Cotovd 0 Posted December 24, 2011 Ukratko da predstavim svoj auto. Passat 3b 1.8t, do sada promjenio farove i stavio alu 18". Od servisa...prije par dana zupčasti i ostalo, od kad je kupljen stavljen novi ovjes, alternator, pumpa goriva... Iduče godine je u planu spuštanje, mat folija i reklamaica za obrt, interijer... Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted June 10, 2013 (edited) Sad malo ozbiljnije. Sva ove pizdarije iz uvodnog posta če još pričekati, prvo motor. Promjenjeno je več dosta stvari i bez modifikacija, bijaše stvarno sfušan od "švercera" ali tko ga hebe, teško je nači dobar b5 za dobru cijenu. Prije pola godine sam kupio drugu mašinu APU kodne oznake. Planirana je polugeneralka. Rastavljen je nedugo nakon kupnje Bio je ludilo održavan ali "permetal" je dobra stvar. Klipovi su bili kao novi ali cijena piksiranja i prstenova za klipove je bila došla gotovo do cijene specijale (+0.50). Uzeti su nural klipovi, danas sam pokupio motor i stanje je trenutno ovakvo KOMENTARI Edited August 29, 2013 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted August 29, 2013 (edited) King temeljni i aksijalni,STD Leteći Kolbenschmidt SputterSTD Još malo pa gotovo U ponediljak mora stara mašina vani i pribacivanje, ribanje...Turbo se vidi da je zabaljen i još san u zraku s tim a dosega se i limit novca. Duga je zima još poreznici oderaše kaznu sinoć(blokao printer u 19.57, fiskaliziran ali 5000kn molim lijepo) A ja stavljam staru pumpu iako servisne tolerancije još prolaze Još tražim rješenje za turbinu i ispušnu, ako neko ima rješenje a ne traži prvo pare bilo bi ludilo hehe zzz KOMENTARI Edited August 29, 2013 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted September 14, 2013 Stara pizda jučer izbačena napolje Sad treba pizdarije s ovog prebaciti na novi goli motor...onog zlatnog ljepotana KOMENTARI Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted September 19, 2013 Pumpa vode na starom motoru je bila raspadnuta i još original, blok ADR oznate kao i glava na turbaku ccc... Preslaganje se nastavlja i napreduje, danas trebaju doči neke sitnice iz Škode odnosno ovlaštenog... Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted October 10, 2013 Možda sam zaglavio na turbini. Bit če bolje. Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted November 29, 2013 Preventive radi uzet set kvačila koji je i bio(SACHS) jer je stara došla do željeza, samim čudom nije klizila jer je motor valjda bio koma. Turbina reparirana, kučište novo(giza) jer je staro iako je napuklo zavareno ali je vestgate ventil bio koma, piksna je dobila lufta. Račun, garancija. Letva reparirana, šokiran sam činjenicom da se manžete extra naplačuju al ajd na dosadašnji trošak jebaji ga. Čekam danas šajbice za crijeva iz ovlaštenog jer ni to ne ide uz letvu. Loša reklama posao izgleda korektno. Danas krečem sa sastavljanjem i privođenjem kraju, prsnuo sam više. Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 12, 2013 Upalio je na zub:) Još bali na glavni dovod goriva moram to sutra srediti da ga pustim da duže radi. Skidan je danas vezni lim jer kad san ulija sinoć antifriz propiša je na cijevi u bloku, odlazak vode iz turbine. Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 13, 2013 (edited) Stezanje glave prije 2-3 dana... Stavljene Bosh svječke Skoro pa gotovo... ...osim šta je balilo pa vezni lim opet vani Več sliči na sebe... Ovo je gradski 1.7d koji imam u planu iza ovoga, je da je opel al nek hrđavi još na kiši, bitno da VW ne kisne A i ovo je zanimljivo KOMENTARI Edited December 13, 2013 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 19, 2014 (edited) Pasatu je danas istekao tehnički. Odveo sam ga kod frenda koji je ujedno i limar, tamo če provesti zimu i limarija če se pripremiti do pituravanja. Naravnko koliko i ako bude novca za to. Sad imam drugi auto a ovog ču polako ili sve odjebati i rasprodati ili srediti kompletno, interijer i presvlačenje bi bilo zadnje. U trokiranje jebe odnosno struja samo sad imam vremena više. Ako mi digne živac jednostavno ču ga zapaliti i neču nikad više švabu kupiti. Dao sam 3700€ za njega u a motor je prije godinu išlo skoro 20000kn. Bilo je tu i sitnica poput pumpe goriva, kompletnog ovjesa koji je loš(govno topran) i treba zamjenu u nešto kvalitetno. Ja bi rekao "sjebao" sam bar 8000€. A imam kantu još uvijek. Još treba bar 2000€, za karoseriju i tapeciranje. Ove sitnice ni ne računam. Da ga idem prodati za 3000€ koliko je samo u motor otišlo(bez rada!) nebi nitko dao. Znači ili zapali ili radi, vidičemo. Sad ga neču neko vrime ni gledati doma. Odmor za mozak. Uglavnom pasat je dobar auto, kad je utegnut i štima sve. Maknut ču gevide i vratiti tvorički ovjes samo niži. Mokri san je zračni ovjes makar home-made. Ali to ni ne želim misliti dok nemam 1000€ višta. Polako, prvo odmor. Edited December 19, 2014 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites