0
luk@

koje brisace kupit

Recommended Posts

imo sam prije neke neznam koja marka al su se brzo poderali i nisu bas nesto brisali, kupio sam boschove i skripe a ni oni ne brisu bas nesto, koje da kupim.

Ja kupujem Valeo i bez problema mi izdrze po dvije godine. S drugim nisam imao iskustva nikakvih...

kupi si one silikonske ... ja sam svoje platio 400 kn i prezadovoljan sam ... prije su mi na staklu ostajale mrlje a sad nema više toga.

ja ti mogu riješiti Valeo po dobroj cijeni

i saljem postom

oces one silikonske ili obične!

Koliko bi ti bili za caddy 2006 aero brisači?

nema ti po modelu,nego se gleda dužina.

vidio sam u metrou nedavno bosch aerotwins,oko 120kn ako se dobro sjećam,a na sajmu 80kn isti takvi

ja kupio u metrou bosch za svoj polo cca 40kn na akciji. kao org.bosch al to nevalja ku.... katastrofa

kaj vi preporucite?

ja sam uzimao i bosch i one champion koji su kao bolji(cca 200 kuna su kostali za trojku) i onda sam kupio valeo, 100 kuna kostaju za golf 3 jedan duzi jedan kraci i ti su mi super najbolji do sad tak da ih preporucam

Kupiš original (cca 45€ za golf 3) i onda svake godine poslije zime promijeniš gumice koje isto tako kupiš na servisu (cca 13€), i nema bolje varijante osim aero (original) ali onda moraš promijeniti ruke jer aero u razno raznim aftermarket varijantama koje pašu na original ruke od trojke ne valjaju ništa.

0