Ivan Milisic 0 Posted March 21, 2007 sto se tice spominjenih dizni od 2.5 tdia na 110 ks motor, koliko se ja sjecam sma mi je pricao da nisu dobre jer nemaju isti kut rasprsavanja,l da treba neke druge uzeti ipak Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted March 21, 2007 sto se tice spominjenih dizni od 2.5 tdia na 110 ks motor, koliko se ja sjecam sma mi je pricao da nisu dobre jer nemaju isti kut rasprsavanja,l da treba neke druge uzeti ipak lol pa ima ih on na svom autu i veli da su dobre, da sere ekipa za kut ovaj i kut onaj. da je to sve 5. a alen ova cifra kaj si ti izračunao 3200 jura.. na e-bayu se sve da nać puuuuuuuuuuno jeftinije, prokopaj malo Share this post Link to post Share on other sites
Guest alenp Posted March 21, 2007 Ma tih 3200 € je ako sve ide kao ganjc novo Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted March 21, 2007 Kakav si mi ti diesel chipper a nezna?? ??ta je VNT-17. Tvoj 110KS i PD105 KS imaju VNT-15 turbo, PD130 ima GT1749VA (VNT17), PD150 GT1749VB (VNT17), V6 TDI ima VNT-202 ili GT2052V... ...ma k'o da ja znam ??ta imam...nisam ja chipao, dao Tiboru i on sredio, jeb'ga nije mi specificirao. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 21, 2007 Da znam sad mi se vrti malo po glavi Tomo kakve omjere ima FJW getriba na Ibizi 130 KS ? Nisam čuo za FJW getribu. Samo za FSM. Mo??da je to ista. Nemam Seat etku pa neznam. Share this post Link to post Share on other sites
entuzijast 0 Posted March 21, 2007 Čul sam i ja to za dizne, pa??u navodno samo iz transportera, one iz audija 2.5 TDI ne, zbog tog kuta kao..Mo??da sam i ja krivo čuo... Share this post Link to post Share on other sites
daltonix 0 Posted March 21, 2007 (edited) ja isto cuo..tj mos ih ti metnut..nebu nis na pocetku i jedno vrijeme..al kasnije dolazi do posljedica.. al kao mozes raskopat te i stavit ih u ulozak od onih sa 110 konjica ..pa ce kut kak ti odgovarat so I heard... inace neznam koje su oznake na Seatovim getribama..al mogu rec da Ibiza ima jebeno dobru getribu..brza..kratka i precizna..bar ova koja je na SDI-ima...moj buraz ima takvog pa mi sve gust mijenjat brzine kak je dobra Edited March 21, 2007 by daltonix Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted March 21, 2007 nije istina to kaj pricate za dizne Share this post Link to post Share on other sites
Guest alenp Posted March 21, 2007 Pa da budem iskren trenutno me vise nije briga kak koji ide TDi je pao Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted March 21, 2007 kaj si kupil Opasan lik ni vi??e ni manje PD 130 KS Share this post Link to post Share on other sites
Guest alenp Posted March 21, 2007 kaj si kupil Imat u mom topicu kaj je kupljen i kaj sve Golfek Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted April 8, 2007 da ne otvaram novu temu vezanu za ovo za g3 90ks jel bolje stavit elektroniku od onog sa 110ks il cipat ovaj 90ks?? Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted April 15, 2007 gdje cipat golfa u zg i koja je cijena?? ima ko kakvi iskustava pa da malo napise Share this post Link to post Share on other sites