2 2
RAZZOR

Koje felge za golf MKV?

Recommended Posts

Nigdje ne stoji koliko je jota. 225 širina je standard na 7, jel da? Jel bi možda bilo bolje uzet 8 jota na tu širinu? Jel možda znaš koliki ET je donja granica po homologaciji, da ne izlazi preko blatobrana (MK5), nego da bude taman onako za oko, jel ET 35?

7 je 99%...ma to ti je ok

8 x ET 41 je naprijed onak na rubu

pravis se pametan :wub:

Ne nego mi se zeludac okrene kad cujem JOTA sirine. :lol2

Rijesit cemo mi pametovanje u KA ove godine :P

Ne nego mi se zeludac okrene kad cujem JOTA sirine. :lol2

Rijesit cemo mi pametovanje u KA ove godine :P

mislis na monolog ok jedva cekam :rotfl :rotfl

Ja si kontam da su to sirene obicne celicare sto dolaze na onim caddyma i tako necemu. e sad jel neko zna kak se zovu. vidi se po plasticnom crnom poklopcu

zovu se 'čelične felge za caddy ili kombi'

malo searchaj slike,ima puno tih felgi po netu

Ja si kontam da su to sirene obicne celicare sto dolaze na onim caddyma i tako necemu. e sad jel neko zna kak se zovu. vidi se po plasticnom crnom poklopcu

i mislis da ti se to isplati???

sirene celicnjance idu na patosirane aute

imam za tebe dobre felge, bbs ch 18" do 3500 kn su ti taman :fakjea

Na ljeto planiram radit i zaradit. a prvo na popisu su mi felge i patosiranje. tako da to i gledam. (ljetne ce vjerojatno bit audi a3 8P mislim) Uzet celicare, rasirit ih, i za zimu :D ionako imam 15 coli nove zimkulje doma. tako da uzet i to rastegnut na sirenu celicaru. iii Mljac.

Edit: ljetne 18 coli naravno. :D

Edited by RAZZOR

u nekoj temi je bilo spomena da je to original T5 felga

Na ljeto planiram radit i zaradit. a prvo na popisu su mi felge i patosiranje. tako da to i gledam. (ljetne ce vjerojatno bit audi a3 8P mislim) Uzet celicare, rasirit ih, i za zimu :D ionako imam 15 coli nove zimkulje doma. tako da uzet i to rastegnut na sirenu celicaru. iii Mljac.

Edit: ljetne 18 coli naravno. :D

prije A3 8L ... 8P ima alu koliko znam... :palacg

15" cola celicana rasirite gume na golfu 5 moze izgledati samo smjesno

:D

reci mu da uspori malo,ovako ne mogu vidit dok vozi brzo

:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

trš trš trš

imaš preširok auto za te felge

oem t5 5x120 7j et 55

Hmm raspon rupa mi nestima. a da se stavi poklopac taj crni od t5? jel ide na obicnu celicaru 5x112? I koje su dimenzije obicn 15' celicare 5x112 jel neko zna? pa da njih sirim

bbs mi je preskup a i nije mi bas tolka fora. speedline su skupe i isto mi nisu tolika fora. Gti felge neznam kako bi se poklopile na srebrnog tdi-a a u crno ih nebi farbo jer izgledaju manje.

ja mislim da ti kupujes felge, a tvoja stara dobra izjava je "nema se para".... postedi ljude svog davljenja, zakljucaj topic i sanjaj u krevetu a ne za compom... :closedeyes:

Da ja tebi kazem koju rijec. ja sam na proslom autu zaradio 25+ tisuca kuna. bas zato sto sam njusko i trazio pol godine. para ce uskoro bit a onda se bacam na poso. a dotad gledam i zanimam se. zato F*** OFF

Da ja tebi kazem koju rijec. ja sam na proslom autu zaradio 25+ tisuca kuna. bas zato sto sam njusko i trazio pol godine. para ce uskoro bit a onda se bacam na poso. a dotad gledam i zanimam se. zato F*** OFF

nemoj.

stani.

molim te.

iz dana u dan,iz posta u post, pokazujes svoju nezrelost,neodlucnost,neznanje i sve to uz ogromnu kolicinu drskosti i misljenja kako su svi u krivu ti u pravu.

ne rugam se,tuzno je to.

places o financijama,jebemu shvatili smo da nemas,vozis to ejftino smece od golfa 5,u svakom slucaju para nemas i to svi znamo,vjeruj mi cak i gosti foruma,a ne clanovi.

price o jebacini ,zaradivanju 25k kn...ostavi za svoje vrsnjake.

i ako jos jednom napises kako nemas novaca ostavi i broj racuna pomoc cu ti koliko budem moga

rijecnik ti i nije bas jaca strana, to i sam vidim... :palacd

btw. bilo bi super kad bi pojasnio na koju foru si toliko zaradio i o kojem se to autu radi... mogu tek zamislit koliko ces tek zaradit kad/ako budes prodavao ovu peticu sto sad imas, ipak je toliko sira od bilo koje petice i uredjenija... :care

i ako jos jednom napises kako nemas novaca ostavi i broj racuna pomoc cu ti koliko budem moga

pridruzujem se mexx-u... budem i ja koju stoticu uplatio... :zivio

ahaha dobit cete broj ahahaha. al to cu si onda spremit za karlovac ako nes bude. pa da niste uplatili dzaba. da me mozete isprdat i tamo. i da vam objasnim kako sam zaradio 25 k kuna na autu :D I nije prica za vrsnjake nego je to stvarno tako. zato i vozim sada peticu :D a da nemam para nemam. kad radim preko ljeta zaradim i stedim pa se skupi i sredjuje.

2 2