mile1989 0 Posted January 2, 2012 Ima li kakvih Ličana da za kakav meet u ovim hladnim danima? Share this post Link to post Share on other sites
pad nap0na 0 Posted January 2, 2012 Taman sam otišao za Ri Sretna nova ! Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 2, 2012 Taman sam otišao za Ri Sretna nova ! hvala i tebi na siti način Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 17, 2013 hvala i tebi na siti način Evo ja Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 18, 2013 Evo ja ee ti moramo se ovih dana sastat, zaboravit ću kako izgledaš Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-TDI 0 Posted January 18, 2013 Ima kako nebi bilo ličana Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 18, 2013 ee ti moramo se ovih dana sastat, zaboravit ću kako izgledaš Može, samo da ovaj snijeg stabilizira Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 18, 2013 Ima kako nebi bilo ličana Treba kod nas nešto organizirat Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 18, 2013 svi se sastaju samo Ličani nikako, nekako postajem ljubomoran Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 18, 2013 dalmatinci se često sastaju u lici pa se vrlo brzo 'rastave' organizirajte nešto u LL-u,eto nas Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 18, 2013 dalmatinci se često sastaju u lici pa se vrlo brzo 'rastave' organizirajte nešto u LL-u,eto nas a trebalo bi baš organizirat nešto... vidjet ćemo na proljeće Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-TDI 0 Posted January 18, 2013 i nije loša ideja moglo bi se na izvoru gacke nešto organizirat Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 18, 2013 i nije loša ideja moglo bi se na izvoru gacke nešto organizirat haha, ti sad vučeš na Otočku stranu, e a moglo bi se organizirat i u Gospiću. Šalim se, naravno i bilo bi baš lijepo tamo se okupit kod gacke Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 18, 2013 ma di god, ko ce Karlovac dočekat to tek u 6mj Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 18, 2013 dalmatinci se često sastaju u lici pa se vrlo brzo 'rastave' organizirajte nešto u LL-u,eto nas Definiraj "rastave", ako je u pitanju ono na koje ja mislim, imam potreban alkohol i za to Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-TDI 0 Posted January 18, 2013 Trebao si vidit prijatelje dalmatince prije 2 godine u Lešću kako su veseli bili putovali su prema Karlovcu. A za ovu ideju samo se odlučite dal ćemo imat zimski ili proljetni meet! Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 18, 2013 Trebao si vidit prijatelje dalmatince prije 2 godine u Lešću kako su veseli bili putovali su prema Karlovcu. A za ovu ideju samo se odlučite dal ćemo imat zimski ili proljetni meet! ja sam osobno nekako više za proljeće kad se ovo smeće otopi, al to sam samo ja, kud sva djeca tud i mali mujo Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 18, 2013 Trebao si vidit prijatelje dalmatince prije 2 godine u Lešću kako su veseli bili putovali su prema Karlovcu. A za ovu ideju samo se odlučite dal ćemo imat zimski ili proljetni meet! <prijatelju moj od tada smo ti mi svakih nekoliko mjeseci u LL na 'rastavljanju' zadnje smo svratili na putu za Xmass meet prošli mjesec ...samo nikako da ispadne opet sasvim spontano onakvo druženje... uuu nezaboravno Podržavam proljetni meet u LL nije da vam sugeriram al već vidim roštilj pored Gacke i after party u ''Kunića'' i after after u Otočcu ...sad mi već zvuči kao već pogledani film... al nema veze reprize su zakon Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 18, 2013 after after je na kolodvoru medo na kolodvoru Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 18, 2013 ajde moj Roko... na stanici,na želj.stanici Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 18, 2013 stanica-kolodvor isti đava ako znamo vozni red nema straha Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 18, 2013 A nema što onda nego organizirat druženje Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 18, 2013 odma ću stavit koju kunu po strani da se nađe, nikad se ne zna može snijeg otić za 2 tjedna Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted January 18, 2013 tamo na izvoru gacke gazda onog restorana ima neke vatrene vode koja je i zapocela to rastavljanje Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-TDI 0 Posted January 18, 2013 Trebali ste se najavit kad ste bili ovdje da idemo na čašicu razgovora! A ako bude realiziran meet kod nas domace vino obavezno donesite Share this post Link to post Share on other sites