vilenjak91 0 Posted January 3, 2012 (edited) trebam sarafe za felge ali dugacke sarfe zbog distance, prvo mi je na pamet pala trgovina željezarijom al mislim da nije isti materijal ? kakve sarafe kupujete i gdje ? Edited January 3, 2012 by vilenjak91 Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 3, 2012 to se kupuje kod vulkanizera......izmjeris kolko su ti orgigi srafi i dodas debljinu distancera... imas na forumu borisa aka "skorpion" Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted January 3, 2012 imaš ovdje za kupiti šrafe, samo izmjeri koliko ti trebaju biti dugački. http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=57722 šraf za kotač ti treba biti najmanje 10.9 čvrstoće Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted January 6, 2012 e a jel zna tko kolko je korak navoja na passatu ? amoc ne odgovara na mail pa cu ih nazvat al da onda znam sto mi tocno treba vulkanizer jedini u okolici nema takvih sarafa a forum mi nece nac clana ''skorpion'' Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted January 6, 2012 e a jel zna tko kolko je korak navoja na passatu ? amoc ne odgovara na mail pa cu ih nazvat al da onda znam sto mi tocno treba vulkanizer jedini u okolici nema takvih sarafa a forum mi nece nac clana ''skorpion'' M12x1.5x23.5 vr6 ima m14 Pozz Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted January 6, 2012 ja sam kupovo duže šarafe u gabrek tuning -u...sad koliko je koštao komad ne sjećam se Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 6, 2012 noviji VWi imaju M14,M12 je kod G3 bilo... krivo sam napisao...scorpion http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showuser=54 broj ti dam prek PMa Share this post Link to post Share on other sites
vilenjak91 0 Posted January 12, 2012 jbg nisam vidio odgovor na vrijeme, otisao sam u sisak(najblizi veci grad) i nasao ih kod prvog vulkanizera na kojeg sam naišao Share this post Link to post Share on other sites