0
wildD

ugradnja grijanja sjedala

Recommended Posts

naime imam kožne siceve bez grijača u sebi,pošto sam instalaciju za grijanje istih već naručio i bit će OEM zanima me tko i koliko novaca uzima za ugradnju grijača u sic.

i dal netko zna koja bi bila razlika uzeti ovako nešto pa ubaciti u sic

http://www.njuskalo.hr/sigurnost/grijanje-...a-oglas-3937158

ili jednostavno moliti se da se pojave negdje OEM grijačai sa upitnom ispravnošću nakon ipak 15god starosti

LP

Ja sam sebi nabavio carbon uloške i mogu reći da sam jako zadovoljan s njima, nakon tapaciranja nisu vidljivi i ne ističu se na sicu, a grijanje radi u dvije jačine mada ima i sa regulacijom na tri levela. Sad sam na poslu, kad dodem kuci ubacit cu i koju sliku.

Inace ja sam s njima zadovoljan i toplo bi preporućio njih...

da,ali tko bi mi mogao ubaciti griač u sic,to mene brine jer su sicevi u dobrom stanju i ne trebaju tapeciranje

Ja sam sebi nabavio carbon uloške i mogu reći da sam jako zadovoljan s njima, nakon tapaciranja nisu vidljivi i ne ističu se na sicu, a grijanje radi u dvije jačine mada ima i sa regulacijom na tri levela. Sad sam na poslu, kad dodem kuci ubacit cu i koju sliku.

Inace ja sam s njima zadovoljan i toplo bi preporućio njih...

di si nabavil to? i kolko košta?

Evo peki me je preduhitrio baš sam to ja sebi ugradio u siceve i toplo preporucam, griju bez mane i vrlo brzo se ugrije sjedalo... recimo da se grijem na prvom levelu jer drugi me grije prejako tako da nemožeš baš dugo izdržati ha ha.. samo je kvaka u tome što nevidim nacina kako to namjestiti a da sjedalo ne diraš... tapaciranje je neminovno jedino mozda ako netko ima opciju postavljanje presvaka onda bi se dalo npr ušiti na autosjedalicu sa unutarnje strane i rješeno... ja sam svoje siceve tapacirao pa sam ujedno i grijace ugradio...

vajld prodaj taj auto :lol2:rolleyes:

po meni je steta one siceve ic razjebavat i stavljat grijanje. neznam jel to veliki problemo ali ako nije go for it :palacg

vajld prodaj taj auto :lol2:rolleyes:

po meni je steta one siceve ic razjebavat i stavljat grijanje. neznam jel to veliki problemo ali ako nije go for it :palacg

djuro,aj tamo gewinde očerafit :rotfl :rotfl :rotfl

ima možda neki tutorial kak se skida tkanina sa siceva? :)

od petka sam 2tj na godišnjem pa da uspijem nekaj složiti možda i sam :)

djuro,aj tamo gewinde očerafit :rotfl :rotfl :rotfl

ima možda neki tutorial kak se skida tkanina sa siceva? :)

od petka sam 2tj na godišnjem pa da uspijem nekaj složiti možda i sam :)

tkanina se da skinut i nije neka zajebancija,kada vratis nazad nista se ne vidi da je sta skidano.kad izvadis sic iz auta sve ces skuzit

znači i nije neka finta to skinuti i složiti? :)

odlično,imaš možda kakvu sliku ili nešto ,nerki savjet na kaj pripaziti?

Da se nadovezem naime imam u duji sjedala iz golfa 3 colour concept s opcijom grijjanja zanima me kako to spojiti najjednostavnije jel trena trazit instalaciju ili se moze nesto kemijat

znači i nije neka finta to skinuti i složiti? :)

odlično,imaš možda kakvu sliku ili nešto ,nerki savjet na kaj pripaziti?

poslikam ti sutra pa ti napisem sve,nije nika nauka za skinut,ja sam sa svojih siceva skidao tkaninu da ih operem.a kozni bi isto trebali ic tak.te grijace nisam ja stavljao tak da ti za to nemogu rec nista

ma grijači se samo metnu na spužvu,meni je samo bed tu tkaninu skidati i stavljati natrag ;) ,hvala ti ;)

evo da i ja podjelim svoje misljenje

ja sam to ugradjivao u golf 4 i golf 5...

isao sam kod onog autotapetara "ferrari" ili tak nesto sto je nekad bio na trnju, a sad je u strojarskoj...

super je lik to napravio, nije se ni vidlo da je nesto kemijano po sjedalima...

preporucam ga 100%... ako nekom treba broj ili adresa nek kaze pa potrazim doma

kad smo kod grijanja :)

netko zna di idu ove dvije sive zice?

sjedala.th.jpg

Edited by SlaX

evo da i ja podjelim svoje misljenje

ja sam to ugradjivao u golf 4 i golf 5...

isao sam kod onog autotapetara "ferrari" ili tak nesto sto je nekad bio na trnju, a sad je u strojarskoj...

super je lik to napravio, nije se ni vidlo da je nesto kemijano po sjedalima...

preporucam ga 100%... ako nekom treba broj ili adresa nek kaze pa potrazim doma

kolko para ti je uzeo?

hmmm nemogu se sjetiti... jer mi je uz to i stavljao eko kozu na siceve... ali nije bilo puno, dapace nekak mi je ostalo u sjecanju da mi se to cinilo ful jeftino

ja sam kontao uzet te grijace sa jebaya ali nekako sam bio skeptican da se to nekad ne zapali pa ode vreca para u dim bezveze :D

imam u autu sjedala kožna bez grijanja i platnena koja ce na tapaciranje u kožu i obavezno grijanje moram ugraditi.Instalacija i prekidaci su tvornicki u autu tako da nema puno kemijanja oko instalacije samo skakljivi dio u sjedalima trebam spakovati. A posto su OEM bmw grijaci previse skupi zariskirati cu sa tim ''carbon'' pa sta bude nek bude

ja sam uspio nabaviti originalne grijače,sad je samo pitanje još jedno prije nego krenem u sam čin ugradnje...htio bi na 2 grijača metnuti novo platno na koje dolaze žice grijača pa me interesira koje platno se stavlja i gdje ga kupiti?

fućkaš to,bit o d aja ujutro ne sjednem na hladan kožni sic :)

si uspio poravnati one žice koliko toliko? muka mi je bila kad sam vidio kaj je unutar sica, strašno, a najgore je kaj je loše napravljeno, teško da na ijednom može ostat u dobrom stanju, osim na naslonjaču....možda je još najbolje uzeti neke univerzalne i spojiti ih na originalnu instalaciju

Da ne otvaram novu temu, pitam ovdje. Zanima me da li prekidač za grijanje sjedala u golfu 3, onaj potenciometar, da li on ima stupnjeve pa ide klik-klik kako se stupnjevi mjenjaju ili je linearan kao npr onaj potenciometar za podešavanje intenziteta osvjetljenja unutar auta?

0