2 2
Guest alenp

Etka

Recommended Posts

Guest alenp

Kak instalirat to cudo jucer skinuo nekakvih 1.6 GB zazipano kad odzipam ima 3.3 GB negdje al nema exe file-a , a ni sa daemon tools ga nemogu pokrenut.

Na koji nacin se to instalira na komp

Evo i screen kaj sve imam

etkasd1.th.jpg

si vidio kaj imas u etka part 01 zip file-u?..mozda u tom fileu ima neki setup program koji kasnije sam otvara ostale zipove..

Guest alenp

Ma jok tamo su samo etka.vmx i etka.vmdk

Guest alenp

A kad extractam onda dobije 3 filea :)

Koja vidis na slici

da to nije samo dio ETKE na kojem su dijelovi i te sheme..a u biti fali ti "programski dio" koji bi iz tih file-ova vukao podatke koji ti trebaju?

kaj je to nova(7)?

a kaj ja znam..ja sam tu ETKU vidio samo u ovlastenom servisu :P..heheh..ja samo nagadjam :P

javim ti veceras, bas mi se skida :D

i meni..al ne nis sa interneta... :))))..fooooooog..kad cemo po ispusnu :P..aj aj..cim cim prije..da mi auto bu gotov :D

Dal link da i ja skinem, pa ako ga uspije?? pokrenut....napi??i vamo.... :palacg

Vjerojatno treba?? otvoriti u nekom programu tipa: Alcohol 120% ili Virtual Daemon.

koja je razlika izmedju nove 7 i stare 6.33 (mislim) ?

stare ETKE su se dale samo na velikom ekranu (rezolucija 1680) instalirati....bar kod mene....imam par verzija doma,cak i crakiranu.

ova nova radi kolko znam prek IE-browsera u offline modusu.tak da mu ne treba neki crack ak je s orgigi cda .

fog,ajd meni napravi jedan dvd.

Nova etka 7 je 1,88 gb iso file i samo se instalira i nema nikakvog cracka. Ovo sta ti imas sa ekstenzijom vmdk ti je vmware virtual disk file. To je u biti virtualni disk koji se boota sa programom vmware i onda dobis virtualnu konzolu windowsa u windows prozoru. Vjerojatno je u tim windowsima i etka, nemam pojma zasto bi netko tako stavljao. A tko zna mozda i nema etke unutra :) Eto, laicki objasnjeno.

Uostalom, imas i nfo file, ova plava ikonica sa i. Otvori sa notepadom pa citaj upute :P

Ajd to sožite na jean DVD, pa prodajte meni. Vjerojatno ima još zainteresitranih...

Ili bar recite gdje ima za skinut...

Edited by MOTA BOY

Guest vwneon

imam etku 7 od prosle godine ako kome treba inace ne instalira se nego samo prebaci na c disk .

Guest alenp
Nova etka 7 je 1,88 gb iso file i samo se instalira i nema nikakvog cracka. Ovo sta ti imas sa ekstenzijom vmdk ti je vmware virtual disk file. To je u biti virtualni disk koji se boota sa programom vmware i onda dobis virtualnu konzolu windowsa u windows prozoru. Vjerojatno je u tim windowsima i etka, nemam pojma zasto bi netko tako stavljao. A tko zna mozda i nema etke unutra :) Eto, laicki objasnjeno.

Uostalom, imas i nfo file, ova plava ikonica sa i. Otvori sa notepadom pa citaj upute :P

Ima mozda torrent za taj iso file ? Jer ovaj moj ima 3.3 GB.

Nemogu skinut jer sam na modemu... imam 6icu i dobro bi mi dosla 7ica. Ako se pravi kakav DVD ubacite i moju narudjbu. Kao i za Elsu Win

mogu potvrdit da je ova etka7 sa torrenta koji je nestorov dao OK! :palacg

2 2