6 6
TheFog

Video: VW Golf

Recommended Posts

Yao Ming!

Ovako slično smo neku veče probali ja i kum na brzoj cesti , smo što je kod njega CLS 500, golf je pravio još veću razliku..

Budget Street Cred

Drago mi je da nisu uyebali duju, al dio otkak su dosli na Honda show... :care Svaka cast!

Golf 16V & Jetta 16V:

Predobri, prave oldschool pile :palacg

Boba 16V ABF turbo 1000HP:

Edited by Denis_TDI

po meni stvarno dvije totalno profulane duje.. NE zato sto su g60! nego zato sto su PRE MODERNO napravljene.. sve olakirano,novije felge..motori od 200+konja a voze se ko tetkice... bezveze totalno.. moje misljenje...

i ovo jedan da nisam off

opet editt

sad opet gledam ova duja s plitkim branicim je ok.. al ova na dubokim..rekao bi da je 2009. godiste

Edited by jopa_vr6

po meni stvarno dvije totalno profulane duje.. NE zato sto su g60! nego zato sto su PRE MODERNO napravljene.. sve olakirano,novije felge..motori od 200+konja a voze se ko tetkice... bezveze totalno.. moje misljenje...

i ovo jedan da nisam off

opet editt

sad opet gledam ova duja s plitkim branicim je ok.. al ova na dubokim..rekao bi da je 2009. godiste

To što su G60 samo im je plus, ti motori su vani cijnjeni i slažu se jako često, u šasiji Mk1 i Mk2 izgledaju odlično , prirodno a relativno lako se mogu dić na 220-230 ks

Definitivno moram poraditi na tome

6 6