puks 0 Posted December 18, 2011 Dobro jutro VW ekipo!!! Evo vidim još svi spavaju, pa nema doživljaja. Ma šta reći, kao vi uvijek ekipa je nenadmašna, vesela i max prijateljski raspoložena Sve bilo vrhunski Kalendar za 10+ JEdino što mi se nije svidjelo su oni panduri što su nas zaustavili i uvalili drager i što sam pred njima skužio da se zadnja tri tjerdna vozim bez dokumenata jer su uredno u drugom autu Al vidli oni da smo mi časni VW-ovci pa i to prošlo glatko Do sljedećeg put pozdrav cijeloj ekipi i hvala za odličan provod!! Share this post Link to post Share on other sites
vwg 1.9tdi 0 Posted December 18, 2011 bilo za 5+ samo puks neznam kak smo uspjeli napuhat 0,0 pa ipak smo pili barem ja (bit će da im je drager loše poštelan) Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted December 18, 2011 (edited) bilo za 5+ samo puks neznam kak smo uspjeli napuhat 0,0 pa ipak smo pili barem ja (bit će da im je drager loše poštelan) za kalendar pa kak su vas maznuli hahahaha ja sam im zbriso ko neki od komada jučer Bilo je super kao i uvijek , ekipa na nivou ali falilo je pola Dalmacije , pola Rijeke i.t.d Edited December 19, 2011 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 18, 2011 malo sam kasnije došao ali nešto slab odaziv je bio, ali kasnije... kad se užarila atmosfera je bilo do jaja, Palma puna! Dj napravio dobar posao ali falilo je standardne ekipe.... nadam se da slijedeće godine dolaze! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 18, 2011 pa kak su vas maznuli hahahaha ja sam im zbriso ko neki od komada jučer Bilo je super kao i uvijek , ekipa na nivou ali falilo je pola Dalmacije , pola Rijeke i.t.d jeba ih išli su za nama i odma halt hehei nula napuhali hehe,a ti baš po gasu ko i neki, skoro rampu srušil hihi ekipa hvala na lijepom provodu,posebno puksičina na prevozu,danijeli na tonu smijeha,sinke nam je u tom pomogo,kao i tom s ledenim i leonom,ma ekipa za mrak i sori karabaja kaj si me moral trpit Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted December 18, 2011 Dečki i cure VWolim vas hehe :b ..nemam riječi,dobro kao svaki put di god da jesmo :) Share this post Link to post Share on other sites
Stros 0 Posted December 18, 2011 Ekipa bilo je odlično ,ko i uvjek !!!! Sve bi bilo super da mi neko nije stalno naljevao alkohol u piće.... Share this post Link to post Share on other sites
mirzA3 0 Posted December 18, 2011 Po prici cujem da je super bilo, bas mi je krivo sto nisam mogao doci:( Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 18, 2011 Slije? uplodam,nemam puno al bilo bu dost Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted December 18, 2011 sta rec'... haha ti ništa Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 18, 2011 vidim da je bilo i nudista u lokalu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted December 18, 2011 Dosli i mi doma pa da kazem par... ovo je bio jedan od emotivnijih susreta,povodom predstavljanja kalendara(kalendar je jedna velika prica nase scene i to je velika stvar),vi jojo,pa naseg Kikija rodjendan sve to nekako skupa je imalo neku emotivnu notu,bas kao za kraj ove uspjesne godine. Ekipa luda i vesela ko i uvijek,nazalost bez velike vecine clanova...dj za poluditi dobar,kad se samo sjetim Rijeke.... Ako bi htjeli viditi slike pitajte Foga on ih ima koliko hocete...e Fog jel koncert djecaka bio dobar?? :rotfl Opet upoznao nove i drage ljude,hvala vec tdi na spreju za sajbu ali daleko najludji kojeg sam upamtio je sioux,e kako sam se ismijao s tobom,svwaka ti cast,imam sliku i za tebe al u pm ti posaljem.... Share this post Link to post Share on other sites
leki 0 Posted December 18, 2011 jos malo ugodaja od sinoc malo ekipe iz kuta.. preplaseni TOMZG djevojke koje su prodavale naljepnice i tombolu...udavio sam ih nadam se da nisu zamjerile i jos malo...ponesto...dosta toga je i mutno ali...DOBRA ZEKA DO SLIJEDECEG MEETA ,VIDIMO SE ! Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 18, 2011 kalendar odlično izgleda,velika pohvala vodstvu kluba.... a je li bio neki auto vani predstavljen???? Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted December 18, 2011 sta rec, koju posluku porat... za prvi put odlicno upoznao dosta novih ljudi, svima veliki pozdrav, posebno fotografu Tončiju... sorry sto se nisam drugi dan javio za kavu, znam da sam svasta obecao al vidio si u kakvom stanju sam bio kad sam to obecavao pohvale i za organizaciju, vecera me posebno ugodno iznenadila, svaka cast na tome fotke nemam, al vidim da ostali imaju i vise nego sto bi trebali, pa ono... budite nježni vidimo se na sljedecem meet-u, na karnevalu ako sam dobro vidio na nekom papiricu koji se nasao na mom stolu. Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted December 18, 2011 kalendar odlično izgleda,velika pohvala vodstvu kluba.... a je li bio neki auto vani predstavljen???? nije Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted December 18, 2011 nije ja sam bio kratko vrijeme i koliko sam skuzio ona setstica crvena gti , nes se pricalo da ce se ona predstavljat ? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 18, 2011 ja sam bio kratko vrijeme i koliko sam skuzio ona setstica crvena gti , nes se pricalo da ce se ona predstavljat ? onda sam krivo informiran da je trebao biti VW up! Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted December 18, 2011 (edited) evo da i ja kažem par pametnih kao i obično sve 5+ od vw ekipe,DJ,večere pa do užarene atmosfere VW kalendar - odlična ideja veliki pozdravw ide ludojjjjjjjj riječkoj ekipi sve pohvale za naše organizatore :bravo ajmo sad malo...slike govore sve vojo i rocco isprid mene ali ne znam di su završili :rotfl zimska idila no comment ovaj lik-security je bilo neumoran skidajući našeg vwrudia sa stolova The Fog štipka nečiju guzu tu-tu vlakić nastavlja se... Edited December 18, 2011 by tehničar Share this post Link to post Share on other sites