 Share this post Link to post Share on other sites
Typ 53 0 Posted December 19, 2011 easy come, easy go....može lock Share this post Link to post Share on other sites