Marco Polo 0 Posted January 4, 2012 Počinje me užasno živcirati regulacija puhanja toplo-hladno ili puše vruče ili hladno. Gdje god na skali stavim iznad sredine puše vruče, a ispod sredine hladno pa nekad zna kad je skroz na hladno da puše vruče i obrnuto i onda stalno moram prčkat sim tam dok vozim. Ima kakvo riješenje? Radi se o ručnoj klimi Share this post Link to post Share on other sites
zg2007mk 0 Posted January 4, 2012 vjerojatno ti je riknuo onaj motoric koji regulira klapnu. meni je riknuo 2 puta i koliko se sjecam preko soma kuna je u ovlaštenom. Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted January 4, 2012 Znaš možda da li ima zamjenskih ili samo orginal? Di se nalazi? Jesi sam mjenjao ili u servisu? Share this post Link to post Share on other sites
zg2007mk 0 Posted January 4, 2012 Mijenjao mi ga je elektricar, negdje je dole lijevo kraj gasa iz blende. sjecam se da se zavlacio od strane vozaca. Za zamjenski neznam. Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted January 6, 2012 si nasao uzrok ili je ovo kaj Mario naveo? Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted January 6, 2012 Nisam još krenuo sa time. Idem kod električara u četvrtak pa ću viditi da li on vidi kakvu grešku u vag-comu Share this post Link to post Share on other sites
DarioJ 0 Posted January 22, 2012 Nisam još krenuo sa time. Idem kod električara u četvrtak pa ću viditi da li on vidi kakvu grešku u vag-comu Vjerojatno će ti VAG pokazat ove greške: 01271 - Positioning Motor for Temperature Flap (V68) 30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent 01596 - Motor for Outside/Recirculated Air Flap (V154) 30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent Ja sam to sredio pomoću uputa s ove stranice: http://www.polo9n.info/Wissen/anleitungen/...setzen-tauschen Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted January 22, 2012 Da bio sam prije tjedan dana na dijagnostici i izbacilo je greške regulatora temperature i cirkulacije zraka. Morat ću počet raskapat. Hvala za link Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted May 28, 2012 jel posluzio ovaj tutorial? Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted May 28, 2012 nisam se odlučio još za raskapanje Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted July 31, 2012 Evo rastavljeno po uputama sta je DarioJ stavio. Ima posla i zajebano je pošto nema mjesta baš ali da se. Ja ih nisam sam čistio nego sam ih odnesao kolegi da ih složi i odmah skinuo ventilator i njega će mi složit da ne cvili. Nego jel su samo ta dva motorića ili ih ima još? Share this post Link to post Share on other sites