1 1
ivan@turbo

iskustva oct chipa

Recommended Posts

Znaci dvoumim se koji chip jedan od najpovoljniji mi je oct sa obzirom na njgovu reputaciju izgleda mi najprimamljivim.Da li ga netko ima i kakva su i :palacg skustva

ako ti triba mogu ti dat broj od momka iz splita koji ima leona 1.8t 180 i oct pa se cuj sa njim.

i znat ces iz prve ruke sve

ja sam sa svojim zadovoljan, isto 1,8t 180 + stage 1 na 205 i fino ide...nikad problema...inače radim s oct-om već cca 5 godina i nikad nisam imao reklamacije vezano uz išta...definitivna preporuka

ja sam sa svojim zadovoljan, isto 1,8t 180 + stage 1 na 205 i fino ide...nikad problema...inače radim s oct-om već cca 5 godina i nikad nisam imao reklamacije vezano uz išta...definitivna preporuka

Hvala

znas li mozda koji ti je prutisak turba

Hvala

znas li mozda koji ti je prutisak turba

nisam mjerio...

meni je bio pritisak 0.9 na 208 mjerenjih konja

i 1.3 sa 225

Pa ja kontam da mi overboust 1,3 bara a da drzi pritisak 1.1 normalnio koliko moze jer misim da je sve preko 1,1 previse za k03s turbinu (mali interkuler)da bi dobio kontra efekt

:bravo nema sexa bez 1,4 bar to ti je valjda jasno,toga nikad dosta :bravo

:bravo nema sexa bez 1,4 bar to ti je valjda jasno,toga nikad dosta :bravo

Tebi je nek se nesto desava :palci

lako je tudim kurcem goginje malatit neka savjetovat cu i ja tebe kada dode ed30 :lol::bleh

jel zna tko za koju paru rade ovdje u zg i da li to ukljucuje mjerenja prije i poslije chipanja? hvala

Tebi je nek se nesto desava :palci

lako je tudim kurcem goginje malatit neka savjetovat cu i ja tebe kada dode ed30 :lol::bleh

pa sta je majke ti pa jel i u mene 1,4 pa napravio tako 200 000+km ja se ne bi brinuo

dali je itko imao iskustva sa ovom tuning kucom iz zadra valjda su prestavnici MTM

UO Lucky

VL Severdija Zlatko

Antuna Dobronica 2

23000 Zadar

HR - Hrvatska Telefon: +385 (0) 9 15 64 45 31

Fax: 385 23 34 16 35 luckytuning.zd @ gmail.com www.lucky-tuning.com

jel zna tko za koju paru rade ovdje u zg i da li to ukljucuje mjerenja prije i poslije chipanja? hvala

Gabrek tuning ti ugradjuje "chip" od SKN-a , mislim da ti je cijena oko 500€ al barem znas da imas jednu od najkvalitetnijih mapa na svijetu... ja sad skupljam novce za svog golfa i sa 105 ks ce dic na 135ks

Gabrek tuning ti ugradjuje "chip" od SKN-a , mislim da ti je cijena oko 500€ al barem znas da imas jednu od najkvalitetnijih mapa na svijetu... ja sad skupljam novce za svog golfa i sa 105 ks ce dic na 135ks

hvala

a to znam i cijenu otprlike ... nego sta su to tamo genericke mape kad daje okruglo 30ks ili ?

Nije bas 135 nego 133.. Al ima 2 vrste mape, jedna je ta power, a druga eco, jednako daju snagu, ista je cijena samo sto eco navodno smanjuje potrosnju.. Al kazem ti najbolje ti je nazvat u gabrek i raspitat se o tome malo vise..

Nije bas 135 nego 133.. Al ima 2 vrste mape, jedna je ta power, a druga eco, jednako daju snagu, ista je cijena samo sto eco navodno smanjuje potrosnju.. Al kazem ti najbolje ti je nazvat u gabrek i raspitat se o tome malo vise..

Ovako sroceno, tko bi uopce uzimao "power"? :)

Pogledaj kod Gubića u ZG, ima valjke, mjeri prije promjene mape i nakon, dobiješ ispis KS/Nm.

Ja sam jako zadovoljan odrađenim poslom.

Moja preporuka je Citius :palacg

Auto ide odlično i po usporedbi sa drugim autima vidim da ima snagu koja je i obećana, puno ih je palo :D

bit ce neko ali vidit ce mo jos ko ce to biti.

a cuo sam se sa citiusom razgovarali smo nemam sto reci,covjek je ok!

evo da se javi cisto radi informacija nakon dugo razmisljanja dao sam prednost

octc.jpg

ubrzo i snimka! :mah

Edited by ivan@turbo

1 1