Mexx 1 Posted March 16, 2012 ovo je obavezno stivo,nakon ovog shvatis da nema siroke felge a ni preuske gume mk5 related http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=71526 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 16, 2012 Nigdje ne stoji koliko je jota. 225 širina je standard na 7, jel da? Jel bi možda bilo bolje uzet 8 jota na tu širinu? Jel možda znaš koliki ET je donja granica po homologaciji, da ne izlazi preko blatobrana (MK5), nego da bude taman onako za oko, jel ET 35? 7 je 99%...ma to ti je ok 8 x ET 41 je naprijed onak na rubu Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted March 16, 2012 Sirina felge se ne oznacava u jotima :lol: vec u palčevima (inch). J, JJ, K, JK, B, P and D : Tyre bead profiles / rim contour designations Link: http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg4.html pravis se pametan Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted March 16, 2012 pravis se pametan Ne nego mi se zeludac okrene kad cujem JOTA sirine. Rijesit cemo mi pametovanje u KA ove godine Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted March 16, 2012 Ne nego mi se zeludac okrene kad cujem JOTA sirine. Rijesit cemo mi pametovanje u KA ove godine mislis na monolog ok jedva cekam :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 11, 2012 Jel mi neko moze rec koja je ovo felga? zanimljive su mi za zimkulje. jer ove moje alu nebi koristio ko zimske. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-..._80128081_n.jpg Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 11, 2012 Jel mi neko moze rec koja je ovo felga? zanimljive su mi za zimkulje. jer ove moje alu nebi koristio ko zimske. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-..._80128081_n.jpg reci mu da uspori malo,ovako ne mogu vidit dok vozi brzo Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 11, 2012 Ja si kontam da su to sirene obicne celicare sto dolaze na onim caddyma i tako necemu. e sad jel neko zna kak se zovu. vidi se po plasticnom crnom poklopcu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 11, 2012 zovu se 'čelične felge za caddy ili kombi' malo searchaj slike,ima puno tih felgi po netu Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 11, 2012 Ja si kontam da su to sirene obicne celicare sto dolaze na onim caddyma i tako necemu. e sad jel neko zna kak se zovu. vidi se po plasticnom crnom poklopcu i mislis da ti se to isplati??? sirene celicnjance idu na patosirane aute imam za tebe dobre felge, bbs ch 18" do 3500 kn su ti taman Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 11, 2012 (edited) Na ljeto planiram radit i zaradit. a prvo na popisu su mi felge i patosiranje. tako da to i gledam. (ljetne ce vjerojatno bit audi a3 8P mislim) Uzet celicare, rasirit ih, i za zimu ionako imam 15 coli nove zimkulje doma. tako da uzet i to rastegnut na sirenu celicaru. iii Mljac. Edit: ljetne 18 coli naravno. Edited May 11, 2012 by RAZZOR Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted May 11, 2012 u nekoj temi je bilo spomena da je to original T5 felga Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 11, 2012 Na ljeto planiram radit i zaradit. a prvo na popisu su mi felge i patosiranje. tako da to i gledam. (ljetne ce vjerojatno bit audi a3 8P mislim) Uzet celicare, rasirit ih, i za zimu ionako imam 15 coli nove zimkulje doma. tako da uzet i to rastegnut na sirenu celicaru. iii Mljac. Edit: ljetne 18 coli naravno. prije A3 8L ... 8P ima alu koliko znam... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 11, 2012 15" cola celicana rasirite gume na golfu 5 moze izgledati samo smjesno Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted May 12, 2012 reci mu da uspori malo,ovako ne mogu vidit dok vozi brzo :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 12, 2012 Ja si kontam da su to sirene obicne celicare sto dolaze na onim caddyma i tako necemu. e sad jel neko zna kak se zovu. vidi se po plasticnom crnom poklopcu trš trš trš imaš preširok auto za te felge oem t5 5x120 7j et 55 Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 12, 2012 Hmm raspon rupa mi nestima. a da se stavi poklopac taj crni od t5? jel ide na obicnu celicaru 5x112? I koje su dimenzije obicn 15' celicare 5x112 jel neko zna? pa da njih sirim Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted May 12, 2012 bbs mi je preskup a i nije mi bas tolka fora. speedline su skupe i isto mi nisu tolika fora. Gti felge neznam kako bi se poklopile na srebrnog tdi-a a u crno ih nebi farbo jer izgledaju manje. ja mislim da ti kupujes felge, a tvoja stara dobra izjava je "nema se para".... postedi ljude svog davljenja, zakljucaj topic i sanjaj u krevetu a ne za compom... :closedeyes: Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 12, 2012 Da ja tebi kazem koju rijec. ja sam na proslom autu zaradio 25+ tisuca kuna. bas zato sto sam njusko i trazio pol godine. para ce uskoro bit a onda se bacam na poso. a dotad gledam i zanimam se. zato F*** OFF Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted May 12, 2012 Da ja tebi kazem koju rijec. ja sam na proslom autu zaradio 25+ tisuca kuna. bas zato sto sam njusko i trazio pol godine. para ce uskoro bit a onda se bacam na poso. a dotad gledam i zanimam se. zato F*** OFF nemoj. stani. molim te. iz dana u dan,iz posta u post, pokazujes svoju nezrelost,neodlucnost,neznanje i sve to uz ogromnu kolicinu drskosti i misljenja kako su svi u krivu ti u pravu. ne rugam se,tuzno je to. places o financijama,jebemu shvatili smo da nemas,vozis to ejftino smece od golfa 5,u svakom slucaju para nemas i to svi znamo,vjeruj mi cak i gosti foruma,a ne clanovi. price o jebacini ,zaradivanju 25k kn...ostavi za svoje vrsnjake. i ako jos jednom napises kako nemas novaca ostavi i broj racuna pomoc cu ti koliko budem moga Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted May 12, 2012 Da ja tebi kazem koju rijec. ja sam na proslom autu zaradio 25+ tisuca kuna. bas zato sto sam njusko i trazio pol godine. para ce uskoro bit a onda se bacam na poso. a dotad gledam i zanimam se. zato F*** OFF rijecnik ti i nije bas jaca strana, to i sam vidim... btw. bilo bi super kad bi pojasnio na koju foru si toliko zaradio i o kojem se to autu radi... mogu tek zamislit koliko ces tek zaradit kad/ako budes prodavao ovu peticu sto sad imas, ipak je toliko sira od bilo koje petice i uredjenija... i ako jos jednom napises kako nemas novaca ostavi i broj racuna pomoc cu ti koliko budem moga pridruzujem se mexx-u... budem i ja koju stoticu uplatio... Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 12, 2012 ahaha dobit cete broj ahahaha. al to cu si onda spremit za karlovac ako nes bude. pa da niste uplatili dzaba. da me mozete isprdat i tamo. i da vam objasnim kako sam zaradio 25 k kuna na autu I nije prica za vrsnjake nego je to stvarno tako. zato i vozim sada peticu a da nemam para nemam. kad radim preko ljeta zaradim i stedim pa se skupi i sredjuje. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted May 12, 2012 Koliko srna si morao pogoditi da zaradis tolike novce? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted May 15, 2012 (edited) Edited May 15, 2012 by vrvoje_sb Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 15, 2012 To je bio beba za moga Share this post Link to post Share on other sites