0
Josip Brnas

Km/sat Golf IV

Recommended Posts

Dakle ovako,Sastavio sam sve kako triba sto se tice putnog racunala i tempomata sto nisan prije imao na auto,tempomat mi radi vec a imam problem s putnim racunalom dakle brojevi sata nisu isti sto sam uzeo u prijatelja,znaci sad me zanima jel mogu kombinirat sat novi sto sam kupio 1J0920826 na 1J0920825....Kad ga spojim na vag com tamo nece da mi ucita kod 50...Šta bi sad trebao napraviti,molim sto brzu pomoć...HVALA!!!!

Edited by Josip Brnas

što brže to bolje....

sjedni u pilu, pa pravac zg

dođeš kod mog prijatelja pa ti on to sve sredi za čas

:rotfl

što brže to bolje....

sjedni u pilu, pa pravac zg

dođeš kod mog prijatelja pa ti on to sve sredi za čas

:rotfl

A evo skoro pa sve rijeseno ili odem kupit nove kodove kljuca ili ugasit imobilajzer i problem rijesen....A da mi je blize dosao bi ;)

Dakle ovako,Sastavio sam sve kako triba sto se tice putnog racunala i tempomata sto nisan prije imao na auto,tempomat mi radi vec a imam problem s putnim racunalom dakle brojevi sata nisu isti sto sam uzeo u prijatelja,znaci sad me zanima jel mogu kombinirat sat novi sto sam kupio 1J0920826 na 1J0920825....Kad ga spojim na vag com tamo nece da mi ucita kod 50...Šta bi sad trebao napraviti,molim sto brzu pomoć...HVALA!!!!

Jel problem ugraditi tempomat i koliko taj štos dođe? JA imam putno racunalo, golf 4 tdi

0