Djuka_18 0 Posted December 21, 2011 (edited) Nabavio sam si druge rabljene felge za svoj auto koje bi trebalo malo srediti....prvo sam ih mislio prelakirat sve u org boju,a onda je u obzir doslo i plastificiranje. sad me zanimaju neka vasa misljenja dal je plastificiranje kvalitetnije od lakiranja ili nije?iskustva ko ima plastificiranje felge Edited December 21, 2011 by Djuka_18 Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted December 21, 2011 Nabavio sam si druge rabljene felge za svoj auto koje bi trebalo malo srediti....prvo sam ih mislio prelakirat sve u org boju,a onda je u obzir doslo i plastificiranje. sad me zanimaju neka vasa misljenja dal je plastificiranje kvalitetnije od lakiranja ili nije?iskustva ko ima plastificiranje felge felge kakve???model neki? ja ih uvjek lakiram s tim da ih dobro pripremim i do sad nikakvih problema s bojom,ne ljušti se ni ne otpada boja i još su ko prvi dan kad sam ih prelakiral Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted December 21, 2011 Ajde objasni kako lakiras? mislim,znam da skines boju,prebrusis,da li onda nosis lakireru ili sam doma odradis sprejevima,kompresorom i ako sam radis moze slika da vidimo kako ispadne? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 22, 2011 filer,boja,lak... s tim da su moje felge dve il' tri ruke boje naneseno,pa dve laka... kompresorom naravno,felge do danas k'o prvog' dana,po zimi se ne voze... nikakva mudrost... samo koliko ce se tebi dat' oko toga zajebavat' da napravis kak' se spada btw. moja prvotna boja je ful skinuta,nije brusena nego skinuta do kraja Share this post Link to post Share on other sites
Djuka_18 0 Posted December 22, 2011 Felge su inace 18" od A4 B7 koje planiram stavit na svoju škodu octaviu....i ja sam vec nekoliko puta farbao felge i sve super ak je napavljeno kak treba link da se vidi koje su felge u pitanju http://www.ebay.de/itm/18-Zoll-Alu-Felgen-...=item3a6c339b47 Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted December 22, 2011 (edited) Ako ti se neda zajeb s lakiranjem i sl. javi na pm dal te zanima ovako nekako uredena felga Edited December 22, 2011 by Romchi Share this post Link to post Share on other sites
atha 0 Posted December 24, 2011 Pitanjce ljudi....imam original felge od VW na Golfu 5, 16 cola, 6 krakova. Dali ima ovdje netko iz Rijeke tko bi ih ocistio i ponovno lakirao? Nisu nista posebno unistene, na par mjesta su oguljene malo, no kako su ocito bile lose farbane prvi puta, postoje one sitne rupice u koje je uslo crnilo od kocnica i sada su to ustvari crne tockice i raznorazne flekice. Takodjer, zanima me ovo sto je kolega "Romchi" gore stavio, kako se to radi? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 24, 2011 Takodjer, zanima me ovo sto je kolega "Romchi" gore stavio, kako se to radi? Ručno Za lakiranje pričekaj nekog iz Rijeke.. Share this post Link to post Share on other sites
atha 0 Posted December 24, 2011 Ručno Za lakiranje pričekaj nekog iz Rijeke.. Hehe, ma jasno. Skida se boja do aluminija pa se onda polira? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 24, 2011 Recimo. Evo ti njegov topic, pa baci oko; http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....t=0&start=0 Share this post Link to post Share on other sites
atha 0 Posted December 24, 2011 Ajme, super to on radi. Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
atha 0 Posted January 1, 2012 Zar nitko iz Rijeke ne radi to ili ne zna nekoga tko radi? Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted January 1, 2012 Da ne otvaram sad novu temu.. Dal netko zna dal bi se ovakva felga dala ispolirat i kak bi to izgledalo... ronal votex je to Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted January 1, 2012 Sve se daju ispolirati,samo pitanje kako ce to izgledati , a u ovom slucaju Lose Jednostavno neisplativo po ulozeno - dobiveno. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted January 2, 2012 Sve se daju ispolirati,samo pitanje kako ce to izgledati , a u ovom slucaju Lose Jednostavno neisplativo po ulozeno - dobiveno. nije to to, treba nesto vece i sire Share this post Link to post Share on other sites
Djuka_18 0 Posted January 2, 2012 evo odlucio sam se za lakiranje i felge su u fazi pripreme Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 11, 2012 jedno brzinsko pitanje u prilici sam uzeti 18" koje dugo gledam, ET 35 , J 7.5 sa gumama gore 235-40-18 posto imam gore gewinde hoce li negdje ribati jeli imao netko iskustva s ovime? radi se o golfu 4 i nisam u prilici ici namontirati i vidjeti hoce zapinjati negdje ili ne zato pitam hitno je Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted January 11, 2012 jedno brzinsko pitanje u prilici sam uzeti 18" koje dugo gledam, ET 35 , J 7.5 sa gumama gore 235-40-18 posto imam gore gewinde hoce li negdje ribati jeli imao netko iskustva s ovime? radi se o golfu 4 i nisam u prilici ici namontirati i vidjeti hoce zapinjati negdje ili ne zato pitam hitno je meni na 225/40-18 zapinje malo desni kotac gore za muldu,spusten je auto,ali to tek kad ga full namotam,taj problem cu u proljece rijesiti Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 11, 2012 meni na 225/40-18 zapinje malo desni kotac gore za muldu,spusten je auto,ali to tek kad ga full namotam,taj problem cu u proljece rijesiti hvala najvise se bojim da mi ne grebe guma o maticu gewinde Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted January 11, 2012 hvala najvise se bojim da mi ne grebe guma o maticu gewinde krivo napisao,lijevi mi zapinje,ne bi trebalo zapinjat za maticu Share this post Link to post Share on other sites
Djuka_18 0 Posted January 11, 2012 ja sam imao 18" na octaviji i gume 225/40 i nista nigdje nije zapinjalo,ali 235 gume bi bile presiroke mislim Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 11, 2012 ja sam imao 18" na octaviji i gume 225/40 i nista nigdje nije zapinjalo,ali 235 gume bi bile presiroke mislim felge su također namontirane na golfa 4, kaze njemu nigdje ne zapinje... hvala na pomoci nema druge nego ici probat Share this post Link to post Share on other sites
Djuka_18 0 Posted January 11, 2012 felge su također namontirane na golfa 4, kaze njemu nigdje ne zapinje... hvala na pomoci nema druge nego ici probat ipak mislim da 235 guma ne bi bila presiroka,ali uz uvjet da auto nije ubijen u pod Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted January 11, 2012 nije presiroka,ne zapinje ni meni toliko,primjetio sam da se pozna trag gume malo,e sad,meni je tu bila jeba malo s ovjesom ,isao sam na optiku i mijenjao dijelove nakon kaj sam presao na zimski setup,tak da mozda i ne bi zapinjala Share this post Link to post Share on other sites