0
VW Jarun

Baca ulje G5

Recommended Posts

Molim vas pomoc, prije par tjedana sam primjetio kako mi cijeli poklopac masine i tamo iza ecu i gornji dio poklopca od akumulatora je masan, i prvo sam mislio da je poceo slinit al nije, pobrisao sam jedan dio motora i natocio ulje i bas sam htio vidjeti koliko ce proc s pola litre ulja.. mislim da je bilo normalno oko 5000km, poklopac motora di sam ja pobrisao nije bio ponovo mastan al cini mi se da po ecu i dalje baca ulje.. jel bi mogao netko znat sta bi to moglo biti.. uskoro idem i na redovni servis al da se znam unaprijed pripremit sta ce bit

neznam, ali ni prvi ni zadnji da trebas mjenjat poklopac s brtvom

1300kn u vw-u

Zasto mi je prebacena tema u styling ?! nooo dobroo... hvala ti na odg, jucer sam cuo o tome kako dvojca razgovaraju ispred 5ice i reko je ovaj da je to cest slucaj...sad mi ionako mora ic na servis pa cu tamo vidjet s deckima...

Zasto mi je prebacena tema u styling ?! nooo dobroo... hvala ti na odg, jucer sam cuo o tome kako dvojca razgovaraju ispred 5ice i reko je ovaj da je to cest slucaj...sad mi ionako mora ic na servis pa cu tamo vidjet s deckima...

Provjeri za svaki slucaj da mozda mozes samo brtvu promjeniti jer sam taj slucaj imao na svom passatu pa su me u ovlastenom htjeli oderati za cijeli poklopac a nakraju kupio u obicnom ducanu samo gumicu poklopca i sve pet

Edited by Erestor

vidjet cu sad kad dodjem na servis... dobar sam si tamo sa deckima pa nebi trebalo bit problema... mislim da ce mi objektivno rec

Neznan oće li pomoć al meni se začepija odušak od ulja, špricalo kroz čep i šipku... Sva srića puka čep od ulja (20kn) i prominija gumu oduška (25kn), nikakvih problema zadnjih 15-16 iljada.

0