ivan@turbo 0 Posted January 11, 2012 Znaci dvoumim se koji chip jedan od najpovoljniji mi je oct sa obzirom na njgovu reputaciju izgleda mi najprimamljivim.Da li ga netko ima i kakva su i skustva Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 11, 2012 ako ti triba mogu ti dat broj od momka iz splita koji ima leona 1.8t 180 i oct pa se cuj sa njim. i znat ces iz prve ruke sve Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted January 11, 2012 ja sam sa svojim zadovoljan, isto 1,8t 180 + stage 1 na 205 i fino ide...nikad problema...inače radim s oct-om već cca 5 godina i nikad nisam imao reklamacije vezano uz išta...definitivna preporuka Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 11, 2012 ja sam sa svojim zadovoljan, isto 1,8t 180 + stage 1 na 205 i fino ide...nikad problema...inače radim s oct-om već cca 5 godina i nikad nisam imao reklamacije vezano uz išta...definitivna preporuka Hvala znas li mozda koji ti je prutisak turba Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted January 11, 2012 Hvala znas li mozda koji ti je prutisak turba nisam mjerio... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 11, 2012 meni je bio pritisak 0.9 na 208 mjerenjih konja i 1.3 sa 225 Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 11, 2012 meni je bio pritisak 0.9 na 208 mjerenjih konja i 1.3 sa 225 Pa ja kontam da mi overboust 1,3 bara a da drzi pritisak 1.1 normalnio koliko moze jer misim da je sve preko 1,1 previse za k03s turbinu (mali interkuler)da bi dobio kontra efekt Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted January 11, 2012 nema sexa bez 1,4 bar to ti je valjda jasno,toga nikad dosta Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 11, 2012 nema sexa bez 1,4 bar to ti je valjda jasno,toga nikad dosta Tebi je nek se nesto desava lako je tudim kurcem goginje malatit neka savjetovat cu i ja tebe kada dode ed30 Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 11, 2012 jel zna tko za koju paru rade ovdje u zg i da li to ukljucuje mjerenja prije i poslije chipanja? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 11, 2012 nitko ne nudi u cijeni mjerenje Share this post Link to post Share on other sites
OldSql 0 Posted January 12, 2012 Moja topla preporuka za http://www.smchiptuning.com 3 auta sam radio i nikad ni najmanji problem nisam imao. Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted January 12, 2012 Tebi je nek se nesto desava lako je tudim kurcem goginje malatit neka savjetovat cu i ja tebe kada dode ed30 pa sta je majke ti pa jel i u mene 1,4 pa napravio tako 200 000+km ja se ne bi brinuo Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 12, 2012 Je li itko radio MTM chip i kako se moue doc do njega ocim u njemackoj Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 12, 2012 dali je itko imao iskustva sa ovom tuning kucom iz zadra valjda su prestavnici MTM UO Lucky VL Severdija Zlatko Antuna Dobronica 2 23000 Zadar HR - Hrvatska Telefon: +385 (0) 9 15 64 45 31 Fax: 385 23 34 16 35 luckytuning.zd @ gmail.com www.lucky-tuning.com Share this post Link to post Share on other sites
VW Jarun 1 Posted January 12, 2012 jel zna tko za koju paru rade ovdje u zg i da li to ukljucuje mjerenja prije i poslije chipanja? hvala Gabrek tuning ti ugradjuje "chip" od SKN-a , mislim da ti je cijena oko 500€ al barem znas da imas jednu od najkvalitetnijih mapa na svijetu... ja sad skupljam novce za svog golfa i sa 105 ks ce dic na 135ks Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 12, 2012 Gabrek tuning ti ugradjuje "chip" od SKN-a , mislim da ti je cijena oko 500€ al barem znas da imas jednu od najkvalitetnijih mapa na svijetu... ja sad skupljam novce za svog golfa i sa 105 ks ce dic na 135ks hvala Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 12, 2012 Gabrek tuning ti ugradjuje "chip" od SKN-a , mislim da ti je cijena oko 500€ al barem znas da imas jednu od najkvalitetnijih mapa na svijetu... ja sad skupljam novce za svog golfa i sa 105 ks ce dic na 135ks a to znam i cijenu otprlike ... nego sta su to tamo genericke mape kad daje okruglo 30ks ili ? Share this post Link to post Share on other sites
VW Jarun 1 Posted January 13, 2012 Nije bas 135 nego 133.. Al ima 2 vrste mape, jedna je ta power, a druga eco, jednako daju snagu, ista je cijena samo sto eco navodno smanjuje potrosnju.. Al kazem ti najbolje ti je nazvat u gabrek i raspitat se o tome malo vise.. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted January 13, 2012 Nije bas 135 nego 133.. Al ima 2 vrste mape, jedna je ta power, a druga eco, jednako daju snagu, ista je cijena samo sto eco navodno smanjuje potrosnju.. Al kazem ti najbolje ti je nazvat u gabrek i raspitat se o tome malo vise.. Ovako sroceno, tko bi uopce uzimao "power"? Share this post Link to post Share on other sites
Miki-PU 0 Posted January 13, 2012 Pogledaj kod Gubića u ZG, ima valjke, mjeri prije promjene mape i nakon, dobiješ ispis KS/Nm. Ja sam jako zadovoljan odrađenim poslom. Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted January 13, 2012 Moja preporuka je Citius Auto ide odlično i po usporedbi sa drugim autima vidim da ima snagu koja je i obećana, puno ih je palo Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 13, 2012 bit ce neko ali vidit ce mo jos ko ce to biti. a cuo sam se sa citiusom razgovarali smo nemam sto reci,covjek je ok! Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted January 25, 2012 (edited) evo da se javi cisto radi informacija nakon dugo razmisljanja dao sam prednost ubrzo i snimka! Edited January 25, 2012 by ivan@turbo Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 25, 2012 I kolko para te ispalo ako se smije znati Share this post Link to post Share on other sites