VK 009 DD 0 Posted January 19, 2012 Ma krivo si me shvatio, ne nagovaram ja nikoga da to ne radi!! Vec za sebe kazem da necu.. Izgubio sam zivaca i zivaca.. Ok kriv sam sto sam stavio te kojekakve kineske xenone, a hebat ga sad.. Sad cu staviti te zarulje druge i zanima me dali je tko stavljo te philipsove i kakve su, i nista vise me ne zanima.. Na kraju je ovo preslo u raspravu o xenonima a to uopce nije tema ..heh Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted January 19, 2012 Ako stavljaš Philips , onda stavi Vision Plus. Premium - osnova i svijetli mrvicu slabije od ostalih , traje najkraće. Vision Plus - daje vrlo dobro svjetlo , nešto kvalitetniji snop , oko 5% snažniji od Premiuma uz nešto duži rok trajanja. Blue Vision - ista tehnologija kao i Vision Plus , razlika je u boji svjetla (daje oko 3500-3800K u praksi) ali zato traje kao Premium. Night Guide - najnaprednija , najprecinije napravljena , svjetlosna nit je napravljena sa velikom preciznošću tako da daje najbolji snop i najkvalitetniji rez , ukoliko su dobri farovi daju najmanje razbacanog svjetla. 3 pojasna tehnologija , lijevo žuto , u sredini bijelo , desno čisto bijelo (kao Blue Vision)...teoretski bi trebale najduže trajati. Share this post Link to post Share on other sites
VK 009 DD 0 Posted January 19, 2012 Ako stavljaš Philips , onda stavi Vision Plus. Premium - osnova i svijetli mrvicu slabije od ostalih , traje najkraće. Vision Plus - daje vrlo dobro svjetlo , nešto kvalitetniji snop , oko 5% snažniji od Premiuma uz nešto duži rok trajanja. Blue Vision - ista tehnologija kao i Vision Plus , razlika je u boji svjetla (daje oko 3500-3800K u praksi) ali zato traje kao Premium. Night Guide - najnaprednija , najprecinije napravljena , svjetlosna nit je napravljena sa velikom preciznošću tako da daje najbolji snop i najkvalitetniji rez , ukoliko su dobri farovi daju najmanje razbacanog svjetla. 3 pojasna tehnologija , lijevo žuto , u sredini bijelo , desno čisto bijelo (kao Blue Vision)...teoretski bi trebale najduže trajati. Koja je boja tog vision plusa? Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 19, 2012 Night Guide si stavljao...vidim da imaš leće , da li si u farove s lećom stavio H7R ili H7S? Philips Night Guide je razvio različite žarulje za različite tipove farova. Ukoliko si stavio H7R (a vrlo vjerojatno jesi jer je H7S vrlo teško za pronaći) u far s lećom , nije ni čudo da nisi bio zadovoljan. Evo ti reci koje si stavio. Ne kažem da Philips Night Guide vrijedi 300kn , ali da nema razlike u usporedbi sa Premium i Vision Plus - to nije istina. E ne znam koji tip r ili s ali su bile namijenjene faru s lecom( jos su se ovi u molydonu cudili da postoje zarulje za far s lecom) i jasno se vidjela razlika tek kad bi stao pred bijeli zid tako da u svakom slucaju steta novaca ako netko misli ici na bijelije svijetlo no u svakom slucaju jako dugo traju Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted January 19, 2012 Koja je boja tog vision plusa? Imam te vision plus H1 dugo-uz ksenon 5000K je žućkasto, ali malo je bjelije od boje standardnih žarulja.. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted January 19, 2012 Nesmije se uvijek vjerovati tim natpisima na kutijama od halogenih žarulja (više od 3000K jer je to nemoguće). Halogena žarulja ima temperaturu boje od oko max. 3000K Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 19, 2012 Nesmije se uvijek vjerovati tim natpisima na kutijama od halogenih žarulja (više od 3000K jer je to nemoguće). Halogena žarulja ima temperaturu boje od oko max. 3000K ma da ... pogotovo one plave (filled with gas my ass ) , te su mi najjace...nakon 2 sata kaj je gorila izvadis i mozes vidit kak je ispucala i oljustila sva boja Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted January 19, 2012 ...ili se boja rascijedi po sjenilu fara.... Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted January 20, 2012 Koja je boja tog vision plusa? Klasična boja kao svaka halogena žarulje , mislim da je oko 2900K. Sve ti je to ista boja , ona žarulja koja daje bijelu boju 3500-4000K (Bluevision) ima u sebi malo plina xenona koji zagrijavanjem daje taj plavičasti efekt na rubovima žarne niti...postoji i kontraefekt - češće pregaranje. Share this post Link to post Share on other sites
Ruby 1 Posted January 20, 2013 trebalo bi potrazit sta svabe stavljaju na svoje petice ako njih 10 nema problema, onda nabavit takav set Imas link gdje kupiti ovaj set za golf v Share this post Link to post Share on other sites