luk@ 0 Posted December 29, 2011 imo sam prije neke neznam koja marka al su se brzo poderali i nisu bas nesto brisali, kupio sam boschove i skripe a ni oni ne brisu bas nesto, koje da kupim. Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted December 29, 2011 Ja kupujem Valeo i bez problema mi izdrze po dvije godine. S drugim nisam imao iskustva nikakvih... Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted December 29, 2011 kupi si one silikonske ... ja sam svoje platio 400 kn i prezadovoljan sam ... prije su mi na staklu ostajale mrlje a sad nema više toga. Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted December 29, 2011 ja ti mogu riješiti Valeo po dobroj cijeni i saljem postom oces one silikonske ili obične! Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 29, 2011 ^^koja je cijena? Share this post Link to post Share on other sites
vw GoGO 0 Posted December 29, 2011 Koliko bi ti bili za caddy 2006 aero brisači? Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 30, 2011 Koliko bi ti bili za caddy 2006 aero brisači? nema ti po modelu,nego se gleda dužina. vidio sam u metrou nedavno bosch aerotwins,oko 120kn ako se dobro sjećam,a na sajmu 80kn isti takvi Share this post Link to post Share on other sites
vw-polo 0 Posted December 30, 2011 ja kupio u metrou bosch za svoj polo cca 40kn na akciji. kao org.bosch al to nevalja ku.... katastrofa kaj vi preporucite? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted December 30, 2011 ja sam uzimao i bosch i one champion koji su kao bolji(cca 200 kuna su kostali za trojku) i onda sam kupio valeo, 100 kuna kostaju za golf 3 jedan duzi jedan kraci i ti su mi super najbolji do sad tak da ih preporucam Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted December 30, 2011 Kupiš original (cca 45€ za golf 3) i onda svake godine poslije zime promijeniš gumice koje isto tako kupiš na servisu (cca 13€), i nema bolje varijante osim aero (original) ali onda moraš promijeniti ruke jer aero u razno raznim aftermarket varijantama koje pašu na original ruke od trojke ne valjaju ništa. Share this post Link to post Share on other sites