Goertosing 0 Posted March 22, 2007 sprječava dimljenje i potro??nju ulja smanjuje trenje metal-metal smanjuke buku lanaca klackalica, ventila, klipova osna??uje i sprječava sagorjevanje ulja obnavlja kompresiju i snagu smanjuje buku klackalica, podizača, lanaca i klipova te potro??nju ulja i dimljenje čisti gorivi sistem, pobolj??ava performanse ??tedi gorivo, dispergira vodu suzbija hrđu i koroziju Da li je ovo gore istina ??to ka??u za te proizvode ili se sve to bazira na uzreci: "Svak hvali svoga konja!"? http://www.geoteh.com/aditivizaulje.htm Stric mi ka??e da je to stavio bio jednom u forda i da mu je i??ao br??e, ali i da je dosta vi??e tro??io. Meni je cilj smanjiti potro??nju. Ima li tko kakva iskustva s tim? Share this post Link to post Share on other sites
daltonix 0 Posted March 22, 2007 nemos smanjiti potrosnju od tvornicke deklarirane...osim toga..vozis 2-ku kojoj su godine ipak ucinile svoje..tak da...to ti pomaze samo da auto ajmo rec "lakse dise" ..mirnije radi..bolje ide i slicno..al zamjetno u jako malim kolicinama...ako ti previse trosi...prodaj auto i vozi se busom...heh..ili jednostavno kupi drugu masinu i pukni unutra ..danas je to ko da kupujes bombone na trafici Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 22, 2007 Mislim da nema?? ??ta izgubit ako proba??......motor neće?? sje...sigurno.... Share this post Link to post Share on other sites
Nestorov 0 Posted March 23, 2007 IMHO, porez na budale. Ak ne znas koji je sastav aditiva i kakav utjecaj ima na aditive koji su vec u ulju, mozes samo stetu napravit. Share this post Link to post Share on other sites
Guest -g@d- Posted March 23, 2007 ja to nebi nikad stavio u motor..... ako je motor prikraju radje napraviti generalnu ili polugeneralnu pa si na miru Share this post Link to post Share on other sites
Goertosing 0 Posted March 27, 2007 ja to nebi nikad stavio u motor..... ako je motor prikraju radje napraviti generalnu ili polugeneralnu pa si na miru Kompresija je ok i mehaničari ka??u da je u dobrom stanju, a za??to 1.3 motor tro??i ko gti nitko ne zna! ??to misli?? da bi trebalo promjeniti sve za polugeneralnu? P.S. za aditive sam temu otvorio temu općenito bez obzira na potro??nju mog golfa, da vidim ??to drugi ka??u o tome... Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted April 19, 2007 vise ti se isplati kupit drugi motor nekavog dizela barem gtd i ubacit unutra a ovo probaj prodat Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 19, 2007 1.3 trosi ko GTI da. Nemoij se nista cudit..... Treba ga vise vrtit..sporo prima pa mu treba zamaha.... Nije injection pa svaka reakcija na gas dizna ??pricne odredjenu kolicinu.... Moze trosit zbog i automatskog čoka... itd itd... Aditiv mozda nesto poboljsa al takvu razliku neces osjetit. Share this post Link to post Share on other sites