0
Cotovd

Passat 3b 1.8t

Recommended Posts

Ukratko da predstavim svoj auto. Passat 3b 1.8t, do sada promjenio farove i stavio alu 18". Od servisa...prije par dana zupčasti i ostalo, od kad je kupljen stavljen novi ovjes, alternator, pumpa goriva...

Iduče godine je u planu spuštanje, mat folija i reklamaica za obrt, interijer...

th_DSC023131280x768.jpgth_DSC023181280x768.jpg

Sad malo ozbiljnije. Sva ove pizdarije iz uvodnog posta če još pričekati, prvo motor. Promjenjeno je več dosta stvari i bez modifikacija, bijaše stvarno sfušan od "švercera" ali tko ga hebe, teško je nači dobar b5 za dobru cijenu.

Prije pola godine sam kupio drugu mašinu APU kodne oznake. Planirana je polugeneralka. Rastavljen je nedugo nakon kupnjecmt6cjt3hu7cuso2ooq8_thumb.jpg

Bio je ludilo održavan 8quhjumabxdzdcjqmhqt_thumb.jpg :zaboli ali "permetal" je dobra stvar. o8dhrw3p13t0stsv9z4_thumb.jpg

zndadsg25yv47524v4zb_thumb.jpg

Klipovi su bili kao noviqia7boxbqn89gx1x28c_thumb.jpg ali cijena piksiranja i prstenova za klipove je bila došla gotovo do cijene specijale (+0.50).

Uzeti su nural klipovi, danas sam pokupio motor i stanje je trenutno ovakvokphsahvgk8va8xg969b4_thumb.jpgzub9w7axwgifdkbp0si4_thumb.jpgzbf1bpmknkng5iqcmnn_thumb.jpg

KOMENTARI

Edited by Cotovd

King temeljni i aksijalni,STD bqzvwpja6deau8pkmc4_thumb.jpg

Leteći Kolbenschmidt SputterSTD 5gp992jksaj3by9ffov_thumb.jpg

fsfpfe2z5siq8eqjvu40_thumb.jpg

Još malo pa gotovo o9vrneqaopkoawkky_thumb.jpg 1vanuic1sujia0vfxw64_thumb.jpg bxjhc6mfnfg2udnoeaca_thumb.jpg bi1kumnrxxycsfnt08m_thumb.jpg

U ponediljak mora stara mašina vani i pribacivanje, ribanje...Turbo se vidi da je zabaljen i još san u zraku s tim a dosega se i limit novca. Duga je zima još poreznici oderaše kaznu sinoć(blokao printer u 19.57, fiskaliziran ali 5000kn molim lijepo) :palacd

A ja stavljam staru pumpu iako servisne tolerancije još prolaze :rolleyes:

Još tražim rješenje za turbinu i ispušnu, ako neko ima rješenje a ne traži prvo pare bilo bi ludilo hehe

zzz

KOMENTARI

Edited by Cotovd

Stara pizda jučer izbačena napolje

au2o0akkbxkhmb40llg_thumb.jpgq5ani683d7fp1tmif5_thumb.jpg6io65qx0c4f978gb4p4o_thumb.jpg

Sad treba pizdarije s ovog prebaciti na novi goli motor...onog zlatnog ljepotana :D

KOMENTARI

Pumpa vode na starom motoru je bila raspadnuta i još original, blok ADR oznate kao i glava na turbaku ccc... 1f26e6ps8egvgwxhhp_thumb.jpg

Preslaganje se nastavlja i napreduje, danas trebaju doči neke sitnice iz Škode odnosno ovlaštenog... v1d65rbfkmqikqafm34j_thumb.jpg

oxupad0lyi5udro6m_thumb.jpg 3uqxn6rf5z9tskfh1s8_thumb.jpg

Možda sam zaglavio na turbini. Bit če bolje.

r9cdx4nmrrhq989dqyi6_thumb.jpg ihbekccpddbrrfzmuh2_thumb.jpg i0tgu6hpbs6feq91iwj_thumb.jpg yjgphaafvjx2f0ox2a9_thumb.jpgrj9x98bnvxogaljac0ln_thumb.jpg

Preventive radi uzet set kvačila koji je i bio(SACHS) jer je stara došla do željeza, samim čudom nije klizila jer je motor valjda bio koma.

Turbina reparirana, kučište novo(giza) jer je staro iako je napuklo zavareno ali je vestgate ventil bio koma, piksna je dobila lufta. Račun, garancija.

Letva reparirana, šokiran sam činjenicom da se manžete extra naplačuju al ajd na dosadašnji trošak jebaji ga. Čekam danas šajbice za crijeva iz ovlaštenog jer ni to ne ide uz letvu. Loša reklama posao izgleda korektno.

Danas krečem sa sastavljanjem i privođenjem kraju, prsnuo sam više.

Upalio je na zub:) Još bali na glavni dovod goriva moram to sutra srediti da ga pustim da duže radi. Skidan je danas vezni lim jer kad san ulija sinoć antifriz propiša je na cijevi u bloku, odlazak vode iz turbine.

Stezanje glave prije 2-3 dana... pdm0o2w7h783zqczvtz5_thumb.jpg

Stavljene Bosh svječke tnh8zeq08zo9dw19dofz_thumb.jpg

Skoro pa gotovo...dnouy16r4s9w0p6atw3u_thumb.jpg

...osim šta je balilo pa vezni lim opet vani v4n8xh7qqyoopv67sxk_thumb.jpg

Več sliči na sebe...ncey6ftkscqphre1bpd_thumb.jpgmk9fkhq3a5icbu2d9ty3_thumb.jpg

Ovo je gradski 1.7dys4pr9bxt2r99jnf32rx_thumb.jpg koji imam u planu iza ovoga, je da je opel al nek hrđavi još na kiši, bitno da VW ne kisne258ssvfeuuqy45vky1d4_thumb.jpg

A i ovo je zanimljivoxmxtymeeyy0yhy60nvyl_thumb.jpg

:palci

KOMENTARI

Edited by Cotovd

Pasatu je danas istekao tehnički. Odveo sam ga kod frenda koji je ujedno i limar, tamo če provesti zimu i limarija če se pripremiti do pituravanja. Naravnko koliko i ako bude novca za to. Sad imam drugi auto a ovog ču polako ili sve odjebati i rasprodati ili srediti kompletno, interijer i presvlačenje bi bilo zadnje. U trokiranje jebe odnosno struja samo sad imam vremena više. Ako mi digne živac jednostavno ču ga zapaliti i neču nikad više švabu kupiti.

Dao sam 3700€ za njega u a motor je prije godinu išlo skoro 20000kn. Bilo je tu i sitnica poput pumpe goriva, kompletnog ovjesa koji je loš(govno topran) i treba zamjenu u nešto kvalitetno. Ja bi rekao "sjebao" sam bar 8000€. A imam kantu još uvijek. Još treba bar 2000€, za karoseriju i tapeciranje. Ove sitnice ni ne računam.

Da ga idem prodati za 3000€ koliko je samo u motor otišlo(bez rada!) nebi nitko dao.

Znači ili zapali ili radi, vidičemo. Sad ga neču neko vrime ni gledati doma. Odmor za mozak.

Uglavnom pasat je dobar auto, kad je utegnut i štima sve. Maknut ču gevide i vratiti tvorički ovjes samo niži. Mokri san je zračni ovjes makar home-made. Ali to ni ne želim misliti dok nemam 1000€ višta. Polako, prvo odmor.

Edited by Cotovd

0