Guest vwpolo Posted March 25, 2007 Pozdrav svima! Imam jedan problem probajte pomoci! Nemam problema sa paljenjem kada je motor hladan niti kada je motor dostigao radnu temperaturu odmah upali ali imam problem kada ga vozim hladnog par minuta kada pocne da dize temperaturu i kada ga onda probam upaliti NECE! Trebam verglat i po nekoliko puta i nakon 10 pokusaja konacno ulovi. To mi predstavlja veliki problem kad vozim kratke relacije a to je cesto! inace kad upali nema problema sa snagom. Primijetio sam da se sada puno jace cuje neki zvuk poput jakog usisavanja zraka kada dam nagli gas ali to se cuje skroz i unutar automobila i tada na kratko izgubi snagu. Inace auto je polo ´97. 1.4 8v Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted March 25, 2007 Meni je bilo nesto slicno na Seatu dok sam ga imao...moguce da ti je pumpa goriva otisla, ustvari relej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest vwpolo Posted March 26, 2007 hvala na pomoci probat cu. Share this post Link to post Share on other sites