6 6
TheFog

Video: VW Golf

Recommended Posts

Kosovo tuning MK II biturbo 345 ps & Mb 190e turbo 220 ps :rotfl

"Ovo" u čemu je kamerman je ionako brže :D Meni se isto čini da je to njegova duja :)

Koja je to duja? I dali je to Ledeni na kraju?

Long live G60 dujaaaaaaaaa! :bravo

G60.

"Ovo" u čemu je kamerman je ionako brže :D Meni se isto čini da je to njegova duja :)

Clio 172

A bjeli polo aka jupi s keskiniama u pozadini :wub:

Negdi je još jedna usporedba di je jedan s 1000km i jedan s pređenih cca 20 000km i ovaj od dvadeset tkm otusi ovog novog NEPROCJENJIVO

Edited by woodoo

Koja je to duja? I dali je to Ledeni na kraju?

Long live G60 dujaaaaaaaaa! :bravo

Predobar video, duja 4eVWeR, :respekt

Dečki, ne znam da li ste skužili - ali G60 je bar 10 dužina iza Clija i u skroz desnoj traci, a camera car je Clio 172?! :rotfl

Dečki, ne znam da li ste skužili - ali G60 je bar 10 dužina iza Clija i u skroz desnoj traci, a camera car je Clio 172?! :rotfl

E sad ćeš dobiti ban. :rotfl

ionako nije vjerodostojno, u voznji su i nisu pri punome gasu, barem golf, ocito je :)

a to sta je neko stavio clio vs golf, mogu i ja snimati s prijateljem koji ima brze auto i moze ispasti da sam ja brzi sooo....

ionako nije vjerodostojno, u voznji su i nisu pri punome gasu, barem golf, ocito je :)

a to sta je neko stavio clio vs golf, mogu i ja snimati s prijateljem koji ima brze auto i moze ispasti da sam ja brzi sooo....

Snimka je iz nule - PUNI GAS - Clio 172 je morao pustiti gas jer je prebrz za nas pa da nas ne ostavi previše - ne bi ništa snimio u suprotnom. :lol2

Uostalom dečki - tko ne vjeruje, neka gleda i iz drugog kuta:

Clio 197 vs G60 - drugi kut

P.S. I onda me ekipa pita zašto snimamo - eto, radi takvih "nevjernih Toma" :zivio

EDIT: To je od "Ledenog" G60.

Edited by Raptor6767

:lol2 nije drugi kut, neg drugi avto!

Ja sam mislio da je snimano ono iz duje, jer mi se činila zadnji nosač police da je dujin... ;-)

:lol2 nije drugi kut, neg drugi avto!

Ja sam mislio da je snimano ono iz duje, jer mi se činila zadnji nosač police da je dujin... ;-)

Ma, sve 5. :palacg

6 6